SHADOWS OF THE LIGHT Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Ja opet moram da postavim itanje protivnicima TE... zasto makar neko od vas makar jednom u zivotu ZAISTA ne procita makar jedan pasus o TE? Zivot bi bio toliko jednostavniji kad bi ljudi imali volju da se bar minimalno informisu o onome o cemu sebi daju za pravo da donose velike zakljucke. Zasto nam je ta teorija uopste i bitna za zivot?Znaci ako ne naucim decu da su majmuni sisli sa drveta i usled nemogucnosti da uoocavaju predatore zbog visoke trave doziveli erekciju kicmenog stuba nama nema zivota a ako to nastrebamo sve ce nam usled toga vrsnoga znanja biti jednostavnije u zivotu? Hvala ti oblacni resio si mi sve nedoumice u zivotu :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Zasto nam je ta teorija uopste i bitna za zivot?Znaci ako ne naucim decu da su majmuni sisli sa drveta i usled nemogucnosti da uoocavaju predatore zbog visoke trave doziveli erekciju kicmenog stuba nama nema zivota a ako to nastrebamo sve ce nam usled toga vrsnoga znanja biti jednostavnije u zivotu? Hvala ti oblacni resio si mi sve nedoumice u zivotu :good2: Pazi niko tebe ne sili da budes obrazovan... ja ovde i ne pricam o tome. Ja pricam o ljudima koji su i neobrazovani i neinformisani pa i PORED TOGA tvrdoglavo vode besmislene diskusije sa samim sobom tako sto napadaju nesto sto nema veze sa TE a oni su u tripu da je tim cinom direktno obaraju. Prosto trose zivotnu energiju svima jer treba da se ulozi ogroman napor da im se objasni sve to sto ih je mrzelo da sami procitaju a to vreme je moglo da se iskorsiti mnogo kreativnije i pametnije... Ti ovde bas nastavljas u tom maniru i citav post ti je upucen necemu sto ja nit sam pricao nit sam pominjao niti je bilo ko IAKADA na ovoj temi pomenuo... al tebi to nije smetalo da dignes glas protiv necega sto si sam izmislio... pa se jos i gordis nekim iskrivljenim sarkazmom nesesan (niti ces ikada to postati) da si svojim primerom samo cvrsto dokazao ono sto sam i sam pomenuo kao veliki problem kod neobrazvoanih ljudi koji su pritom i toliko sujetni da svoju neobrazovanost neguju kao neku vrlinu... Neobrazovani ljudi koji se dice svojim neznanjem mi ne smetaju i nemam nista protiv njih... stavise, umeju da budu izuzetno dragi ljudi sa kojima je cesto mnogo lakse porazgovarati o svemu... PS. Zamisli jednu hipoteticku situaciju... Sta ces reci nadmenom ateisti koji dodje na ZRU i kaze "Religija je losa, zato sto u Bibliji jasno pise da je kvadrat nad hipotenuzom jednak zbiru kvadrata nad trouglovima"... Al bez zezanja zamisli da neko to stvarno napise, e sad sve sto ti u tom trenutku padne na pamet da kazes toj osobi je sve ono sto vecina evolucionista pomisli kad pocnete da "obarate" TE svojim "velikim argumentima" a niko od vas realno (i to je fakat koji niko od vas nece da prizna, a jasno je da je fakat) nije ni prosao pored TE a kamoli da je procitao ili se o njoj informisao. Da ne bude daljih zabuna, cisto da potvrdim: DA- za mene su ljudi koji negiraju TE izuzetno neobrazovani, neinformisani i neretko glupi. Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Mogu li protivnici TE da u desetak recenica opisu kako funkcionise naucni metod i zasto je on bas takav. Odnosno kako se sa njime pravdaju stavovi. Pozeljan primer takvog saznanja u nauci. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Nema veze big beng ali je to slican model..evolutivnog razvoja,od prostoga ka slozenijem samo od sebe bez ukljucivanja bilo kakve inteligencije. evo kao brat koji je procitao TE bratu koji nije ni prosao pored nje mogu samo da ti kazem. OVO sa TE nema niti jednu jedinu dodirnu tacku... TE NIJE "razvoj od prostog ka slozenom". NIKo ko makar okvirno poznaje TE ne bi sebi dopustio da napise ovako nesto. Ovakve izjave razotkrivaju ko je sarlatan a ko zaista zeli da kritikuje jednu valjanu naucnu teoriju... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Mogu li protivnici TE da u desetak recenica opisu kako funkcionise naucni metod i zasto je on bas takav. Odnosno kako se sa njime pravdaju stavovi. Pozeljan primer takvog saznanja u nauci. Dal si blesav... protivnicima TE bi bio problem da opisu kako funkcionise sistem poluge a kamoli naucni metod... Млађони and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 evo kao brat koji je procitao TE bratu koji nije ni prosao pored nje mogu samo da ti kazem. OVO sa TE nema niti jednu jedinu dodirnu tacku... TE NIJE "razvoj od prostog ka slozenom". NIKo ko makar okvirno poznaje TE ne bi sebi dopustio da napise ovako nesto. Ovakve izjave razotkrivaju ko je sarlatan a ko zaista zeli da kritikuje jednu valjanu naucnu teoriju... Kako nema el krece sve od jedne celije singulariteta zivota pa do multikompleksnog organizma poput coveka.....isto ko big beng oblacni.El su tebi oblaci na ochima i umu pa se ne vidis nista el se samo pravis blesav? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Pazi niko tebe ne sili da budes obrazovan... ja ovde i ne pricam o tome. Ja pricam o ljudima koji su i neobrazovani i neinformisani pa i PORED TOGA tvrdoglavo vode besmislene diskusije sa samim sobom tako sto napadaju nesto sto nema veze sa TE a oni su u tripu da je tim cinom direktno obaraju. Prosto trose zivotnu energiju svima jer treba da se ulozi ogroman napor da im se objasni sve to sto ih je mrzelo da sami procitaju a to vreme je moglo da se iskorsiti mnogo kreativnije i pametnije... Ti ovde bas nastavljas u tom maniru i citav post ti je upucen necemu sto ja nit sam pricao nit sam pominjao niti je bilo ko IAKADA na ovoj temi pomenuo... al tebi to nije smetalo da dignes glas protiv necega sto si sam izmislio... pa se jos i gordis nekim iskrivljenim sarkazmom nesesan (niti ces ikada to postati) da si svojim primerom samo cvrsto dokazao ono sto sam i sam pomenuo kao veliki problem kod neobrazvoanih ljudi koji su pritom i toliko sujetni da svoju neobrazovanost neguju kao neku vrlinu... Neobrazovani ljudi koji se dice svojim neznanjem mi ne smetaju i nemam nista protiv njih... stavise, umeju da budu izuzetno dragi ljudi sa kojima je cesto mnogo lakse porazgovarati o svemu... PS. Zamisli jednu hipoteticku situaciju... Sta ces reci nadmenom ateisti koji dodje na ZRU i kaze "Religija je losa, zato sto u Bibliji jasno pise da je kvadrat nad hipotenuzom jednak zbiru kvadrata nad trouglovima"... Al bez zezanja zamisli da neko to stvarno napise, e sad sve sto ti u tom trenutku padne na pamet da kazes toj osobi je sve ono sto vecina evolucionista pomisli kad pocnete da "obarate" TE svojim "velikim argumentima" a niko od vas realno (i to je fakat koji niko od vas nece da prizna, a jasno je da je fakat) nije ni prosao pored TE a kamoli da je procitao ili se o njoj informisao. Da ne bude daljih zabuna, cisto da potvrdim: DA- za mene su ljudi koji negiraju TE izuzetno neobrazovani, neinformisani i neretko glupi. A dje ti vide da je ja negiram? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 O TE bi mogao da pisem sto sta i znam gotovo sve o njoj tako da te tvoje pausalne ocene ne piju vodu.Ja sam evoluciju ucio u skoli a ne sa kwikipedije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Kako nema el krece sve od jedne celije singulariteta zivota pa do multikompleksnog organizma poput coveka.....isto ko big beng oblacni.El su tebi oblaci na ochima i umu pa se ne vidis nista el se samo pravis blesav? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 O TE bi mogao da pisem sto sta i znam gotovo sve o njoj tako da te tvoje pausalne ocene ne piju vodu.Ja sam evoluciju ucio u skoli a ne sa kwikipedije. Brale, ti ako znash da mi nabrojis iz glave sve vrste Homo... i sta znaci u prevodu ja ti dam gajbu piva. Ti realno ne znash o TE ni za slabu dvojku.. A sve ovo sto pricas ovde... si naucio sa interneta od miroljuba petrovica. discoovery instituta i te ekipe... i njihovih dokumentaraca i pradavanja. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Brale, ti ako znash da mi nabrojis iz glave sve vrste Homo... i sta znaci u prevodu ja ti dam gajbu piva. Ti realno ne znash o TE ni za slabu dvojku.. A sve ovo sto pricas ovde... si naucio sa interneta od miroljuba petrovica. discoovery instituta i te ekipe... i njihovih dokumentaraca i pradavanja. Hahahahahhahahahahahaha izbaci te predrasude iz lobanje......homo erektuse neandertalikuse balkanikuse.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 How ?Natural selection of mutations?Positive mutations?I don't think so,there are no evidence for that claim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Evo jedno prosto pitanje kako je nastao krompir?Sta kaze TE? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Evo jedno prosto pitanje kako je nastao krompir?Sta kaze TE? Sta pitas kako? Pa lepo, bog uzeo parce zemlje u ruku, stisnuo, reko CIRIBU CIRIBA i eto krompira. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Sta pitas kako? Pa lepo, bog uzeo parce zemlje u ruku, stisnuo, reko CIRIBU CIRIBA i eto krompira. Transferspermija znachi. sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука