Jump to content

Najveći dan u novijoj historiji a forumaši zabijaju glavu u pesak ko nojevi

Оцени ову тему

Јаков.

Препоручена порука

Nigde nece uci iLi izaci Srbija. Ona ce ostati tu gde stoji od pocetka vremena, izmedju istoka I zapada Ista u vremenu. Zasto bi Eu primala Srbiju, pa ONI su ratovali protiv nje, podrzavaju siptare I druge oduvek. Zasto bih neko Koji se ponasa kao siledzija promenio prema zrtvi osim ako nema neki interes. Svako ima interes, I russia I eu, svi. Sta je obecano za Macku u dzaku to ce se kasnije videti. Verujem, da svi malo intelegentni ljudi svataju da su ovo velike igre a Srbija ima lose karte I lose igrace. Mozda je tako I bolje, sa nikim, neutralan. A ovi na rts- u, ja se uvek slat nasmejem kad citam vesti; drugovi samo cestitaju Sami sebi, samo se celivaju a stvarno ne znam zbog cega.

Sto se tice Beograda, on nije Srbija, vec samo Glavni grad I ne odrazava kompletnu Volju naroda. Podjite malo na jug Srbije da vidite ka se narod muci, nema sta da jede a ovi vasi naprednjaci?, samo nesto foliraju I love vestice. Ali ONI su pametni za toliko da Znaju gde se cuva vlast a to je Beograd. Gde je ta privreda, oporavak. Tu su samo nove partijske knjizice, druge boje naravno, pa protekcija I naravno lov na ljude. Sta ima vlada sa lovom, ONI nek se brinu o drzavi a policija nek radi svoj posao. Ja da Sam na njihovom mestu pokrila bih Glavu od sramote.....

Pa tu bi negde bile i drzave Grcka, Kipar, Bugarska, pa i Rumunija.

Koji su to ti DRUGi koje EU u Srbiji podrazava? Bosnjaci iz Sandzaka, sedam Vlaha i tri Slovaka?

Ja odgovorno tvrdim da je volja naroda u Srbiji, savrseno nezavisno od glavnog grada, da se udje u EU.

A ono sto tvrdim to obicno i znam.

Tebi srpski nije maternji jezik?

Подели на овим сајтовима

Pa tu bi negde bile i drzave Grcka, Kipar, Bugarska, pa i Rumunija.

Koji su to ti DRUGi koje EU u Srbiji podrazava? Bosnjaci iz Sandzaka, sedam Vlaha i tri Slovaka?

Ja odgovorno tvrdim da je volja naroda u Srbiji, savrseno nezavisno od glavnog grada, da se udje u EU.

A ono sto tvrdim to obicno i znam.

Tebi srpski nije maternji jezik?

Ne, Srpski mi je treci jezik do sada... A ti odgovorno tvrdis? U cije ime? Jeli tebe narod birao? Ako hoces da znas odgovor naroda dizajniraj anketu, napravi socijalno istrazivanje, ja ti mogu pomoci jer Sam to studirala. Pa onda kad imas represantivni primerak I analiza utvrdi tvoju pretpostavku, onda I Samo onda mozes nesto da tvrdis sa sigurnoscu.:)

Подели на овим сајтовима

Ne, Srpski mi je treci jezik do sada... A ti odgovorno tvrdis? U cije ime? Jeli tebe narod birao? Ako hoces da znas odgovor naroda dizajniraj anketu, napravi socijalno istrazivanje, ja ti mogu pomoci jer Sam to studirala. Pa onda kad imas represantivni primerak I analiza utvrdi tvoju pretpostavku, onda I Samo onda mozes nesto da tvrdis sa sigurnoscu. :)

Da, da se primetiti.

Moj je uzorak savrsen, za razliku od tvog.

Подели на овим сајтовима

A ti to znas iz prve ruke? Uuh, buuuuuuuurn!!!!!:)))

Da, Да или "ha" на твом матичном

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

'Ha' se upotrebljava u vise istocnih jezika, na koji si mislio?

Вулканском

NOTE: The word "ha" (yes) is written with the symbol "fa"(*), but pronounced "ha". It is the only word in the Vulcan language that is pronounced with the "h" sound.

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Вулканском

NOTE: The word "ha" (yes) is written with the symbol "fa"(*), but pronounced "ha". It is the only word in the Vulcan language that is pronounced with the "h" sound.

Znam, za Vulkanski, nego Sam Mislila da si rekao za siptarski, indijski, Urdu iLi iranski. U svim tim jezicima se upotrebljava ha za da.

Подели на овим сајтовима

Znam, za Vulkanski, nego Sam Mislila da si rekao za siptarski, indijski, Urdu iLi iranski. U svim tim jezicima se upotrebljava ha za da.

Вулканском

Live long and Prosper!

Подели на овим сајтовима

на арбанашком је ПО.. :)))

• Волим 1

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Primer: radim test intelegencije, pored Saha to mi je razonoda. Rezultati Uvek variraju. Pazi sledece...

А јеси л' у тим тренутцима забаве&рекреације, на пример, некад дошао/ла у контакт с појмом двошах мат?
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...