Milan Nikolic Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Примећујем да неке чланове форума тешко читам. Много пишу а реченице немају неку складност која би мени олакшала комуникацију. Николa, Dejan_kv and Biky83 је реаговао/ла на ово 3 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Uglavnom pricam cirlicom, docim ovde koristim celavu latinicu. ВИЛМА, RYLAH, Anette and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 ... углавном ines, Виктор Станојевић and drvce је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Примећујем да неке чланове форума тешко читам. Много пишу а реченице немају неку складност која би мени олакшала комуникацију. Именуј те чланове, па да проценимо да ли је проблем писање или твој субјективни доживљај. Ништа не прејудицирам. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Samo ti odgovori na moje pitanje. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Примећујем да неке чланове форума тешко читам. Много пишу а реченице немају неку складност која би мени олакшала комуникацију. Постоје неки чланови чије сам текстове с напором читала, а онда и одустала, посебно ако су дуги. Користе превише стручних израза, и стварај компликоване , дугачке реченице. О томе сам писала још даааавно, кад сам била "тазе" форумаш. То, наравно не значи да су они лоши, а ја добра, већ да не их разумем. Што се мене тиче, приватно говорим, баш као што пишем овде. Ignjatije, Драшко, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Примећујем да неке чланове форума тешко читам. Много пишу а реченице немају неку складност која би мени олакшала комуникацију. Ja tebe teško čitam zato što mi se čini da iz tvojih postova izbija prenaglašena opuštenost, pomalo i veštačka ležernost. Više volim umereno nervozne ličnosti nego neumereno ležerne. Ako sam promašio temu, promašio sam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Ja najvise volim da citam one koji ne zezaju druge, za razliku od onih koji to rade na najjeftiniji moguci nacin Cenim iskrenost, hrabrost, a zalim neke koji su ovde samo da se malo razgibaju njihovi kompleksi Sanja Т., Ленка*, Дијана. and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Ja tebe teško čitam zato što mi se čini da iz tvojih postova izbija prenaglašena opuštenost, pomalo i veštačka ležernost. Više volim umereno nervozne ličnosti nego neumereno ležerne. Ako sam promašio temu, promašio sam. Битно је што мање писати. Phoebe, Pontifex Emeritus, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Не.Причам са акцентом. Кад причам,обично кажем много мање него што мислим . Више волим да слушам. Zero, ines, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Hm, tezim da pisem i pricam sto prostije i ovde i u svakodnevnici. Posto mi je jezik ostar pokusavam da se izvucem sa smajlovima. Јадранка-Дервента and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Ја стварно не пишем као што причам. Јер бих причао неподношљиво споро. Много више кажем кад причам - много више непотребног. Хвала Богу па могу и овако причати, на тенане. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Ne. Kad pišem, manje psujem. Јелена011, Mironosica, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Како мислим-након процеса селекције у мисаоној сфери-тако и говорим и пишем. Само што мало спорије куцам, па понекад одустанем од уласка у форумски мулти-дијалог кад се пребрзо одвија ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Не није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука