Млађони Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Чим си нешто генерализовао одмах си се преварио. То увек тако бива па и овај пут. Па нисам баш сигуран. Слушам овде свакојаке осуде и сличне ствари... сви се као боре против тих абортуса.. ево моја сестра трудна, не може три недеље да добије преглед код гинеколога јер немају онај.. ултразвук/скенер шта ли већ.. не ради већ три недеље.. Терају је да иде код приватника и тамо да пљуне паре - да би се прегледала. И шта сад ви ту... о чем уви људи причате? О забрани абортуса? Боље се прво потрудите да помогнете трудницама које хоће да роде, па се онда замајавајте са овима што неће. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Појединци иду превише далеко, ајде да се вратимо у оквире абортуса. Постављам питање уколико живот жене зависи од абортуса, шта урадити? Па абортирати наравно, то је ваљда сваком нормалном јасно. Не треба бити фанатизован. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Па нисам баш сигуран. Слушам овде свакојаке осуде и сличне ствари... сви се као боре против тих абортуса.. ево моја сестра трудна, не може три недеље да добије преглед код гинеколога јер немају онај.. ултразвук/скенер шта ли већ.. не ради већ три недеље.. Терају је да иде код приватника и тамо да пљуне паре - да би се прегледала. Терају је јер имају дил са приватницима, као фора не ради скенер иди код Милосављевића а код Милосављевића ради нон стоп. А након тога делимо паре, треба у затвор са таквим битангама. Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Терају је јер имају дил са приватницима, као фора не ради скенер иди код Милосављевића а код Милосављевића ради нон стоп. А након тога делимо паре, треба у затвор са таквим битангама. Или једноставно приватизовати здраство. Па тако не би требао да се плаћа држави харач за те лопове. И лепо сви иду код приватника, а у случају приватног здраства тај преглед би тамо јефтино коштао. А држава нека плажа социјално угроженима преглед код приватника, а не ми да плаћамо држави да нам она упошљава докторе који ће да тлаче народ. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 а у случају приватног здраства тај преглед би тамо јефтино коштао. Ova ti je dobra brate. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Или једноставно приватизовати здраство. Па тако не би требао да се плаћа држави харач за те лопове. И лепо сви иду код приватника, а у случају приватног здраства тај преглед би тамо јефтино коштао. А држава нека плажа социјално угроженима преглед код приватника, а не ми да плаћамо држави да нам она упошљава докторе који ће да тлаче народ. Никога не питају да ли имаш пара да се лечиш, него само траже као пиране су. Свака част изузецима, да се ја питам одредио би цену за абортус ( који је из баналних разлога ) такву да ником не би пало на памет да то уради и уз то би прописао закон који "Абортус на црно" рангира са убиством са предумишљајем. nana је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Појединци иду превише далеко, ајде да се вратимо у оквире абортуса. Постављам питање уколико живот жене зависи од абортуса, шта урадити? То се дешава једном у две стотине порођаја..ако не и више..... и може се само кроз специфичност случаја и гледати... nana је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Новембар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Погледај шта је Патријарх рекао, не забрана него едукација. Ево шта је Патријарх рекао: - Нема оправдања да се у интересу неког бољег живота и стандарда чини таj грех. - Живимо у неком посебном времену када се многе вредности не гледаjу очима коjе те вредности заслужуjу. Jедна од тих вредности jе живот. Видимо да се врло лако растаjемо са животом тих младих бића. ... наводећи да та "тешка реч абортус" означава нешто против чега се буни људска природа. http://www.spc.rs/sr/patrijarh_irinej_odgovorite_majke_od_abortusa Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 То се дешава једном у две стотине порођаја..ако не и више..... и може се само кроз специфичност случаја и гледати... Па добро али цитираћу Балашевића " На овом свету смо само један једини пут" Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Ova ti je dobra brate. To sto ti je smesno svedoci samo da ne razumes jednu cinjenicu, svaki pregled, svaki lek, svaka intervencija - kosta. Ne rade doktori za dzabe. Da li ces ti to da platis iz svog dzepa ili ce pare da ti se uzmu kroz porez pa da prolaze kroz ruke politicara i na svakoj strani nestane po neki dinar - vidi kako je jeftinije. Moju sestru da je privatno zdrastvo danas ne bi setali tri nedelje levo desno... dok vi ovde glumite moral po forumu, u svakodnevnom zivotu trudnica ne moze pregled da dobije. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Па добро али цитираћу Балашевића " На овом свету смо само један једини пут" А ја мајку храбрости која је упркос канцеру...одбила лечење и одлучила да роди сина... Балашевић је смор... Дејан-Марковић, Volim_Sina_Bozjeg and nana је реаговао/ла на ово 3 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 А ја мајку храбрости која је упркос канцеру...одбила лечење и одлучила да роди сина... Балашевић је смор... Pa jeste malo balašević smoren za odmorni mozak. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Zabraniti abortus :policeman-1: “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
OhLeb Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Nažalost, čini mi se da bi se zabranom abortusa samo povećao broj abortusa na crno. Da me neko ne shvati pogrešno, ja sam svim srcem, dušom i umom protiv abortusa i podržavam svaku akciju u kojoj će se pre svega raditi na prosvećivanju ljudi (a žena pre svega!!!) o tome da je to ništa drugo do ubistvo! A mini akcije na ovu temu i mi sami možemo da sprovodimo, među ljudima koji su oko nas! Što više u sebi razvijamo prave hrišćanske vrednosti, više ćemo voleti na pravi način a to će davati manje mesta slabostima, koje i čine da se ovakvi gresi čine, da u svakom od nas bujaju! Sidarta and R.Žiskar је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Боље се прво потрудите да помогнете трудницама које хоће да роде, Не треба једну тему/ један проблем затрпавати-разводњавати другим.Тако се ниједан неће решити. Било би добро, предлажем ти да отвориш посебну тему а можда и постоји,провери ипак.Негде смо већ писали о томе, доста писали. Можда тада ниси ни био на форуму а можда те то тада није ни интересовало. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука