Ayla Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Дефинитивно ми није романтично оно се, по шаблону, сматра романтичним. Мој муж и ја имамо мноштво нама предивних тренутака, који би се осталима чинили глупим, затим неке наше "шифре", наше песме....и све то ми је бесконачно романтично. На пример, кад смо купили (на почетку брака) веш машину принели смо столице, узели нешто за грицкање и сели да гледамо како се врти бубањ, пошто нам се ТВ пар дана пре тога покварио. Слатко смо се смејали нашој "генијалној" импровизацији. Због таквих ствари наши ближњи, добродушно, кажу да смо смешни и мало блесави. Ovo mi je uljepšalo veče. Hvala, Lidija Suncokret54, Лидија Миленковић and aliluja је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 Па старовремски људи :bleh: Само кажи да немате ни један развод иза себе па да се онесвестим На коју адресу да пошаљем хитну помоћ ? :148494ykydt2lrfk: Столе, Gordana . and YOKA је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 На коју адресу да пошаљем хитну помоћ ? Не вреди. Већ сам муртав. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Pismo... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 JESSY and Jelena 76 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Ines.....ovo je predivno.....ja ipak padam na ovakve stvari.... facenew22222222 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Pre nekoliko dana razgovarala sam sa jednom osobom, koja me svojom pričom prenela u "drugu dimenziju". A onda je rekao nešto što stalno odzvanja u mojoj glavi : " kako bi sad lepo bilo da se šćućurimo jedno pored drugog, napolju pada sneg, a mi u toplom, i ćutimo zajedno"..... Tako lepo receno.... JESSY and YOKA је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 16, 2013 Većina nas uglavnom se zgražava na samu pomisao o romantici, jer smatramo da je romantika nemuževna. Ipak, činjenica je da mnogi od nas znaju da budu i te kako romantični, samo što se ta muška romantična strana pokazuje drugačije nego ženska. A kako se žene dovijaju da u nama probude romantiku? U pridobijanju muškarca kojeg žele one se služe najstarijim zahvatom - komplimentima. Najbrži put do svačijeg srca uvek ide preko ega. Dovoljno je da vam kaže da ste seksi - i to je to. Pohvale inteligenciji, veštini u krevetu i spretnosti najčešća su ženska oružja koja muškarca pretvaraju u poslušnog romantika koji joj lako pada pred noge. Pošto se s jačim polom uglavnom povezuje praktičnost kao jedna od glavnih osobina, žene i na tu tačku vole da udare. Pokloni koje nam daju nikada nisu samo lepi - potrebno je da imaju i svoju upotrebnu vrednost, i one to znaju. Ako vam nedostaje jedan broj vašeg omiljenog časopisa o automobilima, budite uvereni da će se ona potruditi da ga nabavi ukoliko joj je stalo do vas. Možda je to stvar lične procene, ali uglavnom se smatra da je žena u muškoj košulji deo intimne romantike, zato se nemojte iznenaditi ako je jednog jutra zateknete na doručku u svojoj košulji koju ste pripremili za posao. Da bi nas pretvorile u romantične tipove, žene se koriste i drugim smicalicama: stavljaju našu sliku u novčanik, čuvaju sitnice sa zajedničkih putovanja, priređuju nam intimna popodneva odmah posle posla, doručak u krevetu, seks u neobično vreme ili na nekom neobičnom mestu, zajedničku kupku radi opuštanja itd. Sve su to mali pokazatelji kojima žele da nas ubede u to kako je lepo biti romantičan. Brojnost i učestalost njihovih pokušaja u najvećem broju slučajeva i uspeva da probudi romantiku čak i kod najtvrdokornijih muškaraca. .krstarica.com Sasa 015 and Jelena 76 је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 чист загрљај, без икакве приче..... тај поглед....који говори више од речи.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Dame moje, romantično vam je vrijeme koje provedete pored jednog ovakvog tipa, apsolutno romantično . Šalim se, naravno. 8086.gif Romantika je nepresušan izvor i svako ima nekakvo svoje viđenje iste. Ne smatram to suviše ženskom, odnosno nemuževnom stvari, romantika je stvorena za sve podjednako. Samo što žene mnogo više pokazuju svoje uživanje u romantičnim stvarima (možda im više i znače), ali i muškarac je neće zanemariti. Što se mene tiče, razgovor šutnjom, kojom se savršeno razumiješ sa voljenom osobom je jako romantična stvar (uz još ponešto, zavisi samo šta se kome dopada i ko čemu stremi). Mislim da je djevojkama romantično i kada njihova druga, jača polovina nosi brke (i bradu). Ispravite me ako griješim, mada sumnjam da. :bendoff: Srdasce and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Кад је поред мене. Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 JESSY and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Romantično je kad šetamo kroz vodu, držimo se za ruke, i smeškamo se.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Romantično je kad neko nije romantičan,kad ne obasipa nepotrebnom i lažnom pažnjom objekat romantične ljubavi. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука