ivana626 Написано Децембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2010 Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 Сунђер Боб Коцкалоне. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Децембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 1.Millenium (1999) 2."V" (2009) 3.Supernatural 4.Mućke Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 Solomone stadaradim Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Децембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 Solomone stadaradim bighugbighug Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Децембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 Mucke, Blackadder, Alo Alo, Pajtonovci, Fawlty Towers (Kliz), i ostale klasike. Od novih uglavnom nista osim Hausa tu i tamo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Децембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 LOST, X-Files, Simpsons, Friends, Sex & The City, Desperate Housewives, FlashForward, V, V (original), Event, Jericho, Heroes (donekle), Will & Grace, Roseanne, Millennium, Eureka, Battlestar Galactica (nova verzija), Star Trek: The Next Generation, X-Men (crtani iz sredine devedesetih), Pretender, Quantum Leap, King of Queens, Married with Children, Who's the boss, voleo sam i BH 90210, pa Full House, Step by step... i ima ih još... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Децембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 ал бих волео да пронађем више стару верзију, некако је смисленија ... Imam je ja, i nije smislenija nimalo stadaradim (naročito ne nastavak iz 1980. bighugbighug) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
miloje85 Написано Децембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 Једино сам се на Нарута заиста навукао.. stadaradim Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivana626 Написано Децембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 Једино сам се на Нарута заиста навукао.. 0205_whistlingМа и ја. Тренутно само то гледам(и цртани и стрип). Сваког четвртка јурим нову епизоду на нету... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
miloje85 Написано Децембар 7, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2010 Једино сам се на Нарута заиста навукао.. dadaМа и ја. Тренутно само то гледам(и цртани и стрип). Сваког четвртка јурим нову епизоду на нету... Али ови филери су лоши.. мајкл Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivana626 Написано Децембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2010 Једино сам се на Нарута заиста навукао.. :cheesy:Ма и ја. Тренутно само то гледам(и цртани и стрип). Сваког четвртка јурим нову епизоду на нету... Али ови филери су лоши.. stadaradim да знаш да јесу. Једва чекам праве нове епиозоде... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tara8 Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 trenutno ne pratim baš ništa ali me je ova navučenost na Naruta zainteresovala, mora da je dobro, pogledaću '' знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање '' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 STAR TREK - СВЕ THE EVENT V 2009 STAR GATE UNIVERSE FAR SCAPE ANDROMEDA GALACTICA WAREHOUSE 13 DARK ANGEL FRINGE Препоручујем све :229229229: Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Пратио некад... а сад не... :229229229: А пратио сам: Тропска врлина.... Ник Слотер и она секретарица (у њу сам био заљубљен :cheesy:) Ало Ало Мућке 3. камен од Сунца Сви воле Рејмонда Непристојно понашање ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука