Raymond Red Reddington Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 House of Cards - Season 2 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Е она серија попадала небеса је изгледа отишла у непознатом правцу и за сценаристу. Нешто слично као што се десило и са серијом Револуција. Ако ови знају како даље успешно да наставе серију ту ме кољи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan023 Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Волео сам да гледам ''Два ипо мушкарца'', и ''Касл''. А у задње време гледам Аранђела Голубовића. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Poceo pre neki dan ovo.Radi se o vojniku je bio zarobljen u Iraku i tamo u medjuvremenu presao na Islam. Cia,Bia i te stvari.Ocena 8.5 po IMDB-u.http://www.imdb.com/title/tt1796960/ Пг је реаговао/ла на ово 1 Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Препоручујем свима "Fargo (2014)" и "True Detective (2014)" - опасно добре серије!!! Баба and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Препоручујем свима "Fargo (2014) Ово по филму рађено? orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Ово по филму рађено? Да...када је прва сезона у питању...видећемо шта су смисли у другој сезони јер се првом завршава оно што је приказано у филму.Серија је неупоредиво боља, по мом мишљењу. Друга поменута серија је осмишљена тако да свака сезона буде прича за себе. Изузетно интелигентно урађене серије. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 gledam Zehru i Ljubav na silu kad mogu Milan023, RYLAH, gothic88nika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Karadaji Mala nevesta Kapri Leni Cmok RYLAH, ivanaika, Mini Mi and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 The Bible Kaludjerovic Sreten and Mini Mi је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Тренутно гледам све епизоде пријтеља. Има доста добрих серија Mini Mi је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Ovo al nesto sporo snimaju ja bi to brze da ide http://www.imdb.com/title/tt2654620/ Solomon Kane је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan023 Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Добра серија је била и ''Езел''. Права крими серија... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 И ове су ми од бољих: Samurai Champloo Death Note Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin Sakamichi no Apollon (Kids on the Slope) Sayonara Zetsubou Sensei Welcome to the NHK Psycho-Pass Kino no tabi Serial Experiments Lain Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука