Jump to content

Jos nesto o evoluciji

Оцени ову тему

Млађони

Препоручена порука

alo evolucionisti cekam odgovor,strasno kolikjo ste se sapleli u svoju sopstvenu mrezu lazi i pevre,neka vamoic.

kad nadjete odgovor na moje pitanja,ja cu vam odgovoriti,na sve provokacije bicu imun.

Ja i još mislim dvoje ti je odgovorilo na pitanja, ako misliš na onaj podugačak post.

Подели на овим сајтовима

alo evolucionisti cekam odgovor,strasno kolikjo ste se sapleli u svoju sopstvenu mrezu lazi i pevre,neka vamoic.

kad nadjete odgovor na moje pitanja,ja cu vam odgovoriti,na sve provokacije bicu imun.

Niko ne može da ti odgovori ko je stvorio informaciju, jer niko ne zna šta ti podrazumevaš pod "informacijom". Tako da dok to ne razjasniš, možeš da čekaš kolko 'oćeš...

Подели на овим сајтовима

Ma mozete do sutra da objasnjavate i njemu i shadowsu... shvatite da ni ne pitaju zato sto zele da znaju nego zato sto umisljaju da ce u vasim odgovorima pronaci potvrdu svojim izmsiljenim tezama i mentalnim projekcijama...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ako brate! (:

Ne brini, srusio si teoriju evolucije ovim argumentima... niko ih nikad pre tebe nije izneo niti video pa ce 99 % naucnika koji nemaju niakakve sumnje po pitanju evolucije da se transformisu u momentu, a nadamo se da ce da tekandiduju za nobela.. :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ako brate! (:

Ne brini, srusio si teoriju evolucije ovim argumentima... niko ih nikad pre tebe nije izneo niti video pa ce 99 % naucnika koji nemaju niakakve sumnje po pitanju evolucije da se transformisu u momentu, a nadamo se da ce da tekandiduju za nobela.. :D

Ne nisi shvatio poentu, oni su se već transformisali, oni znaju da nije tačna, ali im plaćaju da pričaju da je tačna, a prave dokaze zataškavaju.

Jer to je način na koji nauka funkcioniše.

Подели на овим сајтовима

Ne nisi shvatio poentu, oni su se već transformisali, oni znaju da nije tačna, ali im plaćaju da pričaju da je tačna, a prave dokaze zataškavaju.

Jer to je način na koji nauka funkcioniše.

Ma kako nisam znao, postoji tajna organizacija koja podmicuje naucnike sirom sveta... svi uzimaju pare i cute.... isto i za sletanje na mesec 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Informacija je primljenja i SHVACENA poruka.Cista semantika.

Drugim recima informacije u DNK nisu informacije dok ih neko ne shvati? :-D

A sta su u medjuvremenu?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Informacija je primljenja i SHVACENA poruka.Cista semantika.

Uz takvu definiciju, odgovor na Dejanovo pitanje je> u DNK ne postoje informacije, budući da u ćelijama koje na osnovu DNK sintetišu proteine, ne postoji ništa sposobno da shvati bilo kakvu poruku.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...