Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Само да ти кажем да ти ово није тачно:

nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja!
:)

Непостојање доказа је доказ нашег незнања. Наше незнање не мора да значи и непостојање тога што се не зна. Чисто да мало размислиш.

Подели на овим сајтовима

Само да ти кажем да ти ово није тачно:

:)

Непостојање доказа је доказ нашег незнања. Наше незнање не мора да значи и непостојање тога што се не зна. Чисто да мало размислиш.

+1

nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja!

Подели на овим сајтовима

aj iz prve ruke da opisem kako je u tom tunelu, nije mi bas sveze tako da nece biti bash verodostojno al bolje ista nego nista

nezemaljska buka, neopisiva buka

gustina, nije to samo gustina prostora nego ne mogu da objasnim

bela izmaglica koja to nije, sa svetlucavim cesticama

ne vaze nama poznati zakoni, na primer gravitacije, ko na zemlji

posto mi se to desilo u snu, bukvalno sam banuo u taj prostor, i nisam bio opremljen/pripremljen za tako nesto, i jos je jedna "putnica" tj u "cekaonici" bezala od mene ko da je videla duha i preplasila se, znaci tolko, da sam se ja uplasio od toga sto se ona tolko uplasila, a bezala je da je ne bih pitao nista jer nije smela da razgovara sa mnom, a zasto- pa to sam saznao danas (u postu #8), dok sam ja pravio jedan korak ona je vec bila na pola puta dokle pogled seze u tunel... i onda sam se probudio :lol: nikad se nisam tolko uplasio u zivotu, a bio sam i kidnapovan i svasta mi se desavalo, i kad sam otiso do kupatila da se umijem kad sam vido facu u ogledalu, znaci zeleno siv, ko mrtvac, malo je falilo huh 0102_laugh

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Slika neposredno nakon uspeca iz mrtvih

sathya_sai_baba.jpg

Па добро. Помоли се баби онда, ко ти брани. Пожели искрено себи крај какав је и његов. Мени се више свиђа Христос и његов крај. О укусима не треба расправљати.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...