Jump to content

Patologija prazničnih sms poruka

Препоручена порука

Meни је једини проблем како да одговорим на "пахуљице беле, варнице се роје, ко то тамо мени, Божићну песму поје" Мислим који је адекватан одговор на распевану порукицу :)

:)):)) :))

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Знас некад су се размењивале сличице,миришљаве салвете,итд сад је то добијес религиозни смс одмах проследиш опсија сенд алл Just_Cuz_19

Никад ништа не скупљам и за размену, све потражите на полицама антикварнице. Just_Cuz_19

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ближњи напишу једну лепу поруку, баш лепу поруку:  Мир Божији, Христос се роди. Волим те! Кратко и јасно.

Свако је мој ближњи...и тај ко ми је послао ту безвезну поруку, из неког разлога не знајући или не схватајући да је безвезна (разлог његов несхватања уопште није битан у том тренутку) и он је мој ближњи.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Свако је мој ближњи...и тај ко ми је послао ту безвезну поруку, из неког разлога не знајући или не схватајући да је безвезна (разлог његов несхватања уопште није битан у том тренутку) и он је мој ближњи.

Е, видиш мени свако није ближњи. Па шта си ти мени? Поштујем те, али безвезне поруке ми нису потребне. Да ли ти то схваташ или не уопште није мој проблем. Ја знам  да не желим да читам такве поруке.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

meni ovakve poruke šalju "veliki pravoslavci i srBi", uglavnom ne crkveni ljudi, ne znam kako je kod vas

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Е, видиш мени свако није ближњи. Па шта си ти мени? Поштујем те, али безвезне поруке ми нису потребне. Да ли ти то схваташ или не уопште није мој проблем. Ја знам  да не желим да читам такве поруке.

Опусти се, нико те не присиљава да будеш нешто што ниси или не можеш бити...само разговарамо. 

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Е, видиш мени свако није ближњи.

A vidis - trebalo bi da bude, tako se nose dobri samarjani. Inace, i meni su ovakve poruke (tj. njihov sadrzaj) prilicno bljutave, to moram da kazem, ali to nema veze sa tim ko ih salje.

Bliznji je bliznji, a ukus je ukus. Da ne brkamo to dvoje...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Meни је једини проблем како да одговорим на "пахуљице беле, варнице се роје, ко то тамо мени, Божићну песму поје"

Мислим који је адекватан одговор на распевану порукицу :)

Pa kazes " hvala takodje" ili " i tebi".

Za vreme WWII u Bosni partizani su ljude pozdravljali sa "Smrt fazizmu, sloboda narodu",

a stariji ljudi su odgovarali " i tebi sinko". Pa tako i ti.

Подели на овим сајтовима

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Нисам љубитељ таквих порука, и не шаљем их, али ми је важније ко ми је послао поруку, од тога како она гласи.

Зато ми је дража и та кичерица, ако ми је послао онај коме је стало до мене, ко њом жели да ми искаже љубав, лепе жеље, него нека хладна безлична куртоазна порука од особе којој сам само име у меморији на картици.

Блискима волим да сама срочим честитке, жеље, у складу са њиховом личношћу, нашим односом и својим укусом и критеријумом. Осталима се обраћам  класичним изразима, примереним прилици.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

A vidis - trebalo bi da bude, tako se nose dobri samarjani. Inace, i meni su ovakve poruke (tj. njihov sadrzaj) prilicno bljutave, to moram da kazem, ali to nema veze sa tim ko ih salje.

Bliznji je bliznji, a ukus je ukus. Da ne brkamo to dvoje...

Па требало би да буде, али видиш горе твоја порука (тј. њен садржај) прилично фине садржине, нема везе са тобом који је шаљеш. :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ма стално смо нешто незадовољни...па што не честитају Божић него први мај, па кад честитају Божић онда што то не чине по нашем укусу....Богу Хвала за све!

Најлепшу поруку сам примила од свог пријатеља који је хрват. Чирилицом, МИР БОЖИЈИ ХРИСТОС СЕ РОДИ. 

Чист доказ да је Љубав Божија у срцима а не у форми.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...