Ненад Р. Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Хвала на савету драга Савета ,у праву си јер кад човек дуже размишља увек му мисли скрену на оно шта ако крене наопако . Никола Поповић, w.a.mozart and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 nisam u pitanju ja, vec ti.... primetila sam na nekoliko postova da se ,blago receno, nekorektno ponasas prema pojedinim forumasima....i mislim da nema potrebe za tim.... Nemoj da spamuješ Mocartovu temu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Nemoj da spamuješ Mocartovu temu. Ух она ти је тешка спамерка! Немој се качиш са Џеси! Срећом па си ти фин и имаш манире JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Ух она ти је тешка спамерка! Немој се качиш са Џеси! Срећом па си ти фин и имаш манире ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Ostavite čovekovu temu na miru, šta vam je vama dvoma. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Zero, Ненад Р., Arsenija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Савета, драга, зашто сви ови врли литургијски хришћани блеје на форуму цео Бадњи дан, уместо да оду мало до цркве? RYLAH and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јануар 6, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2014 Драга Савета је очигледно у Цркви... JESSY, w.a.mozart and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Христос се роди! ... и од Савете Ненад Р., Arsenija, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Драга Савета је очигледно у Цркви...u to ne treba sumnjati.... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Ваистину се роди. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 зашто сви ови врли литургијски хришћани блеје на форуму цео Бадњи дан, уместо да оду мало до цркве? dokolica je majka forumašenja 1324_womens RYLAH, feeble and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Slučajno negde naiđoh u nekoj temi (nisam zapamtila o čemu se vodila diskisija ni koja je tema - slažem se - nikako pohvalno - ) ali mi je zaparala ušice, jedna misao...da ne parafraziram, uglavnom bilo je o Božjoj milosti, i neko napisa...sve ima svoje granice, pa i Božja milost. Da li stvarno, ali bez sve šale sada, i njegovo strpljenje može recimo da ima granice, ona tačka strpljenja koja kada se prevali, nema natrag i za njega si kao čovek...izgubljen/a ? Ja nekako doživlajavh da je to beskonačno, bezgranično, bezuslovno i da ne može imati kraj, kao kod nas ljudi , smrtnih stvorova i onda se nad ovim zamislih duboko. Pa, ako Vam nije teško, draga Saveta, budite ljubazni, razmotriti moje pitanjce kada budete imali vremena. Hvala. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Uh dobro je... već sam pomislio da se prva polovina posta odnosi na moje pisanje i postavljene slike. Bićete -obradjeni- čim prije Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Zbog praznika sam malo zapostavila temu, oprostite meni grešnoj i ubogoj! Da li stvarno, ali bez sve šale sada, i njegovo strpljenje može recimo da ima granice, ona tačka strpljenja koja kada se prevali, nema natrag i za njega si kao čovek...izgubljen/a ? Ja nekako doživlajavh da je to beskonačno, bezgranično, bezuslovno i da ne može imati kraj, kao kod nas ljudi , smrtnih stvorova i onda se nad ovim zamislih duboko. Naravno da Božije strpljenje nema granica. Mi smo njegovi omiljeni stvorovi - reći da Božije strpljenje ima kraj značilo bi odreći se Boga, makar Boga koga znamo u Hristu. Da bi neko izgubio strpljenje treba da bude u procepu, da ga nešto pritiska, da ga kamate dave, da ga prolazak vremena čini nervoznijim... Bog je apsolutno neuslovljen ovim trivijalnostima koje su većini nas surova realnost tako da... mislim , ono, kao... 1324_womens p.s. divno je da razmišljaš o ovome- da ne kažem - sozercavaš :aplauz: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука