w.a.mozart Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 -Dok se mucis sa posnim oslicem, nesto lepo mirises nosicem, to u rerni prasence se pece.. drago dome- SRECNO BADNJE VECE.... samo je jedna od poruka koje za cilj imaju da sms-om prenesu izvesnu lepotu praznika (ponekad uz humor) dok u stvari predstavljaju ovaploćenje rugobe. S druge strane, ljudi koji ih šalju uglavnom su nam bliski... šta reći? Koju posluku porati? Kako im makar mrvicu praznika preneti (a to je teško ako znamo da su to uglavnom necrkveni ljudi u strogom smislu reči) Пг, RYLAH, Nebojš.a and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Мени стварно буде незгодно кад добијем те разне креативне поруке, а ја не знам шта одговорити адекватно.. RYLAH, ivanaika and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Немој да се вређамо, ја се одушевим кад примим стиховане поруке за празнике. Таква количина духовности да стане у само два СМС-а колико обично заузимају, говори доста о ономе ко их шаље. Волим и оне полушвалерске за Нову Годину и оне што ме подсећају да сам будала што постим јер је прасе много укусно, а и оне преподобне о важности празника као што су Божић или Ускрс за Србина, јер ко не пости на Бадњи дан, тај није Србин. (И ко не постииии, тај није Србинииин, на на на на наа наа наааа...). Даље, лепе су и оне "благослов са Острога/Свете Горе/мученог Косова/Јерусалима", као и оне тематске поводом битнијих догађаја, где се увек провуку српскоправославни мотиви који тим догађајима додају и духовну компоненту. Елем, мислим да се више од мене радују само они из Телекома и Теленора и Випа што те поруке смишљају и прослеђују људима да шаљу даље. Јанко, Саша од Москве, Милан Ракић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 volela bih da to bude spontana, prirodna cestitka, svojim recima i osecanjima.....bez obavezne forme i klisea.... Караконџула, Тања1, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/914430-bozicne-sms-gluposti-da-ti-viski-uvek-godi-da-izgledas-kao-bilder-bodi Nebojš.a and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Шојићизација Србије у конзументском стилу, па се све претвара у ријалити шоу, јер смо неспособни да креативно преобратимо стварност, па је онда само искитимо кинеским лампионима (са оним психоделичним ритмом трептања) и зачинимо пиротехничким средствима. Јасно, поруке у рими смишљају људи који раде за мобилне оператере. Ипак... Тужно је - да не кажем и увредљиво - кад такву једну конфекцијску поруку добијеш од неког ко ти је близак. Ако ме уклапаш у шарениш маспродукцијске, конзументске, безличне, кич конфекције, да ли си ми уопште близак? Да ли познајеш себе, да ли познајеш Празник и да ли познајеш мене? Лично - те и такве поруке сматрам изругивањем празнику. Тања1, N.Petrovic, Manastir Bradaca and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 На мом мобилном различити контакти имају свој смс тон, када примам поруке од њих...такозване "групе" и тако мелодије, смс тонови и слично. Одавно не одговарам на такве празничне поруке нити их читам. Целе групе празничних смс-ова правац у канту за смеће. Крајње досадно, нимало креативно, безлично. Бога молим да ме заобиђу. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Није поента у садржају поруке (наравно да има свакаквих порука, то сви знамо) већ у чињеници да ме се неко уопште сетио....то ми је једино битно. Ђуро Станивук, ivanaika, Gordana . and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Meни је једини проблем како да одговорим на "пахуљице беле, варнице се роје, ко то тамо мени, Божићну песму поје" Мислим који је адекватан одговор на распевану порукицу JESSY, Јадранка-Дервента, Јанко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Ближњи напишу једну лепу поруку, баш лепу поруку: Мир Божији, Христос се роди. Волим те! Кратко и јасно. ivanaika, Јадранка-Дервента, Драгана Милошевић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bogoslovDusan Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Ближњи напишу једну лепу поруку, баш лепу поруку: Мир Божији, Христос се роди. Волим те! Кратко и јасно. Брате,сестро.ћале си Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Брате,сестро.ћале си кеве ми bogoslovDusan је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Брате,сестро.ћале си Па то је једини начин да се смањи масмедијска свињарија. Не одговориш, више не шаљу "грозне" поруке, ћале! bogoslovDusan је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bogoslovDusan Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 кеве ми Ја не волим да се кунем па сам изоставио али хвала на фус ноти Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bogoslovDusan Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Па то је једини начин да се смањи масмедијска свињарија. Не одговориш, више не шаљу "грозне" поруке, ћале! Знас некад су се размењивале сличице,миришљаве салвете,итд сад је то добијес религиозни смс одмах проследиш опсија сенд алл Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука