Jelena 76 Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Сестро мила, твоје бабе и деде су суе у прошлости узимали у тим годинама, постајали мајке и пчеви а ти данас кажеш да то није нормално? Што је пре сто година нека жена могла бити мајка у 15 а данас не може? Malo si kontradiktoran. Ali oprošteno ti je jer se poslednjih (pa skoro) 6 časova baviš ovom temom. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Liberalna Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Koliko mi se čini ova tema je otvorena za današnjicu, i raspravlja se dali treba abortus da se zakonom zabrani u "Današnje vreme". I ja pričam o današnjici, a ne o prošlom vremenu Ili je normalno, ili nenormalno... Izjasni se? znaci tvoj cukun cukun cukun deda bio lud, sto je tvoju cukun cukun cukun babu, njegovu cerku, prodao na stocnoj pijaci kada je imala 12 godina... Ne zaboravi da je to bila nekada svakodnevnica... Muskarci u kuhinje, zene u kancelarije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Liberalna Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Nemoj da mi podvaljuješ ono što ja nisam rekao,to je bio moj sarkazam na temu da ženama treba edukacija kako bi se naučile da to nije ispravno,kao što sam ranije rekao mislim da svaka savršeno zna da ne čini ispravno djelo... To sto tebi kao verniku nije ispravno, ne znaci da i meni kao ateisti nije ispravno. Muskarci u kuhinje, zene u kancelarije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 [...]nema potrebe da pišeš takve komentare.Može se i civilizovano razgovarati,posebno ti kao žena/djevojka bi trebala izbjegavati da pričaš kao neki kauboj,to ženama ne stoji... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Malo si kontradiktoran. хаха, шта је конкретно контрадикторно? Па не видим шта су жене биле другачије у прошлости да би тада могле у сексуалне односе, а данас нису? Не разумем стварно.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Мислиш едукација да иду у правцу уздржања (по мени прилично неизводљиво у ово доба)? Или им говорити да је абортус убиство (овде људи дрве 70 страна је ли убиство или није)? Odlično si rekao to, da ovde neki "drve" 70 str. o tome dali je ubistvo ili ne.Dok neki se vraćaju u prošlost, a mi u surovoj sadašnjosti. Ali koliko vidim, mnogi uopšte nemaju argumentovane odgovore, već poslednjih nekoliko sati se vrte u krug, i nikako da izađu iz istog. Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Današnjica je dovela do toga da roditelje uopšte nije briga za njihovu decu. Da su im ćerke prepuštene same sebi ako tvoje roditelje ne intresuje šta ti radiš , to ne znači da i druge roditelje ne intresuje šta im deca rade ! Млађони је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 a žena je ostala trudna sa samom sobom ? ( možda i sa predsobljem ? ) molim te !!!!!!! Ne razumijem šta želiš reći,abortus radi žena,a ne muškarac,ukoliko muškarac podržava ženu u tome ili je čak tjera ka abortusu onda je i on zlotvor... Ako pak misliš da treba seksualna edukacija,pa ja sam sa 4 godine znao da bebe ne nose rode nego spolni odnos,ne znam na šta misliš,nisi mi jasna Istochnik, Jelena 76 and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 stočne pijace...pa dajte ljudi šta su radile "kretenske generacije" naših predaka, ne moramo i mi danas Možemo bar da budemo bolji od predaka, izdignemo se malo iznad njih...tih krvoločnih životinja od pre par stotina godina...ili samo jedan vek Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Pa to je skoro anarhija. Čak je u potpunoj suprotnosti sa liberalizmom i demokratijom jer u liberalizmu su individualna prava i slobode svetinja. Kod tebe samo život i imovina važe. Ostalo kako kome padne na pamet. Auuuuuuuu ali si ovde odvalio glupost vasiona se cepa. Pa najvisa instanca liberalizma JESTE anarhija i to desna odnosno anarho kapitalizam. Korak pre toga je minahrija koje se od anarhije razlikuje samo po tome sto zadrzava osnove elemente drzave. Zastita negativnih prava i JESTE dosledno sprovodjenje filozofije po kojo su individualna prava i slobode svetinja. Pogledaj ti malo bolje tu poltiicku filozofiju jer zestoko mesas pojmove. Tvoje mišljenje nije čak ni teologumen (iako je to novotarska izmišljotina) već u suprotnosti sa opšte prihvaćenim stavom crkve i 91. pravilom 6. vaseljenskog sabora. Koje moje misljenje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Liberalna Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Схватио сам до сада да и ти инсистираш само на едукацији. А да ли инсистираш на едукацији, да абортус не треба да буде средство контрацепције или на едукацију да се схвати да је абортус убиство, или на оба? na edukovanju o kontracepciji, bolestima, odnosima, svemu, da prestane da bude tabu tema. Jako je malo devojcica koje su imale sa nekom starijom zenom razgovor o tome. Muskarci u kuhinje, zene u kancelarije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 хаха, шта је конкретно контрадикторно? Па не видим шта су жене биле другачије у прошлости да би тада могле у сексуалне односе, а данас нису? Не разумем стварно.. Можда су биле зрелије тј. одговорније, способније за живот и подизање детета. Мада и у ово време познајем неке девојке које су се удале у 16. години и сасвим добро подижу породицу. Али таквих је јако мало сад. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Схватио сам до сада да и ти инсистираш само на едукацији. А да ли инсистираш на едукацији, да абортус не треба да буде средство контрацепције или на едукацију да се схвати да је абортус убиство, или на оба? a ko je rekao da abortus treba da bude sredstvo kontracepcije ? i ne treba samo žene da se edukuju već i muškarci ! pre svega MUŠKARCI ! Млађони and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 To sto tebi kao verniku nije ispravno, ne znaci da i meni kao ateisti nije ispravno. Valjda imaš nekakvu savjest u glavi,za mene je bilo neispravno i kad sam bio tvrdokorni ateista! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Можда су биле зрелије тј. одговорније, способније за живот и подизање детета. Мада и у ово време познајем неке девојке које су се удале у 16. години и сасвим добро подижу породицу. Али таквих је јако мало сад. Мислим да је то индивидуално. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука