Lady Godiva Написано Август 6, 2018 Пријави Подели Написано Август 6, 2018 пре 2 минута, Natasa. рече Nije surovo, zapravo je puna nade. Zamisli fizički ne baš privlačnu ženu koja je u stanju da se nikome ne javlja, ide kao mrgud, svađa se sa babama po zgradi Звучи као ја. Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 6, 2018 Пријави Подели Написано Август 6, 2018 пре 2 минута, Lady Godiva рече Звучи као ја. Ni blizu http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Август 6, 2018 Пријави Подели Написано Август 6, 2018 пре 2 минута, Natasa. рече Ni blizu Знаш како си ме насмејала? Скроз сам се пронашла. Још ми је смешно, мргуд, ни са ким не прича, напушава бабе.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Август 6, 2018 Пријави Подели Написано Август 6, 2018 пре 20 минута, Natasa. рече Nije surovo, zapravo je puna nade. Zamisli fizički ne baš privlačnu ženu koja je u stanju da se nikome ne javlja, ide kao mrgud, svađa se sa babama po zgradi-i ona našla nekog da je voli i imaju dete. Sjajno! pa dobro onda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 6, 2018 Пријави Подели Написано Август 6, 2018 пре 8 минута, Lady Godiva рече Знаш како си ме насмејала? Скроз сам се пронашла. Још ми је смешно, мргуд, ни са ким не прича, напушава бабе.. Ti si lepa, pa ti temperament daje šarm. Ja se nikad nisam posvađala sa komšijom...dobar dan dobar dan i nema tu interakcija, pa nema ni konflikta . Nekad su komšijske veze bile bliže, ali ja nikad nisam bila u tom fazonu...možda jednog dana . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Август 6, 2018 Пријави Подели Написано Август 6, 2018 пре 8 минута, Lady Godiva рече Знаш како си ме насмејала? Скроз сам се пронашла. Још ми је смешно, мргуд, ни са ким не прича, напушава бабе.. ti deluješ malo ledeno, al ovako vidim pišu po forumu da si lepa... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 6, 2018 Пријави Подели Написано Август 6, 2018 пре 1 минут, Ana B. рече ti deluješ malo ledeno, al ovako vidim pišu po forumu da si lepa... Zato može da joj prođe da bude baksuz . Zamisli neprivlačnog baksuza-duplo golo . Ana B. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Август 6, 2018 Пријави Подели Написано Август 6, 2018 Управо сада, Natasa. рече Zato može da joj prođe da bude baksuz . Zamisli neprivlačnog baksuza-duplo golo . pa dobro bolje biti lepi baksuz :))))))) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Август 6, 2018 Пријави Подели Написано Август 6, 2018 пре 4 минута, Natasa. рече Ja se nikad nisam posvađala sa komšijom...dobar dan dobar dan i nema tu interakcija, pa nema ni konflikta . То ти је најбоље. Нисам се ни ја свађала само сам једном хтела да рокнем бабу из комшилука. Сад је златна, ваљда се пред смрт покајала што је била ђубре. пре 7 минута, Ana B. рече ti deluješ malo ledeno, al ovako vidim pišu po forumu da si lepa... Имам две форумске маме које ме хвале на сва уста. Маме ко маме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 6, 2018 Пријави Подели Написано Август 6, 2018 пре 2 минута, Lady Godiva рече пре 11 минута, Ana B. рече Имам две форумске маме које ме хвале на сва уста. Маме ко маме Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 6, 2018 Пријави Подели Написано Август 6, 2018 пре 11 минута, Ana B. рече pa dobro bolje biti lepi baksuz :))))))) Bolje biti zdrav i bogat nego bolestan i siromašan . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Август 6, 2018 Пријави Подели Написано Август 6, 2018 пре 2 минута, Снежана рече ПС. Пренела ми је Софке препоруку. Хвала што мислиш на мене. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Август 6, 2018 Пријави Подели Написано Август 6, 2018 Znaci samo papiroloska zajednica je Pravoslavno odobravajuca. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 6, 2018 Пријави Подели Написано Август 6, 2018 Flojd and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Август 7, 2018 Пријави Подели Написано Август 7, 2018 пре 10 часа, Natasa. рече Pusti me tih vaspitnih poruka, pogotovo sa smajlićima, kako si ti fina. Nisam je imenovala niti rekla gde živi...random lik iz romantične priče. Možda ne psuje, ali se sa svima posvađa i nikome se ne javlja. Psujem, pa šta??? Nisam ubila nikoga. Ma dobro,svako ponekad opsuje,npr.kad upadneš u saobraćajni kolaps,a žuriš,ali ne pišemo o tome na društvenim mrežama.Kome je to interesanto?Jer ako je neko fin pa otvara vrata komšinici,a posle je ogovara na društvenim mrežama,uz psovku,to mi dođe isto kao i nervozna komšinica sa kojim kg viška.Pitanje je uvek ko šta vidi,ponekad ljudi žele da vide ono što bi poduprlo njihov stav o nečemu ili nekome. I ja kada stavim svoje nove naočari za sunce,imam čist i jasan pogled.Kada uzmem neke starije koje su malo izgrebane,vidik mi nije baš najlepši. Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука