VizantijskoPlavo Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 mene smaraju te poruke, daj nesto originalno, nesto svoje al dobro vazno da me se sete ljudi pa makar i copy paste porukom Срђан Шијакињић and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Генерално, слање порука је безвезе...зар није људскије узети телефон и поздравити пријатеља, брата, сестру гласом својим. Моја мајка тера у три лепе све који јој шаљу поруке. Чим добије поруку, одма назове тог или ту и накрпи уз искрене честитке. Ја порукама поздрављам само познанике, пословне партнере и даљи род...све блискије особе зовем обавезно. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Моја мајка тера у три лепе све који јој шаљу поруке. Чим добије поруку, одма назове тог или ту и накрпи уз искрене честитке. Ја порукама поздрављам само познанике, пословне партнере и даљи род...све блискије особе зовем обавезно. facenew22222222 8086.gif Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука