Jump to content

Иницијатива за забрану абортуса - 23. новембар

Оцени ову тему

Препоручена порука

ne kapiram ni ja tvoj stav o zabrani

šta dobijaš zabranom ?

ništa !

samo crno tržište

postoje i zemlje u regionu koje nemaju zabranu

i šta si time dobio ?

ništa !

zašto ne insistiraš na edukaciji , a ne na zabrani ?

Zar misliš da žene kada čine abortus kao ne znaju da to nije ispravno,pa ih treba edukovati !?

Ako slučajno ne znaju,treba ih edukovati u tom smjeru,to znači da su gluplje od životinja,pošto među živinom niko ne čini namjeran abortus

Подели на овим сајтовима

ne kapiram ni ja tvoj stav o zabrani

šta dobijaš zabranom ?

ništa !

samo crno tržište

postoje i zemlje u regionu koje nemaju zabranu

i šta si time dobio ?

ništa !

zašto ne insistiraš na edukaciji , a ne na zabrani ?

Ко треба да се едукује и ко не зна шта је резултат абортуса?

Мора да се има нека одговорност, ја бар мислим. Људи који могу да рађају децу морају да понесу неку одговорност, а не да се отресу плода као да је неки чир. Не говорим наравно о екстремним ситуацијама, кад је мајка угрожена итд.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Biologija ih ne zanima jer im je samo svest i licnost vazna za prava i za naziv "ljudskog bica"

Немам проблем чак и да свест и личност буде критеријум, али ембрион је зачетак те свести, он је услов без кога та свест неће настати, јединствена и непоновљива свест, која је условљена постојањем тог ембриона... Зато не разумем присталице абортуса (на овој теми их не видим много, уствари нико није рекао ако сам добро пратио да је приватно за абортус у сваком случају, ако се не варам)  када потенцирају на свести као оправдању... Дође ми као чиста формалност став да је океј убити нешто што нема изграђену свест још 10 дана, а као разликује се од тога убити нешто што има свест већ 3 месеца у стомаку...

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Šta bi ti radila? Radije abortirala? Ja da sam žensko ne bi abortirao,taman da me neko silovao ,pa sam zatrudnio,to je moje načelo,ti se možeš složiti ili ne složiti,nema potrebe da pišeš takve komentare.Može se i civilizovano razgovarati,posebno ti kao žena/djevojka bi trebala izbjegavati da pričaš kao neki kauboj,to ženama ne stoji...

... Sada si samog sebe pokopao, nemas pojma koliko. Nego ne mogu sada imam preca posla... Secheru

nemaš ni ti ono bez čega materica ne može da odlučuje?

Postoji banka sperme... ouuu jea bejbe B)

Mislim da si joj sa ovim stao na zulj. Sad se cuvaj. :D :D :D

Ma bio je u neposrednoj opasnosti dok nisam ovo procitala, a onda sma se slatko nasmejala i dzaba sve... Kordun, ovaj covek te spasio zle, debele, zadrte, neposlusne, grozne, feministicke rospije. Svece za zdravlje da mu palis! 

Muskarci u kuhinje, zene u kancelarije! :D

Подели на овим сајтовима

Neko je ovde spomenuo da crkva dozvoljava abortus ukoliko je zdravlje žene u pitanju. Iskreno, ne znam da li je to stav crkve, ali jedno je jasno ako je tako onda je trudnoća žene koja je silovana, zlostavljanja i pitaj Boga šta sve ne, pre svega pitanje zdravlja kako jedna takva uništena, fizički i psihički ruinirana žena u svakom pogledu ,  može da rodi zdravo dete, i da li je ta trudnoća uopšte sigurna za njeno zdravlje....

Imam utisak da reči silovanje-zlostavljanje-mučenje-uništenje-povredjivanje , ne dopiru baš do ljudi, drži se da su one žene bile silovane ili ne one "moraju da daju i ništa se ne pitaju" 

mislim samo na te nasilne trudnoće, mislim da ih se može tako nazvati, ne spominjem ljude koji nisu dovoljno edukovani, pa se ne ponašaju odgovorno, tu se problem rešava..stoti put...samo edukacijom..

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Zar misliš da žene kada čine abortus kao ne znaju da to nije ispravno,pa ih treba edukovati !?

Ako slučajno ne znaju,treba ih edukovati u tom smjeru,to znači da su gluplje od životinja,pošto među živinom niko ne čini namjeran abortus

Nikada nisi video kokosku kako snese jaje na asfalt??? 

A to sto poredis zene sa zivotinjama je krajnje neumesno, zena te rodila, zena ce ti roditi, zena ce ti biti dete...  uh... sto je psovanje zabranjeno na ovom forumu? 

Muskarci u kuhinje, zene u kancelarije! :D

Подели на овим сајтовима

Pogledao sam i vidim da ima veze sa ekonomijom, konkretno oporezivanjem.

Da, ima i ono što je utemeljeno na Akviliusovom predanju. Aquilius ex cathedra.

Ako si to video onda je to povrsan i neozbiljan izvor. Sam rec medju ostalom kaze min-arh dakle minimalna vlast. Za razliku od anarhije, leve ili desne, ne ukida drzavu nego je (drzavni aparat) svodi na minimum. Vojska, policija, sud i minimalno socijalno-zdravstven zastite bas za one koj stvarno ne mogu sami

da se staraju. To medju ostalom podrazumeva i jednu specificnu politicku filozofiju koja priznaje samo negativna ljudska prava, pravo na imovinu i pravo na zivot. Ta prava samo i brani i donosi samo takve akte koji kriminalizuju one delatnosti koja ta prava ugrozavaju. 

Nema Akvilisuovog predanja ali ima ipsravnog shvatanja teologije i preciznog razlikovanja dogmata od teologumena.

Подели на овим сајтовима

Hajde da ja vas nesto pitam.

Dali vi smatrate da je normalno da dete od 11, 13, 15 godina ima seksualne odnose?

Dali je to vama normalno?

Било је нормално за твоју чукунбабу...ти мислиш да није? 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

a žena je ostala trudna sa samom sobom ? ( možda i sa predsobljem ? )

molim te !!!!!!!

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

''Holivud pravoslavci'' nam vode drzavu.

Jos malo pa ce nam uvesti da idemo posle liturgije pravac u gej paradu.

Pre ce biti da cete vi NKVD pravoslavci  posle liturgije da nas vodite na neki Stormfrontov marsh.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...