kordun Написано Јануар 27, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 Ono sto tebe boli i sto vrlo dobro znas jeste cinjenica da rec Srbi tesko da mozes da stavis recenicu koja ima bilo kakav kontekst osim negativnog... ajde potkrepi to nečim sa ovog foruma, jedva čekam da mi otvoriš oči, možda se preispitam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 27, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 ajde polako,smanji malo doživljaj, ja sam od tebe želio samo čuti pojašnjenje za ono što si rekla, jer me zanimalo, a ovo drugo sam pisao claudu jer on jedva dočeka slične situacije, po tome je poznat... objasnila si na šta si mislila i u pravu si, slažem se sa time... nego gdje si našla moj fanatizam, šta znaš ti o meni kad tako nešto možeš napisati, nasijedaš na claudove provokacije, vidiš da manipuliše tobom kao ovi gore što su izmanipulisani lažnim nacionalizmom kako si sama rekla... prenosi svoju predrasudu o meni na tebe, ajde malo integriši ličnost pa sama zaključuj a nemoj se na tuđe zaključke nadograđivati jer je to ružno... Sv.Savu sam poomenuo claudu jer ne odmara ni na današnji dan kad treba da se ruga srpskom patriotizmu sa onim njegovim čuvenim skrnavljenjem te rječi koju ne vadi iz usta , nije se na tebe odnosilo, izvinjavam se što nisam bio jasan,pisao sam u žurbi. Cura te provalila za sve pare. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 27, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 nemaš ništa drugo da kažeš ? pitao sam te nešto.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 27, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 nemaš ništa drugo da kažeš ? pitao sam te nešto.... sta si me pitao? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 27, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 sta si me pitao? pitao sam te da argumentuješ to što tvrdiš da mene boli kako ti kažeš to što se srbi teško mogu upotrebiti kao pojam u rečenici koja nema negativan kontekst, to je jako ružno što si o srbima rekao i trebalo bi da se stidiš toga ako si normalan, ja to za nikoga ne bi rekao ,a ima svakavih ozloglašenih nacija po evropi... e sada pošto si ti to kod mene primjetio,a ja vidiš toag nisam svjestan izgleda pa te zamoljavam da mi potkrepiš to nečim, kako si došao do takvog mišljenja o meni, daj mi pokaži šta me to čini takvim kad si se već toga uhvatio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 27, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 Tacno tako , moj jezicki I mentalni sklop nije po srpskom obrazcu, a I ne treba da bude jer Srbi onakvi kakvi jesu su Sami sebi najgori neprijatelji:) И так'и как'и смо себи/си пишемо малим словом. А и да би у сљедећој реченици остали у духу србског језика, граматички коректно, те у односу са хрвацким... Приушти си нови национални идентитет ако те већ тај расположиви нешто жуља. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 27, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 pitao sam te da argumentuješ to što tvrdiš da mene boli kako ti kažeš to što se srbi teško mogu upotrebiti kao pojam u rečenici koja nema negativan kontekst, to je jako ružno što si o srbima rekao i trebalo bi da se stidiš toga ako si normalan, ja to za nikoga ne bi rekao ,a ima svakavih ozloglašenih nacija po evropi... e sada pošto si ti to kod mene primjetio,a ja vidiš toag nisam svjestan izgleda pa te zamoljavam da mi potkrepiš to nečim, kako si došao do takvog mišljenja o meni, daj mi pokaži šta me to čini takvim kad si se već toga uhvatio. Da ti argumentujem cinjenicu da skaces ko oparen svaki put kad neko nesto kaze o Srbiji sto nije toliko lepo? Kako to da uradum? Da citiram svaki drugi tvoj post? Iskren da budem, ja kad napisem da mrzim Srbiju to je cisto trolovanje jer mi zanimljivo da gledam kako patriJote odma ripaju ko skakavci. Poenta mi je oduvek bila da nema napretka dok se pogled ne rasiri u objektivnost. A kakva je to objektivnost kad neko ko papagaj ponavlja da je Srbija neko najvelicanstvenije mesto u svemiru a jadno je jer da bi ga demantovao samo tteba da pogledas kroz prozor... Kad rasiris pogled i pocnes da vidis sta sve ne valja u Srbiji i Srbima tek onda mozes sebe da nazoves patriotom. Do tad si obican patriJota, paranoik i sizofrenicar. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 27, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 Da ti argumentujem cinjenicu... Рекао бих нешто на ово, али нема смисла заиста. Мислим да је ово довољно . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 27, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 Рекао бих нешто на ово, али нема смисла заиста. Мислим да је ово довољно . Nije dovoljno. Objasni... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orion Написано Јануар 27, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 Do tad si obican patriJota, paranoik i sizofrenicar. Zašto vredjanje? Da li je ovo u skladu sa Pravilnikom foruma? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 27, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2014 Zašto vredjanje? Da li je ovo u skladu sa Pravilnikom foruma? Poenta je uopstena, nisam konkretno njemu adresirao. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
T'pol Написано Јануар 28, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2014 И так'и как'и смо себи/си пишемо малим словом. А и да би у сљедећој реченици остали у духу србског језика, граматички коректно, те у односу са хрвацким... Приушти си нови национални идентитет ако те већ тај расположиви нешто жуља. Pisem kako pisem, moj iPhone pise tako I mrzi me da ispravljavam a posebno za tebe. Al si mi spustio, vau. Drugo, moj nacionalni identitet je 2.0 verzija od tvog. A to je zbog toga sto su me moji roditelji vaspitali da su Srbi najbolji na svetu, a ja kao dete sve Sam verovala Dok ih nisam upoznala. Tacno imam osobine drugih naroda Ali takodje najbolje od Naseg. Ima dobrog I losog kod nas kao I kod drugih naroda; s razlikom ja ipak stojim da se nas napacen narod vrti u krug I kao ker lovi svoj rep. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 28, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2014 Nije dovoljno. Objasni... Ти си бре све нас овде преварио, тек сад видим. Само прави србски патриЈота назива параноицима и шизофреницима све оне који се не слажу са његовим мишљењем . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 28, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2014 Srbija se brani u hramu Božjem. Пг је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 28, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2014 Ти си бре све нас овде преварио, тек сад видим. Само прави србски патриЈота назива параноицима и шизофреницима све оне који се не слажу са његовим мишљењем . Ne znam sto skreces temu sad... Ako si imao nesto da kazes malopre, reci. A inace ljude koji se ne slazu sa mojim misljenje nazivam glupim, a sizofrenicima i paranoicima nazivam sizofrenike i paranoike. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука