Ленка* Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Па баш се о томе ради - да ли је том што ти је послао поруку баш стало до тебе или је само испуњавао "обавезу". На пр. добила сам неколико порука где се моје другарице, сестре, комшије потписују са пуним именом и презименом, као да немам њихов број меморисан (жене са оба презимена - Живка Ђорђевић Марковић са породицом). Значи да само напише (или још горе копира неку безвезну поруку у стиху) и пошаље је на гомилу бројева одједном. Бљак ми је све то, а одговарам тако што само напишем на пр. Ваистину се роди. Срећан Празник... Ја још увек чувам честитке које сам добијала као дете и касније као девојка од рођака, пријатеља... Шта год да писало, ако ништа друго, бар знаш да се тај неко потрудио да купи честитку, напише, залепи маркицу, оде до поште... А ово сад... Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Nesto se moji bliznju nisu pretrgli u slanju poruka juce. Hristos se rodi! - dobiju otpozdrav i mirna glava. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bogoslovDusan Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Па баш се о томе ради - да ли је том што ти је послао поруку баш стало до тебе или је само испуњавао "обавезу". На пр. добила сам неколико порука где се моје другарице, сестре, комшије потписују са пуним именом и презименом, као да немам њихов број меморисан (жене са оба презимена - Живка Ђорђевић Марковић са породицом). Значи да само напише (или још горе копира неку безвезну поруку у стиху) и пошаље је на гомилу бројева одједном. Бљак ми је све то, а одговарам тако што само напишем на пр. Ваистину се роди. Срећан Празник... Ја још увек чувам честитке које сам добијала као дете и касније као девојка од рођака, пријатеља... Шта год да писало, ако ништа друго, бар знаш да се тај неко потрудио да купи честитку, напише, залепи маркицу, оде до поште... А ово сад... Бравооо,да их питаш сутра дан коју поруку су ти послали не би знали Ленка* and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 @, Зато и кажем да ми је важније КО је послао поруку од тога како она гласи. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 ne uzbudjujem se previse oko toga..jednostavno odgovorim:srecno i vama.. Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Па требало би да буде, али видиш горе твоја порука (тј. њен садржај) прилично фине садржине, нема везе са тобом који је шаљеш. Steta... ali probali smo, sta je tu je... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Steta... ali probali smo, sta je tu je... Пробали хиљаду пута, али недоказани, а онда остаје да се човек издвоји из трулежне средине посрнулих који се ничега не стиде. Ако по томе припадам "духовној аристократији" онда драго ми је...ај што ми је мило. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Silom baba u raj ne ide Mislim... meni je super što pišeš iskreno. Svakako da je bolje to nego da se foliraš ali zar ne misliš da bi to bio podvig par excellence, da probaš da u svakom vidiš bližnjeg... i da, nije ovo takmičenje u svojatanju bližnjih 8086.gif obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Silom baba u raj ne ide Mislim... meni je super što pišeš iskreno. Svakako da je bolje to nego da se foliraš ali zar ne misliš da bi to bio podvig par excellence, da probaš da u svakom vidiš bližnjeg... i da, nije ovo takmičenje u svojatanju bližnjih 8086.gif Шта је ту искрено? Нисам ја отворила тему, значи не потреса само мене, па да сам нешто посебно само ја искрена, него једноставно појава у друштву. Па у све људе видим ближње када су у невољи, у људе што се помамљују не видим ближње. Једноставно не желим себе да мучим читањем небулозних порука. Иначе, волим да се такмичим, оно кад за пар минута треба да покажеш шта знаш. Шта ти значи својатање ближњих? Небитно. Реч "ближњи" значи аутоматски ближњи- нема ту шта да се својата. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Ma ništa, nebitno ... idemo dalje Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Шта кажеш на моју риму: Из вечнога се загрљаја, Син од Бога Оца јавља; нек' те ангел с неба води, срећно брате - Христос се роди. Послао сам такав смс неким пријатељима. Срђан Шијакињић, Manastir Bradaca and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Ja nikada ne pisem poruke. cestitke i komunikacija bilo koje vrste samo mailom, a ko nema mail pozovem telefonom. Pa toliko ljudi i ne poznajem da se mlatim sa tim besmislenim porukama.A i imam nov nek mobilni ( mnogo komplikovan) pa i ne umem s njim da rukujem A i ne znam bas ni gde je. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Шта кажеш на моју риму: Из вечнога се загрљаја, Син од Бога Оца јавља; нек' те ангел с неба води, срећно брате - Христос се роди. Послао сам такав смс неким пријатељима. LOL dobra je. odlična ideja da i mi probamo otvoriću temu https://www.pouke.org/forum/topic/31684-prazni%C4%8Dne-sms-poruke-by-poukeorg/ Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Ја волим да ми се напише кратко и јасно Христос се Роди . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Jeste ima svakojakih poruka, ali kao što ste i pre rekli, meni ponekad zaista srce zaigra kada vidim da mi je ta i ta osoba poslala poruku, da me se setila, nebitno toliko šta piše. Ako mi se ne sviđa šta piše, teram dalje, ako je lepo, tim bolje A odgovaram uglavnom svojim rečima, kako me ponese u trenutku, premda sam nekada i ja prosleđivao te "praznične SMS-ove". Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука