Рада. Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 http://www.navidiku.rs/video/grcka-serija-ostrvo Strane serije sa prevodom - Grcka serija Ostrvo. Grcka serija Ostrvo snimana je u Grckoj 2010 godine a kod nas je premijerno emitovana na televiziji Pink 2012 godine. Iako je serija Grcka, ona je uradjena po romanu koji je 2005 godine napisala britanska spisateljica Viktorija Hislop. Radnja serije prati mladu Aleksis Fildib, koja sada zivi u Londonu ali je poreklom iz Grcke. Zeleci da se blize upozna sa svojim korenima i sa prosloscu svoje majke ona odlazi u Grcku u rodno mesto njene majke sa pismom koje joj je njena majka dala, i tu prica polako pocinje da se razvija... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Malo mi je zao sto nemam vremena da odgledam seriju "The wire" jer im svaka epizoda traje skoro kao film,sat i jace,odgledao sam prvu sezonu i serija izuva. Poslednje odgledana je "Breaking bad" odlicna serija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 On 21. 8. 2014. at 19:29, Solomon Kane рече Препоручујем свима "Fargo (2014)" и "True Detective (2014)" - опасно добре серије!!! Lajk sam dao za seriju True Detective, a ovu Fargo sam juce poco da gledam prvu epizodu i nisam mogo da je zavrsim, ogavno je, likovi su gadni, desavanja i atmosfera su odvratni, kad je zakuco zenu cekicem ugasio sam, a ne moze se nazvati ni crnim humorom, potpuno prazno, negativno i gadno, sve u svemu ja to ne bi preporucio. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 On 23. 8. 2014. at 23:41, DYNABLASTER рече a ne moze se nazvati ni crnim humorom http://www.crosatelite.com/threads/povratak-otpisanih-1976.116456/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Једна од најлепших серија коју сам гледао: Духовита, занимљива, феноменални глумци и ликови, без ружних сцена и претераног насиља - може да се гледа са децом. Управо се завршила последња сезона, ал` има их 6. Srdjan је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Nekad sam gledala ''Mućke'', ''Alo, alo'', ''Otpisane'', nedavno ''Šešir prof. Koste Vujića'', a sada ''Dr. Hausa''. Караконџула and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Lijep izbor, Vesna. Uz "Mućke" i "Alo, alo", uživam gledajući "Leteći cirkus Montija Pajtona", te lavinu domaćih skeč-emisija koje su upravo nastale na temeljima ovih sjajnih britanaca ("Top lista nadrealista", "Nadrealna televizija", "Nadreality show", "Noćna smena", "Velika Srbija", "Državni posao", "Srbi u svemiru", "The books of knjige"...). Doduše, u zadnje vrijeme i nemam mnogo vremena pa se uglavnom podsjećam na njih, gledajući tek poneki skeč na YT. Naravno da uvijek uživam i gledajući serije poput "Vruć vetar", "Grlom u jagode" i njima slične /od starije proizvodnje/, a od novije pogledam hrvatske "Bitange i princeze" /koje smatram posljednjom dobrom serijom napravljenom na našim prostorima /iako je snimana prije nekih desetak godina/ i to bez one bezvezne pete sezone koja im uopšte nije trebala, da bi im samo pokvarila prosjek/. Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 ''Острво'' - добра, а нема много епизода, само 26, па може да се одгледа у једном цугу.Плус музика, то да не причамо - Грци: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Твин Пикс без премца. ...Лост, Престоли...и наравно Бољи живот... ...Заклињем се веран бићу ја Драгиши Попадићу! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Тренутно пратим ову а чекам да се заврши и Psycho-Pass 2 па да почнем и њу. Добре препоруке сам дао на теми https://www.pouke.org/forum/topic/32176-аниме-made-in-japan-v. On 9. 11. 2014. at 20:25, Иван Ивковић рече Осам година после емитовања феноменалне серије Mushi-shi стиже нам и друга сезона Mushi-shi Zoku Shou. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 neeeee...... u stvari, ne gledam TV uopste...... Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Pa ko tvrdi da se mora uopšte i posjedovati tv, da bi se mogle gledati serije!? Mislim da se danas serije, čak i više gledaju na internetu nego putem televizijskih uređaja. Натан, Vesna Milovic, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 On 21. 12. 2014. at 13:46, Караконџула рече Pa ko tvrdi da se mora uopšte i posjedovati tv, da bi se mogle gledati serije!? niko.... Караконџула је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука