Jump to content

Najveći dan u novijoj historiji a forumaši zabijaju glavu u pesak ko nojevi

Оцени ову тему

Јаков.

Препоручена порука

Ajde!

Sve su ovo jedne budalastine za koje ja nemam vremena, cao zemljaci

Come on!

То се у нас рече монолози, а има и изрека...

Мени је занимљив тај језички склоп енглеског говорног подручја, Google translator србски, мада се код тебе T'pol и примети да није у складу са логиком наше реченице (pro-drop) и нашег размишљања. Или менталног склопа ако хоћеш, frame of mind.

Подели на овим сајтовима

Come on!

Мени је занимљив тај језички склоп енглеског говорног подручја, Google translator србски, мада се код тебе T'pol и примети да није у складу са логиком наше реченице (pro-drop) и нашег размишљања. Или менталног склопа ако хоћеш, frame of mind.[/quote

Lose prenesena informacija

Come on!

Мени је занимљив тај језички склоп енглеског говорног подручја, Google translator србски, мада се код тебе T'pol и примети да није у складу са логиком наше реченице (pro-drop) и нашег размишљања. Или менталног склопа ако хоћеш, frame of mind.

Tacno tako , moj jezicki I mentalni sklop nije po srpskom obrazcu, a I ne treba da bude jer Srbi onakvi kakvi jesu su Sami sebi najgori neprijatelji:)

Подели на овим сајтовима

ame="зеленизуб" post="1030762" timestamp="1390776209"]

Tacno tako , moj jezicki I mentalni sklop nije po srpskom obrazcu, a I ne treba da bude jer Srbi onakvi kakvi jesu su Sami sebi najgori neprijatelji:)

Lele, stavila si rec "Srbi" u recenicu sa negativnom konotacijom... Sace kordun da te preispita :-D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Lele, stavila si rec "Srbi" u recenicu sa negativnom konotacijom... Sace kordun da te preispita :-D

normalno i to na veliki srpski praznik Sv.Savu, pa đe to može tako, jesu to plodovi ovog individualizma, pardon liberalizma...

koliko vas ima, nije mi jasno kako vas proizvode....

Подели на овим сајтовима

normalno i to na veliki srpski praznik Sv.Savu, pa đe to može tako, jesu to plodovi ovog individualizma, pardon liberalizma...

Ono sto tebe boli i sto vrlo dobro znas jeste cinjenica da rec Srbi tesko da mozes da stavis  recenicu koja ima bilo kakav kontekst osim negativnog...  :D

Подели на овим сајтовима

to je tvoja žešća predrasuda 

Ma ne brinem ja... dokle god ima patriJota spremnih u tren oka da brane srpstvo i svetosavlje, nema mesta panici za buducnost ove zemlje...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

A ti si kao veliki Srbin? Spo, sns iLi nesto izmedju? Muka mi je od tog laznog patriotizma, daj ne Pali se. Hoces da pojasnim mentalni sklop Srba: Bitka na Marici 1371, Mrnjavcevici sami na bojnom polju a gde su ostali Srpski vlastelini? Misle ONI kako turci nisu stigli do njih; am zabole jih. Srbi iz krajine, Bosne, Kosova svi isterani a Srbe u Srbiji zabole, milosevic se Kupa u grckoj. Zavrsio se rat na Kosovu, rezervisti dosli, urlicu kroz grad I dizu tri prsta kao da su pobedili. Drugo, mentalni sklop Naseg naroda je takav da moze da ga manipulise svaka budala I to u pomoc laznog nacionalisma. Ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine??? Ako hoces bas da znas ja Sam dete oficira I u mojoj porodicnoj istoriji preci su ratovali u svim ratovima pa I u skorasnjim. Ja postujem Sv. Savu, a ti? Nemoj da koris sa Sv. Savom jer Njegovo ime nije namenjeno za tvoje prekore. A sto se tice mene ja jesam Srpkinja I brani

Nase interese gde god mogu a ti prestani sa tvojim fanatizmom jer je neukusan I vise licis na nekog mislimana koji trci sa Kuranom I bi da besi svakog koji nesto kaze protiv proroka a u tvom slucaju o Srbiji. Srbija se treba pametno voditi I braniti ako treba. Medjutim glavom u zid kao sto radimo kostalo je nas narod puno; medjutim, u svakom veku mi idemo u krug I pravimo iste greske.

Подели на овим сајтовима

A ti si kao veliki Srbin? Spo, sns iLi nesto izmedju? Muka mi je od tog laznog patriotizma, daj ne Pali se. Hoces da pojasnim mentalni sklop Srba: Bitka na Marici 1371, Mrnjavcevici sami na bojnom polju a gde su ostali Srpski vlastelini? Misle ONI kako turci nisu stigli do njih; am zabole jih. Srbi iz krajine, Bosne, Kosova svi isterani a Srbe u Srbiji zabole, milosevic se Kupa u grckoj. Zavrsio se rat na Kosovu, rezervisti dosli, urlicu kroz grad I dizu tri prsta kao da su pobedili. Drugo, mentalni sklop Naseg naroda je takav da moze da ga manipulise svaka budala I to u pomoc laznog nacionalisma. Ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine??? Ako hoces bas da znas ja Sam dete oficira I u mojoj porodicnoj istoriji preci su ratovali u svim ratovima pa I u skorasnjim. Ja postujem Sv. Savu, a ti? Nemoj da koris sa Sv. Savom jer Njegovo ime nije namenjeno za tvoje prekore. A sto se tice mene ja jesam Srpkinja I brani

Nase interese gde god mogu a ti prestani sa tvojim fanatizmom jer je neukusan I vise licis na nekog mislimana koji trci sa Kuranom I bi da besi svakog koji nesto kaze protiv proroka a u tvom slucaju o Srbiji. Srbija se treba pametno voditi I braniti ako treba. Medjutim glavom u zid kao sto radimo kostalo je nas narod puno; medjutim, u svakom veku mi idemo u krug I pravimo iste greske.

ajde polako,smanji malo doživljaj, ja sam od tebe želio samo čuti pojašnjenje za ono što si rekla, jer me zanimalo, a ovo drugo sam pisao claudu jer on jedva dočeka slične situacije, po tome je poznat...

objasnila si na šta si mislila i u pravu si, slažem se  sa time...

nego gdje si našla moj fanatizam, šta znaš ti o meni kad tako nešto možeš napisati, nasijedaš na claudove provokacije, vidiš da manipuliše tobom kao ovi gore što su izmanipulisani lažnim nacionalizmom kako si sama rekla... prenosi svoju predrasudu o meni na tebe, ajde malo integriši ličnost pa sama zaključuj a nemoj se na tuđe zaključke nadograđivati jer je to ružno...

Sv.Savu sam poomenuo claudu jer ne odmara ni na današnji dan kad treba da se ruga srpskom patriotizmu sa onim njegovim čuvenim skrnavljenjem te rječi  koju ne vadi iz usta , nije se na tebe odnosilo, izvinjavam se što nisam bio jasan,pisao sam u žurbi.

Подели на овим сајтовима

Ово ћу посебно назначим, мада се слажем са читавим излагањем.

• Волим 1

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...