Passenger Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Па добро. Помоли се баби онда, ко ти брани. Пожели искрено себи крај какав је и његов. Мени се више свиђа Христос и његов крај. О укусима не треба расправљати. Ne raspravljamo o ukusima, nego o moci. Covek vaskrsao pet puta, Hrist jednom. Ispada da je konacan rezultat baba:Isus 5:1. nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Вако то изгледа: Одведе мене баба да добијем ињекцију у тур, наравно а где би , и пошто је то била већ ко зна која по реду ињекција пеницилина, преписана од приучениг лекара који је гулио медецину 10 година и никад је није сватиЈо а приде је саранио погрешним дијагнозама по приличан број људи тако да су код њега на крају људи ишли само да им испише оправдање за школу или боловање за посо, дакле тај "лекар" у тих пар месеци мени је преписо негде око 200 ињекција пеницилина. И један дан ја одем уредно да примим пенецилин , сестра ми да ињекцију , али мени нешто није добро , био сам клинац само да напоменем. Кажем ја баби дај да седнем мало , није ми добро, седим ја тако 5 минута , кад у једном моменту цврц неко искључио звук, ја велим баби да не чујем ништа, после пар минута црвц неко искључио слику, кажем ја баби да не видим и не чујем ништа , после неког времена не осећам ни да седим , једноставно не знам у ком сам положају и тако неко време ништа не видим , ништа не чујем , ништа не могу да омиришем, и немам осећај додира. У једном моменту све постане црвено , јарко црвено , а затим некако неподношљиво тешко , затим видим нешто налик на пламен, сконтам да се налазим на неком месту које је у пламену и да ми ту није пријатно напротив да је ужасно и тешко и болно, затим ... нећу даље да причам, неки ће то на жалост имати прилику и сами да виде. Углавном потрајао је мој боравак на том месту по прилично времена отприлике као пола дана. Затим следећа слика коју видим, лежим на патосу, изнад мене гомила лекара и медецинских сестара , лемају ми шамаре и притискају груди, једна ми даје ињекцију неку, видим бабу како стоји са стране и плаче, и онда полако почиње да ми се враћа звук, један лекар овом другом лекару псује матер, виче "умало ниси убио дете" , сви галаме, општи хаос, ја полако покушавам да се придигнем , дају ми чашу воде, немам појма зашто, али пријала ми је та чаша воде. Дијагноза - алерго шок , клиничка смрт , реанимација успешна. И данас се врло пазим пенецилина, али се више не бојим смрта, атеизам ми је смешан, а ова прича о заваравању мозга је ступидна, јер ја нисам као клинац имао никакво предзнање о паклу , нити о демонима, нити о загробном животу. Поззз П.С. био сам крштен . Лидија Миленковић, мирођија, dusha and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Ne raspravljamo o ukusima, nego o moci. Covek vaskrsao pet puta, Hrist jednom. Ispada da je konacan rezultat baba:Isus 5:1. Рекох, само напред. Ја сам ипак за Христову јединицу. Неко цени квантитет, а неко квалитет. Ја ценим ово друго. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Рекох, само напред. Ја сам ипак за Христову јединицу. Неко цени квантитет, а неко квалитет. Ја ценим ово друго. Ti si moj covek. To sam i ja govorio kada mi je Partizan popio petardu u Zagrebu. I da, osecao sam se kao da je Partizan pobedio. nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Ne raspravljamo o ukusima, nego o moci. Covek vaskrsao pet puta, Hrist jednom. Ispada da je konacan rezultat baba:Isus 5:1. Што није поново васкрсао и вазнео се ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Што није поново васкрсао и вазнео се ? Pa jeste, nisi dobro video nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Вако то изгледа: Одведе мене баба да добијем ињекцију у тур, наравно а где би , и пошто је то била већ ко зна која по реду ињекција пеницилина, преписана од приучениг лекара који је гулио медецину 10 година и никад је није сватиЈо а приде је саранио погрешним дијагнозама по приличан број људи тако да су код њега на крају људи ишли само да им испише оправдање за школу или боловање за посо, дакле тај "лекар" у тих пар месеци мени је преписо негде око 200 ињекција пеницилина. И један дан ја одем уредно да примим пенецилин , сестра ми да ињекцију , али мени нешто није добро , био сам клинац само да напоменем. Кажем ја баби дај да седнем мало , није ми добро, седим ја тако 5 минута , кад у једном моменту цврц неко искључио звук, ја велим баби да не чујем ништа, после пар минута црвц неко искључио слику, кажем ја баби да не видим и не чујем ништа , после неког времена не осећам ни да седим , једноставно не знам у ком сам положају и тако неко време ништа не видим , ништа не чујем , ништа не могу да омиришем, и немам осећај додира. У једном моменту све постане црвено , јарко црвено , а затим некако неподношљиво тешко , затим видим нешто налик на пламен, сконтам да се налазим на неком месту које је у пламену и да ми ту није пријатно напротив да је ужасно и тешко и болно, затим ... нећу даље да причам, неки ће то на жалост имати прилику и сами да виде. Углавном потрајао је мој боравак на том месту по прилично времена отприлике као пола дана. Затим следећа слика коју видим, лежим на патосу, изнад мене гомила лекара и медецинских сестара , лемају ми шамаре и притискају груди, једна ми даје ињекцију неку, видим бабу како стоји са стране и плаче, и онда полако почиње да ми се враћа звук, један лекар овом другом лекару псује матер, виче "умало ниси убио дете" , сви галаме, општи хаос, ја полако покушавам да се придигнем , дају ми чашу воде, немам појма зашто, али пријала ми је та чаша воде. Дијагноза - алерго шок , клиничка смрт , реанимација успешна. И данас се врло пазим пенецилина, али се више не бојим смрта, атеизам ми је смешан, а ова прича о заваравању мозга је ступидна, јер ја нисам као клинац имао никакво предзнање о паклу , нити о демонима, нити о загробном животу. Поззз П.С. био сам крштен . likefaceeeeeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Ne raspravljamo o ukusima, nego o moci. Covek vaskrsao pet puta, Hrist jednom. Ispada da je konacan rezultat baba:Isus 5:1. Нисам крив што ниси звездаш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Pa jeste, nisi dobro video А јел неко видео ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Нисам крив што ниси звездаш. Ni ja tebi sto nisi Saibabovac. nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Nasa baba Sai je ipak imao najbolje tripove. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 А јел неко видео ? Da. Mnogo njih. Dosta njih i koje je oziveo su i danas zivi. I familije koje su gledale voznesenje iz mrtvih su takodje zive. Postoji i gomila doktora koji su svedocili o Sai Babinoj jedinstvenoj isceliteskoj moci. nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Ni ja tebi sto nisi Saibabovac. Христос је имао лепшу фризуру. Не волим ове црначке минивалове из шесдесетих. sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Morbidan si. nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Morbidan si. Што? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука