kordun Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Једини је проблем што једна екипа игра на терену за фудбал а друга на терену за одбојку. Како се ту побеђује, стварно је нејасно. ne radi se uopšte o tome,već se radi sa jedne strane o prirodnim zakonima a sa druge strane o drustvenim,jedno sa drugim je u raskoraku,ako nisi primjetio jedna strana se drži ovog prirodnog dok druga strana brani društvene norme,s tim što je po njih tim nepovoljnija situacija jer postoje pravne norme koje su u skladu sa prirodom,u prevodu postooje zemlje gdje je zabranjen abortus,ne znam o kakvoj odbojci i fudbalu pričaš,ako ti je tema nejasna a interesuje te onda traži upute gdje šta možeš da naučiš u suprotnom nemoj druge da praviš budalama,nije lijepo,primjetio sam to još danas,ako imaš šta konstruktivno napisati napiši,najlakše je kritikovati tuđe stavove,a ne iznoseći svoje,samo to nije fer,nije ljudski,ti sad ispadaš pametan a mi ostali koji branimo svoje stavove smo budale jel? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 ne znam o kakvoj odbojci i fudbalu pričaš То ми је јасно. ako ti je tema nejasna a interesuje te onda traži upute gdje šta možeš da naučiš u suprotnom nemoj druge da praviš budalama,nije lijepo,primjetio sam to još danas,ako imaš šta konstruktivno napisati napiši,najlakše je kritikovati tuđe stavove,a ne iznoseći svoje,samo to nije fer,nije ljudski,ti sad ispadaš pametan a mi ostali koji branimo svoje stavove smo budale jel? Да си ти мени жив и здрав и сваку срећу да нађеш. Од срца ти желим. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 То ми је јасно. Да си ти мени жив и здрав и сваку срећу да нађеш. Од срца ти желим. brate branim ono što je prirodno,meni je to preče nego neke bolesne društvene norme,ne znam čemu mi zamijeraš na tome,ja ne branim nikome nista da radi nit ja to mogu,nek se ubijaju svaki dan,ja sam žrtva slične situacije i zato mi ova tema ima poseban značaj,ne želim nikada nikome da se dogodi što se meni dogodilo,mene su 2 mjeseca nagovarali da pristanem na tu bolest,nisam mogao i opet bi uradio tako inače ne bi mogao spavati noću o tome se radi....I ja tebi želim sve najbolje,živ bio! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 ne znam čemu mi zamijeraš na tome Бог с тобом, какво замерање? Дискутујемо пријатељу, ти имаш једно мишљење, ја друго, неко трећи треће. Далеко било да се сви сложимо у мишљењу, опасно бих се забринуо. Нема ту ничег личног. Строго професионално. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 I kako da sa vama vodimo razumnu konverzaciju kad lazete? Irska- Ilegalan Spanija- LEGALAN! Kipar- LEGALAN! Portugal- LEGALAN! Poljska- Ilegalan http://en.wikipedia.org/wiki/Abortion_law Ma to nema veze, ko jos ozbiljan koristi wiki. Prvo da se zabrani, potom tacka, potom moze da se razgovara, a onda da se organizuje proslava zabrane na trgu kad se vreme malo prolepsa. Tacka. Филозоф and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Ma to nema veze, ko jos ozbiljan koristi wiki. Prvo da se zabrani, potom tacka, potom moze da se razgovara, a onda da se organizuje proslava zabrane na trgu kad se vreme malo prolepsa. Tacka. Al da se nose i antigej transparenti... da se iskoristi situacija... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 brate branim ono što je prirodno,meni je to preče nego neke bolesne društvene norme,ne znam čemu mi zamijeraš na tome,ja ne branim nikome nista da radi nit ja to mogu,nek se ubijaju svaki dan,ja sam žrtva slične situacije i zato mi ova tema ima poseban značaj,ne želim nikada nikome da se dogodi što se meni dogodilo,mene su 2 mjeseca nagovarali da pristanem na tu bolest,nisam mogao i opet bi uradio tako inače ne bi mogao spavati noću o tome se radi....I ja tebi želim sve najbolje,živ bio! Izgubio si i devojku i trudnocu samo zato sto te neko nekad slagao da je abortus ubistvo pa si formirao misljenje u skladu sa tom netacnom informacijom. Krivac si ti sam i jasno je da ti je to jasno, otud i tolika griza savesti i patoloska potreba za isterivanjem problema na "cistac". Postao si opsednut pobedom tvog nacina misljenja jer bi to veriikovalo i tvoje postupke u pomenutim situacijama. Ali. Ne treba tebi zaravo polemika na forumu... tebi treba uteha. Ja sam mnogo zauzet covek ali cu da izadjem s tobom nekad na kafu kad god kazes (pod uslovom da nam gradovi nisu mnogo daleki) i ja cu da te saslusam o svemu sto imas da kazes. Necu da te osudjujem i razumecu te sigurno. To je ista situacija kao sa gejevima. Postoje gejevi koji su svesni sta su ali ih to sazananje uzasava. Ne zele to sebi da priznaju i onda pokusavaju da u svoj zivot implementiraju sto vecu mrznju prema tome sto u sebi osecaju jer se podsvesno nadaju da ce ta mrznja na neki nacin ponistiti sve to sto im je u glavi... Takvi gejevi postaju mnogo opasni. Postaju nasilni homofobi. Sto dovodi do prilicno bizarne situacije jer kad takva osoba kaze "pederi su nas najveci problem" na neki uvrnut nacin zapravo jeste u pravu... Dakle sve je u glavi i nista nije problem ako se o tome fino razgovara. TI da nisi bio toliko opsednt pricipima (pogresnim) danas bi mozda imao i devojku i (neku novu) trudnocu... ovako si izgubio oba a to je dovoljno opravdanje za ogorcenost. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Децембар 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 I kako da sa vama vodimo razumnu konverzaciju kad lazete? Не лажем, него сам користио овај текст. http://www.politika.rs/rubrike/Tema-nedelje/Nerodjeno-dete/Evropski-zakoni-o-abortusu.lt.html У многим земљама се планира и пооштравање закона о абортусу. У Шпанији је због тога протестовало 5-6 голих жена - какав отпор ! Једна земља мање или више не мења суштину онога што сам рекао. Нигде се ништа не доказује "пучанству", већ се донесе закон. Ни у једној земљи абортус није илегалан у потпуности, и сачувај боже - изједначен са убиством у кривично закону као што се овде лупета. У неколико земаља је илегалан у потпуности (мало боље погледати црвено на карти), а у много земаља је илегалан осим у случају силовања или угроженог здравља мајке. Непотребно је да га кривично право верификује као убиство, важно је да је забрањен и да се убиства нерођене деце у тим земљама не врше. Трудница које одлучи да роди, у било ком периоду своје трудноће, не каже да носи ћелије, ембрион или фетус, него да носи бебу. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука