R.Žiskar Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Ради се у три смене, рекла бих ...ко на траци И само абортуси? Да није то мало претеривање? Miss D је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miss D Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 To sad ispade da neko dobije vrijeme za abortus u 03h.... to jeste bas preterivanje. Naravno da doktori rade u tri smjene ali cisto sumnjam - prosto ne vjerujem da uzimaju tu trecu smjenu za takve ''radnje''.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 220 абортуса дневно? Очигледно рачунају коришћење контрацептвиних средстава у абортусе. ja bi i kontracepciju zabranio također,da je Milosavljević ubiven tom prilikom ko bi nam ovdje propovjedao LDP pravoslavlje ејјј, па неће да се вређамо. Нисам ја лдп него кокакола илуминат. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 I onda citam postove nekih napaljenih klinaca koji bi da zabrane "pa nema veze kakav je slucaj u pitanju" Svako ima pravo na mišljenje, u ovim slučajevim i Crkva dozvoljava abortus.Nažalost, imam prijatelja koji su isti slučaj imali kao i ti, a sve mladi zdravi ljudi, sportisti... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 To sad ispade da neko dobije vrijeme za abortus u 03h.... to jeste bas preterivanje. Naravno da doktori rade u tri smjene ali cisto sumnjam - prosto ne vjerujem da uzimaju tu trecu smjenu za takve ''radnje''.. Не испада и није уопшта претеривање,тачно је тако. Читав простор само за то,наравно,........ кревети одељени параваном. winter Од 0-24х. Ово су чињенице,твоје је (и Жискарово и свачије наравно) да л верујеш ил не...то нема везе. feeble је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Svako ima pravo na mišljenje i stav, molio bi da se ne upućuju teške reči. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Svako ima pravo na mišljenje i stav, molio bi da se ne upućuju teške reči. јел знаш ти cloudking-а? „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 (измењено) Hitler bi se obradovao kad bi vidio dokle smo stigli, sve ide po njegovom planu, barem u danasnjoj evropi. Измењено Новембар 25, 2013 од Дејан Бићанић Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Hitler bi se obradovao kad bi vidio dokle smo stigli, sve ide po njegovom planu. Рогати слави у задњих сто година...од када смо дошли до врхунца злочина и начина самоуништења... Istochnik је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Svako ima pravo na mišljenje, u ovim slučajevim i Crkva dozvoljava abortus. Nažalost, imam prijatelja koji su isti slučaj imali kao i ti, a sve mladi zdravi ljudi, sportisti... Ja i postujem tudje pravo na misljenje. Ni jednu rec nisam rekao ljuduma koji imaju problem sa abortusom. Ali zato ovi sto hoce da ga zakonom zabrane "bez obzira na sve" ne zasluzuju ni zrno konverzacionog uvazavanja. Ok je tolerancija ali nekad stvarno mora da se kaze DOSTA! Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Ово су чињенице Случајно ми школска ради на ГАК-у, гинеколог. А сад, чињенице су чињенице, у праву си. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Новембар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/11717-годишње-8000-абортуса/ пријављених у Београду 2009. Страшно је лицитирање бројем утробних чедоморстава, али наведени подаци сигурно нису без основа. Па и да их је 10000 годишње у целој Србији, може се слободно назвати да је то геноцид над сопственим народом. nana је реаговао/ла на ово 1 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Мислим да је та бројка сабрана за све абортусе у Србији и такође мислим да немају одредницу шта је намеран и шта је ненамеран прекид трудноће. Али као што је неко већ рекао да деца крећу у полне радње са 16 година, онда овај податак може и да буде тачан. Opet ne mogu da se složim sa tobom . Deca sa 16 godina su nekada bile i naše babe i prababe i njihove babe koje su radjale zdravu i pravu decu.Samo što su se tada ženili i udavali u tim godinama,a sada je malo drugačija situacija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 dete je dete embrion je embrion. a embrion nema osmeh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Случајно ми школска ради на ГАК-у, гинеколог. Па добро, шта она каже ако си је питао о томе? А сад, чињенице су чињенице, у праву си. Шта си хтео рећи , можеш ли да појасниш?Не дао Бог ником, моја сазнања и чињенице које рекох о КМД су искуствене. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука