Jump to content

Jutarnji list - OTKRIVAMO AKCIJU KAPTOLA: 200 crkvi i župnih ureda u operaciji ‘Ne ćirilici’

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

sa Srbima se nikad ne zna / covek im pruzi prst, a oni uzmu celu ruku

zavisi na koje to sad Srbe misliš, ako se nešto tiče Vukovara

najbolje je pitati tamnošnje Srbe šta oni o svemu tome misle

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/95149-procitajte-pismo-hrvatske-srpkinje-o-cirilici-u-hrvatskoj-dok-je-milorad-bio-kondukter.html

Подели на овим сајтовима

sa Srbima se nikad ne zna / covek im pruzi prst, a oni uzmu celu ruku

да, обично кад оду негде у страну земљу прво што почну да раде је искориштавање система, који је неки поштен свет вековима правио.

Рецимо оду у Шведску, добију све на длану али мало им, па се онда разведу привидно, како би жена добила социјалу и дечији додатак итд...

Све те форе знају и Шведи али им не пада на памет да подривају сопствену државу, наравно Србе баш брига и за своју државу, што би онда штедели Шведску :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Сестро ово се зове кукавичлук и недостојно је једног Православног Хришћанина...

ja bih rekao da je ovo sto administracija dozvoljava ovakvo pisanje pontifeksa kukavicluk i nedostojnost Pravoslavnog Hriscanina

Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема.

Подели на овим сајтовима

Какав народ таква власт

У бајкама...

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Сестро ово се зове кукавичлук и недостојно је једног Православног Хришћанина... ja bih rekao da je ovo sto administracija dozvoljava ovakvo pisanje pontifeksa kukavicluk i nedostojnost Pravoslavnog Hriscanina

свако има право на мишљење, коме се не свиђа нек га аргументовано побије, кукавице не улазе у ринг , они демонстартивно баце пешкир ;)

Подели на овим сајтовима

Predsjednica Udruge "Vukovarske majke" Manda Patko i nakon 22 godine još čeka da dozna što se krvave 1991. godine dogodilo njezinom suprugu. Mnogi su, kaže, nestali bez traga, a odgovorni za zločine i dalje su na slobodi. Glavni problem Vukovara, kaže, nije ćirilica.

"Znate šta, najviše je problem nezaposlenost, jer da mladi rade, pa i stariji, oni 40-50 godina, pa i koju više, koji su dobili otkaze, koji nemaju od čega da žive, da oni dobiju posao, da rade, do ovoga svega ne bi došlo. Ali moje mišljenje je da je ovo ubacivanje ćirilice neki dublji problem, da bi oni zataškali nešto ozbiljnije. Pa da se mi bavimo ovim, a oni opet rade nešto drugo što su smislili", stav je Mande Patko.

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/vukovarcima-nezaposlenost-najveci-problem

dakle umjetno stvoren zastupni, maskirni problem

najvjerovatnija neka politička habadura odozgor

dimna zavjesa ili nešto takvo da oni mogu šta hoće

Подели на овим сајтовима

O cemu pricas brate, ovo je otvoreno vredjanje i nipodastavanje ,a to je zabranjeno na forumu ako se ne varam?

Sumljam ali cisto sumljam, ne -siguran sam da ni deo ovakvog pisanija ne bi proslo da se tako prica o hrvatima ili muslimanima. I nema se sta raspravljati i diskutovati sa ljudima koji pisu na takav nacin _ ODVRATNO!

Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема.

Подели на овим сајтовима

O cemu pricas brate, ovo je otvoreno vredjanje i nipodastavanje ,a to je zabranjeno na forumu ako se ne varam? Sumljam ali cisto sumljam, ne -siguran sam da ni deo ovakvog pisanija ne bi proslo da se tako prica o hrvatima ili muslimanima. I nema se sta raspravljati i diskutovati sa ljudima koji pisu na takav nacin _ ODVRATNO!

сигурно да не би дозволили, јер нас владика Николај учи да нема промене без осуде али самоосуде, дакле не другог већ себе, самим тим ,као што се Владика Николај  на никог није жалио као што је на Србе па и ми његовим примером кренули.

Нико није био пророк у свом селу али то не значи да не треба да будеш "пророк"...

Подели на овим сајтовима

Pontifex, баци смајли повремено, сморише се људи од толиког сарказма :)

http://cl.jroo.me/z3/f/r/p/e/a.baa-Parrot-With-Grenade.jpg

ne treba smajilik, ahahahahaha

Подели на овим сајтовима

Потифекс је истроловао мајсториски али потребно је да саблазни дођу :)

da i šta sam ja uspio iz tog izdedukovat, dakle šta sad tamo u tom Vukovaru imamo, Srbi su anđeoski mila i premila stvorenja a Hrvati zli đavli i demoni koje momentalno spopadne amok a to sasvim bezrazložno iz ničeg ništa čim ih uvide negdje poletovat oko sebe, je li to sad ta situacija tamo i tačna predstava toga što se dešava u Vukovaru?

Подели на овим сајтовима

da i šta sam ja uspio iz tog izdedukovat, dakle šta sad tamo u tom Vukovaru imamo, Srbi su anđeoski mila i premila stvorenja a Hrvati zli đavli i demoni koje momentalno spopadne amok a to sasvim bezrazložno iz ničeg ništa čim ih uvide negdje poletovat oko sebe, je li to sad ta situacija tamo i tačna predstava toga što se dešava u Vukovaru?

Коначно нешто паметно од тебе.

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...