Jump to content

Иницијатива за забрану абортуса - 23. новембар

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ne razumijem šta želiš reći,abortus radi žena,a ne muškarac,ukoliko muškarac podržava ženu u tome ili je čak tjera ka abortusu onda je i on zlotvor...

Ako pak misliš da treba seksualna edukacija,pa ja sam sa 4 godine znao da bebe ne nose rode nego spolni odnos,ne znam na šta misliš,nisi mi jasna

Da, ali uvek bude "no, no to, puj to"...a najsladje je zabranjeno voce, opste je poznato. 

ako tvoje roditelje ne intresuje šta ti radiš , to ne znači da i druge roditelje ne intresuje šta im deca rade !

Tebe gotivim! :D

Muskarci u kuhinje, zene u kancelarije! :D

Подели на овим сајтовима

Можда су биле зрелије тј. одговорније, способније за живот и подизање детета. Мада и у ово време познајем неке девојке које су се удале у 16. години и сасвим добро подижу породицу. Али таквих је јако мало сад.

Sram ih bilo zele da se skoluju i rade na sebi, a ne da budu domacice... I to pod ilegalu! 

Valjda imaš nekakvu savjest u glavi,za mene je bilo neispravno i kad sam bio tvrdokorni ateista!

Za mene je to samo skup celija koji moze da ugrozi moju slobodu i sve sto ide uz to... Naravno to je nesto sto NE MOZE da mi se desi jer vodim racuna o SVOM zdravlju prvenstveno.

Подели на овим сајтовима

Auuuuuuuu ali si ovde odvalio glupost vasiona se cepa. Pa najvisa instanca liberalizma  JESTE anarhija i to desna odnosno anarho kapitalizam.

Auuu...sad si pobrkao politicku ekonomiju sa politickom filozofijom, liberalizam sa neoliberalizmom i libertarijanizmom.

Korak pre toga je minahrija koje se od anarhije razlikuje samo po tome sto zadrzava osnove elemente drzave. Zastita negativnih prava i JESTE dosledno sprovodjenje

filozofije po kojo su individualna prava i slobode svetinja.

Znači, prava na obrazovanje, na pravnu jednakost i slična pozitivna prava - ništa?

Pogledaj ti malo bolje tu poltiicku filozofiju jer zestoko mesas pojmove.

Ko mi kaže...

Koje moje misljenje?

O abortusu.

Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti.

Подели на овим сајтовима

Ne razumijem šta želiš reći,abortus radi žena,a ne muškarac,ukoliko muškarac podržava ženu u tome ili je čak tjera ka abortusu onda je i on zlotvor...

Ako pak misliš da treba seksualna edukacija,pa ja sam sa 4 godine znao da bebe ne nose rode nego spolni odnos,ne znam na šta misliš,nisi mi jasna

Znaš i sam da kad žena mora ići na abortus da ima neku sirovinu tipa koji nije znao kad treba da vadi, tačnije budi iskren, u tim stvarima muškarci su ti kojih nema..odjednom uhvate maglu i prave se blesavi, i sada da bude da je muškarac posve nebitan u celoj stvari a mogao je da kontroliše jer svaki može, muškarci rade sav posao i utiču na sve, žena ne u toj meri,  onda odjednom žena sve mora sama, tako je obično u životu tu sam na njihovoj strani

ona 4 zida i nebuloze koje zene smišljaju su glupost i kad to čujem dodje mi da ih zap... :) Tu nisu u pravu, ali u ovome , kada god je žena trudna , trudna je uglavnom....jer je muškarac tako hteo, a ne želi odgovornost u podizanju deteta, muškarac svaki u svakom momentu zna šta treba da radi, posebno jer muški praktični mozak tako funkcioniše, muškarac ne radi ništa suvišno sem onoga što je predmet njegovog interesovanja, dok kod žena praktični deo mozga, u velikoj meri je preokupiran jeftinim emocijama pa im rasudjivanje nije baš najbolje :D

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Znači, prava na obrazovanje, na pravnu jednakost i slična pozitivna prava - ništa?

Ја покушах да ти објасним али ниси схватио. Либертаријанци и минархисти и тако ми, одбацамо позитивно правну теорију, држимо се природно правне теорије. То јест да су природна права извор права, најпростије речено. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

a ko je rekao da abortus treba da bude sredstvo kontracepcije ?

Нико није рекао да треба, већ да се у 99,99% случаја врши из разлога контрацепције и да га зато треба забранити. Али није ми јасно да се ухвате људи за онај промил па се фрљају о мајонез логици или силовању, оправдавајући убиство.

Наравно да едукација мора да прати забрану.

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Ја покушах да ти објасним али ниси схватио. Либертаријанци и минархисти и тако ми, одбацамо позитивно правну теорију, држимо се природно правне теорије. То јест да су природна права извор права, најпростије речено. 

Dakle, vi se zalažete za sadističku pseudodržavu u kojoj bi bili zaštićeni samo život, imovina i sloboda govora?

Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti.

Подели на овим сајтовима

Za mene je to samo skup celija koji moze da ugrozi moju slobodu i sve sto ide uz to... Naravno to je nesto sto NE MOZE da mi se desi jer vodim racuna o SVOM zdravlju prvenstveno.

Када тај скуп ћелија постаје беба за тебе, или си ограничена "светским консензусом" поводом тога?

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Када тај скуп ћелија постаје беба за тебе, или си ограничена светским консензусом поводом тога?

Ne postoji svjetski konsenzus...

Подели на овим сајтовима

Нико није рекао да треба, већ да се у 99,99% случаја врши из разлога контрацепције и да га зато треба забранити. Али није ми јасно да се ухвате људи за онај промил па се фрљају о мајонез логици или силовању, оправдавајући убиство.

Наравно да едукација мора да прати забрану.

Pre svega zrtva treba da bude ziva, da bi moglo da dodje do ubistva... Embrion to nije... ne moze sam da jede, dise, opstane, ma nista, zavisi i zivi na racun samo i iskljucivo zene i njenog organizma... Isto tako ja mogu da ga stavim u isti kos sa parazitom... To je bas ista, ali identicna paralela kao tvoje uporedjivanje abortusa i ubistva. ;)

Подели на овим сајтовима

Dakle, vi se zalažete za sadističku pseudodržavu u kojoj bi bili zaštićeni samo život, imovina i sloboda govora?

Тако некако. Најпростије речено ми се жалажемо за државу где свамо може да гледа своја посла, без да угрожава туђа. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Auuu...sad si pobrkao politicku ekonomiju sa politickom filozofijom, liberalizam sa neoliberalizmom i libertarijanizmom.

Pricas gluposti. Libertarijanizam je rec koja je skovana zato sto su razni livecari kidnapovali rec liberalizam i ako je

izvorni liberalizam zapravo ono sto se danas naziva libertarijanizmom. To je zapravo klasicni liberalizam Adama Smita, Dzona Loka, Dzona Stjuarta Mila, Aleksisa de Tokvila i u novije vreme teoriticara austrijske skolae kao sto su Ludvig fon Mizes i

Fridrih Hajek. To je izvorni i pravi libelarizam ali se on danas naziva i libertarijanizmom zto sto su socijalisti raznih

fela kindapovali taj izraz. Neoliberalizam je prazna rec bez bilo kakvog znacenja.

Prava na jednakost pred zakonom bez obzira na boju koze, jezik, etnicku pripadnost, veru i slicno su zagarantovana upravo

u libertarijanskim "drustvima". Dodatna prava i razne egalitaristicke gluposti gde su svi jednaki i gde se prave razne uravnilovke da niko nema vise su socijalisticke gluposti i one sa liberlizmom nemaju nikakve veze.

Ako te zanima ova tema za pocetak imas dobrih tekstova ovde http://katalaksija.com/

O abortusu.

Ja vec rekoh o kupusu. Gde sam ja napisao to moje misljenje koje se kosi sa tim pravilom?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...