Jump to content

Је л' стварно причате као што пишете?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Примећујем да неке чланове форума тешко читам. Много пишу а реченице немају неку складност која би мени олакшала комуникацију. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Uglavnom pricam cirlicom, docim ovde koristim celavu latinicu.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Примећујем да неке чланове форума тешко читам. Много пишу а реченице немају неку складност која би мени олакшала комуникацију. :)

Именуј те чланове, па да проценимо да ли је проблем писање или твој субјективни доживљај. Ништа не прејудицирам.

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Постоје неки чланови чије сам текстове с напором читала, а онда и одустала, посебно ако су дуги. Користе превише стручних израза, и стварај компликоване , дугачке реченице. О томе сам писала још даааавно, кад сам била "тазе" форумаш.

То, наравно не значи да су они лоши, а ја добра, већ да не их разумем.

Што се мене тиче, приватно говорим, баш као што пишем овде.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Ja tebe teško čitam zato što mi se čini da iz tvojih postova izbija prenaglašena opuštenost, pomalo i veštačka ležernost. Više volim umereno nervozne ličnosti nego neumereno ležerne. Ako sam promašio temu, promašio sam.

Подели на овим сајтовима

Ja najvise volim da citam one koji ne zezaju druge, za razliku od onih koji  to rade na najjeftiniji moguci nacin

Cenim iskrenost, hrabrost, a zalim neke koji su ovde samo da se malo razgibaju njihovi kompleksi

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Ja tebe teško čitam zato što mi se čini da iz tvojih postova izbija prenaglašena opuštenost, pomalo i veštačka ležernost. Više volim umereno nervozne ličnosti nego neumereno ležerne. Ako sam promašio temu, promašio sam.

Битно је што мање писати.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Не.Причам са акцентом. 0703_read

Кад причам,обично кажем много мање него што мислим .

Више волим да слушам.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Hm, tezim da pisem i pricam sto prostije i ovde i u svakodnevnici.

Posto mi je jezik ostar pokusavam da se izvucem sa smajlovima. :D

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Ја стварно не пишем као што причам. Јер бих причао неподношљиво споро. :)

Много више кажем кад причам - много више непотребног. Хвала Богу па могу и овако причати, на тенане. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Како мислим-након процеса селекције у мисаоној сфери-тако и говорим и пишем. Само што мало спорије куцам, па понекад одустанем од уласка у форумски мулти-дијалог кад се пребрзо одвија :)

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...