Jump to content

Иницијатива за забрану абортуса - 23. новембар

Оцени ову тему

Препоручена порука

На њихову жалост, не постоји "православље" које ће учити да живот не започиње зачећем, а да абортус није убиство. Мада са том логиком о свести ембриона, која касније долази, више им приличи ислам.

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Onda mora i Masturbacija da se zabrani, opet se ubijaju potencijalni životi

nemoj izvrtati,ne vredi da dokazujete da embrion nije ljudski život sam za sebe,to što živi u utrobi majke kao parazit to je druga stvar,ali je nezavistan kao  život,spermatozoid to nije i glupo je praviti tu analogiju

Подели на овим сајтовима

На њихову жалост, не постоји "православље" које ће учити да живот не започиње зачећем, а да абортус није убиство. Мада са том логиком о свести ембриона, која касније долази, више им приличи ислам.

Slazem se, samo ja ne bi kategorisao abortus kao ubistvo, za mene je to jos veci greh i veci zlocin, ja cu to svrstati u posebnu kategoriju gdje se ''radjanje zabranjuje''. Ubiti ono sto jos nije rodjeno je vrhunac ljudskog zla.

Подели на овим сајтовима

Masturbacija je trening 

Све и свашта сам чуо за ову радњу коју си поменуо али трениг, брате свака ти част :aplauz:  :aplauz:  :aplauz:

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

220 дневно? Иди човече, па толико нема гинеколога укупно...

To su bili zvanicni podaci prije nekoliko godina.

http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Srbija-prva-u-Evropi-po-broju-abortusa.lt.html

Svaka druga žena u Srbiji ne koristi kontracepciju, a svake godine u našoj zemlji obavi se oko 150.000 abortusa. Na prekid trudnoće najčešće se odlučuju žene koje su u braku ili dugoj vezi, a godišnje se na abortus odluči i 6.000 devojaka od 16 do 19 godina starosti, koje tek otkrivaju svoju seksualnost. Kako smatra dr Dejan Stojanović, predavač edukativnog programa Udruženja za reproduktivno zdravlje i ginekolog GAK „Narodni front”, namerni prekid trudnoće ne sme da bude vid planiranja porodice.

U SSSR 50-ih i 60-ih godina se izvrsavalo 6-7 miliona abortusa godisnje.

Подели на овим сајтовима

Пази није искључено да је овај податак тачан. Ко зна колико абортуса се изврши код приватника а не евидентира се, у приватним кућама и код разних надри лекара. Уколико је овај податак веродостојан ја се питам колико је њих ухапшено због нелегалног абортуса коју су извели?

Подели на овим сајтовима

Пази није искључено да је овај податак тачан. Ко зна колико абортуса се изврши код приватника а не евидентира се, у приватним кућама и код разних надри лекара. Уколико је овај податак веродостојан ја се питам колико је њих ухапшено због нелегалног абортуса коју су извели?

Pazi,nisam čitala sve postove...ali podatak ne može biti tačan. 0703_read

Koliko u Srbiji ima stanovništva,koliko ima žena,koliko ima reproduktivno sposobnih žena,koliko od tih reproduktivo sposobnih žena zatrudni,koliko trudnih žena želi abortus?

Koliko je abortusa medicinski uslovljeno?

Na kraju ostaje pitanje koliko je bilo namernih prekida neželjene trudnoće?

:351780:

Подели на овим сајтовима

svake godine u našoj zemlji obavi se oko 150.000 abortusa. Na prekid trudnoće najčešće se odlučuju žene koje su u braku ili dugoj vezi, a godišnje se na abortus odluči i 6.000 devojaka od 16 do 19 godina starosti

Пази сад, од 150.000 само 6.000 су девојчице узраста 16-19 година! Дакле, 144.000 су жене које абортирају онако успут, кад крену на пијац.

ЛИНК

Овде можеш да видиш да по званичним подацима у 2007. години на 100.000 жена (у репродуктивном периоду) дође око 60 гинеколога.

Па само абортусе да раде па не могу да постигну. А не раде само абортусе. Сваки дан.

Сећам се како је колпортер некада продавао Политику испред Дома омладине. "100 мртвих! 100 мртвих! Купите сутрашње издање..". Људи купе, прелистају на брзака и врате се да питају "Па где је тих 100 мртвих?" А продавац мудро и заверенички прошапће "Окрени читуље..."

Подели на овим сајтовима

Pazi,nisam čitala sve postove...ali podatak ne može biti tačan. 0703_read

Koliko u Srbiji ima stanovništva,koliko ima žena,koliko ima reproduktivno sposobnih žena,koliko od tih reproduktivo sposobnih žena zatrudni,koliko trudnih žena želi abortus?

Koliko je abortusa medicinski uslovljeno?

Na kraju ostaje pitanje koliko je bilo namernih prekida neželjene trudnoće?

Мислим да је та бројка сабрана за све абортусе у Србији и такође мислим да немају одредницу шта је намеран  и шта је ненамеран прекид трудноће. Али као што је неко већ рекао да деца крећу у полне радње са 16 година, онда овај податак може и да буде тачан.

Подели на овим сајтовима

А и ја  да ти кажем : иди, човече ! Пише ти локација-Београд. Пораспитај се, ил нађи везу па и лично отиди.....адреса(које ли црне ироније): "Клиника за мајку и дете"  у Народног фронта..

Ради се у три смене, рекла бих ...ко на траци winter .Не знам стварно колико гинеколога ради у смени и  која им је норма у просеку. winter winter

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...