w.a.mozart Написано Децембар 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2016 On 27.12.2016. at 6:17, Јанко рече Драга моја, код тебе све "екстремноооо". Има ли неки средњи пут? Пинк и цвеће не волем, а нисам ни депресивац па да се убедачим... Отиш'о је - сарму проб'о није. Где је стигао нем појма, ал' се надам... Бојим се да сам млак... Ни врућ ни 'ладан. А тамо у Књизи пише да то није никако добро. Значи ли то да ме не брине Џорџово стање, него моје??? Nisi mlak, naprotiv - ti svojom naizgled-mlakošću svedočiš upravo srednji put dok ja svojom ekstremnom, naizgled-agresivnošću u stvari krijem nedostatak hrabrosti u praksi, majke mi. Lako je piskarati ovde i zezati se - dela će nam suditi a koliko sam te upoznao verujem da Saveta od tebe može dosta toga da nauči. "Tamo daleko" and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2016 On 27.12.2016. at 2:21, Ayla рече Više nego i slutiš, draga moja...i drago mi je da si tu, sa nama. Imala bih jedno pitanje, koje me jako muči, i zaista nisam pametna kako da ga riješim. Imam jednog člana porodice koji jako voli životinje. Tako, dovede svako malo nešto živo doma, ali kako taj medeni član ima puno obaveza, nema vremena da brine o tim životinjama, i osim dobre volje, ne nudi ništa drugo, ali malo li je dobra volja? .............................................. Predlažem da kreneš da po gradu skupljaš tinejdžere njegovih godina jer ih voliš pa nek onda dele sobu sa njim... i sve ostalo Dobra volja je za svaku pohvalu ali nekad je bitnija dobra wc šolja nego dobra volja, ako me razumeš Јанко and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2016 Драшко, Јанко, Natasa. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2016 пре 11 минута, JESSY рече Bila si promašena šalim se Јанко, Mилена КШ, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2016 Па где си Савета кућо стара. Коџа те није било на овој теми. Јанко, w.a.mozart and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2016 Draga Saveta,poslala sam ti pp w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 29, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2016 пре 1 сат, w.a.mozart рече Nisi mlak, naprotiv - ti svojom naizgled-mlakošću svedočiš upravo srednji put dok ja svojom ekstremnom, naizgled-agresivnošću u stvari krijem nedostatak hrabrosti u praksi, majke mi. Lako je piskarati ovde i zezati se - dela će nam suditi a koliko sam te upoznao verujem da Saveta od tebe može dosta toga da nauči. Савета драга, одмах ми морал скочио 200%. Лепо лажеш, дивно те слушати. Мене си убедила. Још да убедиш и моју жену... Љуби ситнеж и крупнеж по кући, кога доватиш редом... Лидија Миленковић, АлександраВ, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 пре 4 часа, w.a.mozart рече Predlažem da kreneš da po gradu skupljaš tinejdžere njegovih godina jer ih voliš pa nek onda dele sobu sa njim... i sve ostalo Dobra volja je za svaku pohvalu ali nekad je bitnija dobra wc šolja nego dobra volja, ako me razumeš Nije tinejdžer...i nije on. Nisam kolekcionar, posebno ne manitaća u pubertetu. I moji su me umorili u tim godinama, pa mi tuđi i ne trebaju. Saveta, draga Saveta... ipak mi je drago da si tu sa nama. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 30, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 пре 20 часа, Ayla рече Nije tinejdžer...i nije on. Nisam kolekcionar, posebno ne manitaća u pubertetu. I moji su me umorili u tim godinama, pa mi tuđi i ne trebaju. Saveta, draga Saveta... ipak mi je drago da si tu sa nama. Nešto me prozorljivost ne služi ovih dana ali zato pravim divne rol-viršle Mилена КШ and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 30, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2016 пре 1 сат, w.a.mozart рече Nešto me prozorljivost ne služi ovih dana ali zato pravim divne rol-viršle Malo li je? To je to! w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 4, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2017 Драга Савета, кад болестан болесног, служи, јел' то добро дело , обавеза, љубав на делу, или.... АлександраВ and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 26, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2017 Draga Sanjice T, ostarelo se pa tek sad ovo vidim. Taman sam se spremala da vam roknem jedan kilometarski post o instant rešenjima za probleme i o tome kako vas nema ko gaća na tv1000 kad ono - tvoj post... Kad bolestan bolesnog služi znači da su zdravi zatajili. U razloge ne bih da zalazim ali je to svakako dobro za onog koji služi jer i Sin Božiji ne dođe da mu služe već da služi - sad zdrav ili bolestan, nije toliko bitno zdravstveno stanje onog ko služi jer iz ugla večnosti zdravlje je relativna stvar a sve je više i precenjeno... znam ja da ima ono - zdravlje je najveće bogatstvo ali, ko bi ga znao - možda i nije baš tako Hvala ti za reanimaciju ove potpuno beskorisne teme Sanja Т., Чунга Лунга, "Tamo daleko" and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Страле Написано Јул 26, 2017 Пријави Подели Написано Јул 26, 2017 Драга Савета, како да објасним ближњима да то што често идем у Цркву, не значи да ћу да се замонашим, а и да њих упознам са том великом радошћу-Литургијом? Унапред захвалан Страле Иван Ј., АлександраВ, "Tamo daleko" and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Јул 26, 2017 Пријави Подели Написано Јул 26, 2017 ... pa sto ne kazete da imamo I Savetu na Forumu!!!? Ovde sam godinu dana I prvi put vidim ovaj post!? E bas sam forumski nepismena... Ne znam kako da pretrazujem stare teme koje nisu vidljive na trenutnoj listi tema kad se ukljucim; shhh , don't tell anybody! ;-) Odgovarate li na glupa pitanja? Premda znamo da se decom treba baviti celoga zivota, da li je ne daj Boze kasno ispravljati krive drine kada su odprilike najgori- kao tinejdzeri? Kao roditelj mislis da si uradio najbolje sto si mogao I umeo, of ucrkovljenja do blagorazumnog vaspitanja I postojanosti u zivotnim vrednostima, medjutim trenutna situacija - mrak. Verujem da ce se Bozijom miloscu izkristalisati puno toga, ali kako se roditelj treba postaviti (osim molitveno I s ljubavlju) prema tvrdoglavom I nerazumnom detetu? Unapred zahvalna za your honest two cents. w.a.mozart, Sanja Т. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 26, 2017 Пријави Подели Написано Јул 26, 2017 пре 3 часа, w.a.mozart рече Draga Sanjice T, ostarelo se pa tek sad ovo vidim. Taman sam se spremala da vam roknem jedan kilometarski post o instant rešenjima za probleme i o tome kako vas nema ko gaća na tv1000 kad ono - tvoj post... Kad bolestan bolesnog služi znači da su zdravi zatajili. U razloge ne bih da zalazim ali je to svakako dobro za onog koji služi jer i Sin Božiji ne dođe da mu služe već da služi - sad zdrav ili bolestan, nije toliko bitno zdravstveno stanje onog ko služi jer iz ugla večnosti zdravlje je relativna stvar a sve je više i precenjeno... znam ja da ima ono - zdravlje je najveće bogatstvo ali, ko bi ga znao - možda i nije baš tako Hvala ti za reanimaciju ove potpuno beskorisne teme Увек драга Савета! Хвала теби на одговору! Мислим да ми је сада више од користи, него онда када сам га поставила. Срдачан поздрав и свако добро! П.С. Тема је , заправо, веома корисна w.a.mozart and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука