Jump to content

Jutarnji list - OTKRIVAMO AKCIJU KAPTOLA: 200 crkvi i župnih ureda u operaciji ‘Ne ćirilici’

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Ja uopšte ne mogu shvatit kako neko ko se služi lažnim prijavana kako bi se domogao bilo kakve privilegije koje mu ne prinaleže može poslie biti u čudu zato što onaj ko se tim njegovim ponašanjem nađe oštećen poduzima sve kako bi se tome odbranio na adekvatan legalan način koji može i koji je u toj situaciji sasvim legitiman.

Подели на овим сајтовима

Тема постаје занимљива.

А и Биби опет показује своју љубав према Србима. Само напред браћо Срби, и остали који се тако не осећате. 0703_read

prvo služba onda družba, hahahaha, prvo zakoni pa onda ljubavisanje, za ljubav je uvijek vremena a i razloga kad je sve čisto i po zakonima ali kad se nešto tamo muti iza leđa neće tamo bit baš mnogo razloga za ljubavisanje, jel tako?

Подели на овим сајтовима

prvo služba onda družba, hahahaha, prvo zakoni pa onda ljubavisanje, za ljubav je uvijek vremena a i razloga kad je sve čisto i po zakonima ali kad se nešto tamo muti iza leđa neće tamo bit baš mnogo razloga za ljubavisanje, jel tako?

Много боље сам могао да те разумем док си писао ћирилицом раније. Од кад сам ја са латинице прешао на ћирилицу, а ти са ћирилице на латиницу слабо се разумемо.

Подели на овим сајтовима

s obzirom da Srbi imaju dva pisma i mogu se sluziti latinicom bez ikakvih problema - jasno je da cirilicu koriste da bi tako provocirali hrvatsku vecinu / to je ne samo vredjanje zrtava, nego i ocigledna zloupotreba prava - koja se zato mora na svaki nacin spreciti, a ako treba i kaznjavati

Po toj logici, obzirom da ima stotine verzija vere u Isusa,

Hrvati namerno biraju katoličku verziju samo da provociraju Srbe.

Jasno je da logika nije ispravna.

Подели на овим сајтовима

Тема постаје занимљива.

А и Биби опет показује своју љубав према Србима. Само напред браћо Срби, и остали који се тако не осећате. 0703_read

Ja gajim ljubav i respekt prema svima ljudima koji se drže zakona i ponašaju pravedno: Srbima, Hrvatima, Rusima, Kinezima itd. A izbjegavam imati bilo kakvog posla sa prevarantima i mutikašama svejedno ko oni bili: Srbi, Hrvati, Rusi, Kinezi itd. Za takve ja nikakve simpatije ni razumijevanja nemam.

Подели на овим сајтовима

Мало поштовања пријатељу, ипак дискутујеш са свештеником.  

Мој није, и поштовање се заслужи...није по дифолту одбијено.

• Волим 1

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

slazem se / hrvatski gradjani su nepravedno osteceni time sto se u javnoj upotrebi u nekim mestima dopusta i srpski jezik i cirilicno pismo / to se ne sme tolerisati

istina, bilo bi elegantnije da su lokalne vlasti pribegle prostom brisanju Srba iz evidencija o prebivalistu i tako njihov broj sveli na prihvatljivu meru / ali treba imati razumevanja i za ovakav izliv ogorcenja - zrtva valjda imaju pravo na javni protest

Јао Папо баш си враг! Кужиш?

Подели на овим сајтовима

Хрватска је избацила Србе из устава, довела усташе из дијаспоре, почела са усташком идеологијом...слала полицију у Српске крајеве и кренула са убиствима и хапшењима виђенијих Срба..

Шта си мислио да ће Срби да ураде?

Да као 41 мирно иду у логоре смрти са децом?

Мало морген...

Могу да захвале Милошевићу што уопште постоје данас.

najbolje konačno pitati same Hrvate šta se njima toliko toga ne sviđa na toj ćirilici i ne žele je u Vukovaru, to smo trebali uradit ustvari odmah na početku, ja sam se to pitao a evo kakav sam odgovor našao:

Na koncu ćirlica je Hrvatsku stajala pet godina okupacije, 20 tisuća mrtvih, 40 tisuća ranjenih i 50 milijardi dolara štete, a Vukovar je u svemu tome platio najtežu cijenu.

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

ова

cirilica je genocidno pismo / treba je zabraniti i u Srbiji, a kamo li u mestima koja su zrtve srpske agresije i zlocina

Ova izjava je previše apsurdna čak i da bi bilia ironična :)

Подели на овим сајтовима

cirilica je genocidno pismo / treba je zabraniti i u Srbiji, a kamo li u mestima koja su zrtve srpske agresije i zlocina

Немам речи да речем, а да ми не забране после учешће на форуму.

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Znate šta, ja vam rečem šta da uradite. Odite u Prag i prijavite se tamo kao falešni, fiktivni rezidenti i u prvom popisu stanovništva zatražite zavođenje ćirilice u Pragu. A javite kako ste pohodili, ustvari javljat ni ne morate, saznaću to i ovako.

:D

Подели на овим сајтовима

cirilicu treba zabraniti po istom osnovu po kome je zabranjen i tzv. kukasti krst - oboje su simbol najgorih zlocina u evropskoj istoriji / kao sto Jevreje vredja nacisticka svastika - tako i Hrvate vredjaju cirilicna slova

Па ако ћемо по тој логици, oнда треба забранити (у Србији ) латиницу. Ћирилица је наше писмо, а ипак у школама наша деца морају да уче и латиницу.

Ћирилица је писмо и нема разлога да се забрањује нити је икада као писмо изазивала злочине.

То што ти кажеш, то је само незнање.

П.С. Надам се да си разумео шта сам написала, и хвала ти, што си ме подсетио да имам ћирилицу у компу.  :)

Подели на овим сајтовима

najbolje bude zabranit i ćirilicu i latinicu, preći masovno na islam i naučit se arapskom, to je jezik i pismo budućnosti, green peace, svuda će bit mir i pokoj, u Vukovaru i u svih sedam sfera nebeskih, Allah s vama, Selam Alejkum

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/za-referendum-o-cirilici-650000-potpisa

vidite sad kako to nadmudrivanje funkcioniše, prvo u Vukovaru fiktivne prijavnice,

potom odmah tamo u Zagrebu nefiktivni referendumski potpisi, igra ko će koga

Подели на овим сајтовима

vidite sad kako to nadmudrivanje funkcioniše, prvo u Vukovaru fiktivne prijavnice, potom odmah tamo u Zagrebu nefiktivni referendumski potpisi, igra ko će koga

И онда кад добију по носу, врате табле, заклињу се у мултиетичност, не помињу никакве фиктивне пријавнице и мирна Бачка.

А што се у међувремену велича и опет буја нацизам, између осталог и кроз (још једно у низу) овако срамно поступање Католичке цркве, то ће тек да дође на ред, ал то онда неће бити проблем (само) Срба у Хрватској.  

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...