Jump to content

Иницијатива за забрану абортуса - 23. новембар

Оцени ову тему

Препоручена порука

1010157_10151923598296047_102535045_n.jp

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Hriscanski, do koske. :)

???

Па ако ми је мука од некога, поента је да га не гледам..да неби повратио...

• Волим 1

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

to nije istina,spermatoziid nije ljudski život,zametak jeste i to od prve sekunde,a to što vi sad razlažete ljudski život na razne faze i određujete koja faza bi bila ubistvo koja ne bi je druga stvar,pominje se i svijest,pa može se i odrastao čovijek ubiti bez da to osjeti,bar teorijski mu možeš kompletno tjelo dezintegrisati brže nego što je odziv nervnog sistema,ne samo da neće ništa da osjeti nego neće biti vremena ni da se formiraju nervni impulsi kamo li da krenu na odredište,primjer takve smrti bi možda bio da nesvjesno sjediš na nuklearnoj bombi koja će se aktivirati...

radi se o ljudskom životu,kad ubiješ embrion ubio si čovjeka u njemu...

Nije pitanje svesti pitanje da li oseca ili ne nego da li ukidamo subjekat ili ne. Do 3. nedelje nema sanse da je rec o bilo kakvom subjektu i tu nema govora o ubistvu. Greh je i od prve sekunde ali nije ubistvo jedini greh koji postoji. Greh moze biti nesto i iz mnogih drugih razloga. A to sto ti ne prihvatas to je kao sto sam rekao na drugim temam tvoje pravo ali i svacije pravo je da tvoje neprihvatanje ignorise.

Подели на овим сајтовима

spermatoziid nije ljudski život

Jok, nego je maceci zivot. Ljudska celija, zdrava, prava i repata! Govorim o onim potencijalima, da poste zametak, da mu niknu brkovi, da ih ufitilji i zavede neku drugu oplodjenu jajnu celiju. Mesam babe, zabe i potencijale, to je uvek zabavno.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

???

Па ако ми је мука од некога, поента је да га не гледам..да неби повратио...

Onda ce ti i i eushatonu biti muka i nece ti vredeti ni 5 para sto si bio protiv abortusa. Ako ti neko istrajanje u vrlini izaziva da ne mozes videti necije lice onda ce ti susret sa njim u eshatonu biti pakao. Sto kaze vladika Atanasije tamo necemo moci preci na drugu stranu ulice kad vidimo nekog koga ne podnosimo.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Onda ce ti i i eushatonu biti muka i nece ti vredeti ni 5 para sto si bio protiv abortusa. Ako ti neko istrajanje u vrlini izaziva da ne mozes videti necije lice onda ce ti susret sa njim u eshatonu biti pakao. Sto kaze vladika Atanasije tamo necemo moci preci na drugu stranu ulice kad vidimo nekog koga ne podnosimo.

Есхатон....

то је између мене и Бога, са тобом нема везе.

молио би да баталиш лупетање где ћу ја бити...и како ћу се осећати...

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Есхатон....

A ovo je tek hriscanski. Nisi ni ti batalio lupetanje da ti se povraca od nekih ljudi pa ne vidim razloga da bi bilo ko drugi stao na kocnicu.

Подели на овим сајтовима

Jok, nego je maceci zivot. Ljudska celija, zdrava, prava i repata! Govorim o onim potencijalima, da poste zametak, da mu niknu brkovi, da ih ufitilji i zavede neku drugu oplodjenu jajnu celiju. Mesam babe, zabe i potencijale, to je uvek zabavno.

razumijem ja o čemu govoriš ali ne razumijem zbog čega to radiš,o kojim potencijalima,pa slušaj i rođeno djete ima potencijale pa ga ubistvo spreči,također nije do kraja  razvijeno ni u kom aspektu uključujući i moždani,zbog toga  ne razumijem zašto to radiš...

spermatozoid nije ničiji život već muška jajna ćelija,valjda razlikuješ pojam život od živog,niej sve što je živo život,mnogo toga je samo element života,poput ćelija,uključujući i jajne...

Подели на овим сајтовима

spermatozoid nije ničiji život već muška jajna ćelija,valjda razlikuješ pojam život od živog,niej sve što je živo život,mnogo toga je samo element života,poput ćelija,uključujući i jajne...

http://www.youtube.com/watch?v=49EoV50oba0

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

A ovo je tek hriscanski. Nisi ni ti batalio lupetanje da ti se povraca od nekih ljudi pa ne vidim razloga da bi bilo ko drugi stao na kocnicu.

Ти имаш неки уређај који мери..ко је колико хришћанин..или ти се само укаже?

Када си први пут приметио да се тако нешта дешава?

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

što je živo život,mnogo toga je samo element života,poput ćelija,uključujući i jajne...

e baš leo što si to napisao

3 nedelja

Do treće nedelje trudnoće Vi još nećete biti svesni da ste trudni. Jajna ćelija  koja je sada podeljena se pripija za zid uterusa i sada se zove blastocit.

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Ти имаш неки уређај који мери..ко је колико хришћанин..или ти се само укаже?

Када си први пут приметио да се тако нешта дешава?

Taman koliko i ti. Posto si ti prvi prozvao ovde ljude da su nehriscani a da se tako izjasnjavaju. Tako da psssst!

Подели на овим сајтовима

Zabrana abortusa da ali samo  ženama koje su imale seks , znale kakve su posledice seksualnog čina u koji su se svojevoljno upustile a da su  potpuno ignorisale posledice  i sada se ne žele suočiti sa činjenicom da će postati majke, to je veoma neodgovorno sa njihove strane i kazna im je samo zabrana abortusa i naterati ih da se same zajedno sa tim muškarcem sa kojim su dete dobile brinu o detetu a ne država, ako stave državi na teret onda ih strpati u zatvor. Sa druge strane malo je spominjati i reč kao što je genocid, ako se ženi koja je nasilnički mučena i silovana na desetine puta i danima uništavana kao ljudsko biće, zabrani abortus. Da li je to onda aminovanje  od strane crkve onih koji muče, pale, polevaju kiselinom, brutalno siluju i sl. A te muškarce koji to rade treba kastrirati bez pitanja !

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Есхатон....

А ако и тај други дође до раја, а ти нећеш да га видиш, онда можда Бог каже: Овај рај је мали за вас двојицу, један мора да лети...

Подели на овим сајтовима

А ако и тај други дође до раја, а ти нећеш да га видиш, онда можда Бог каже: Овај рај је мали за вас двојицу, један мора да лети...

Ако у том моменту наиђе мпоја тетка и пита ме колико је сати...

шта онда?

Какве су то приче..какви су то увиди у Божију промисао...

када сте добили те увиде...а да ја нисам знао...

како ће ми се звати треће дете...

и стварно спамујете тему за десетку...и ја са вама...

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...