Jump to content

Пратите ли серије? Које су Вам најомиљеније?

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 364
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Uh... pa bez njih ne bih naucio srpski, govorio bih ko svaki makedonac  4chsmu1

Znaci: Porodicno Blago, Sretne Ljude, Selo gori, Baba se cesla, Ranjeni Orao, Jesen stize dunjo moja, Gorki plodovi, ... itd. Sad nemogu da se setim svih... (Zikina Dinastija (mada nije prava serija..))

Los Seranos, Mladi Buntovnici, Zabranjena Ljubav (a ove druge spanske necu da kazem  crvenilo , sad negledam)

Posle: House (Definitivno po meni Najbolja serija), Greys Anatomy, Private Practise (ovo su sve serije vezane za medicinu) i sad cekam da pocne neka nova sa plasticnom hirurgijom.

I jos mnogo drugih, skoro 70% od vremena provedenog pred TV je na Fox Live (tamo non stop daju serije)  :)

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Дефинитвно најбоља серија коју сам пратио је LOS SERRANO

Постављена слика

Ovo je simpatično.Sestra mi je svojevremeno gledala na TV-u,i ja sam se navukao.:)

Kamijondzije,neko pomenu porodično blago.

A najvise sam gledao friends,southpark,simpsonove,3rd kamen od sunca,Izgubljeni...

A serija koje sam se upravo sjetio je iz mladjih dana je i Saved by The Bell i Heartbreak High -  btw.prave "school" serije :)

aquillo pomenu i taj čuveni Prison Break ali koliko sam imao na umu da ga pogledam,to više i ne moram da radim,jer znam čitav scenario. crvenilo

Bogdan Dražić i njegova partnerka Anita u seriji Heartbreak High  4chsmu1 Постављена слика

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Super serija.

A serija koje sam se upravo sjetio je iz mladjih dana je i Saved By The Bell i Heartbreak High (u ovoj seriji je igrao i čuveni Drezik,inače naš slumac Bogdan Dražić) - btw.prave "school" serije 4chsmu1

Hahah Trash nase mladosti. crvenilo

The Wire je vrhunska serija, nesto u rangu Homocide, od iste ekipe.

Fuck fuck fuck scene from the Wire

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Super serija.

A serija koje sam se upravo sjetio je iz mladjih dana je i Saved By The Bell i Heartbreak High (u ovoj seriji je igrao i čuveni Drezik,inače naš slumac Bogdan Dražić) - btw.prave "school" serije :)

Hahah Trash nase mladosti. crvenilo

The Wire je vrhunska serija, nesto u rangu Homocide, od iste ekipe.

Fuck fuck fuck scene from the Wire

p.s. - Kad sam rekao Bogdan Dražić mislio sam da je u seriji igrao kao Dražić (pa smo ga zvali našim glumcem),da ne dođe do nesporazuma.  4chsmu1

jesi li gledao ko  The Bing Bang Theory?

Подели на овим сајтовима

jesi li gledao ko  The Bing Bang Theory?

Nisam, jel valja?

Theme song iz te serije sam doduse slusao, i mnogo mi se svidja crvenilo:

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

jesi li gledao ko  The Bing Bang Theory?

Nisam, jel valja?

Theme song iz te serije sam doduse slusao, i mnogo mi se svidja crvenilo:

Gledao sam samo neke isječke na youtube-u i čini mi veoma zanimljivom.Detalnjije vidi temu o njima ovdje :

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8091.0.html

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Ponekad me nervira al je u svojoj struci genie !

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Др. Хаус. Иако сам скинула, још одавно, свих 6 сезона, сад гледам и на Авали и на ХРТ. "секс и град", такође гледам 28. пут. Сад сам се навукла,како сам на боловању и у кревету, на ону серију на Б92-"Индија-љубавна прича". мислииим....сапуница, ал` високо буџетна, па још бразилска, па ми то дође као оправдање  :drugarstvo:

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Др. Хаус. Иако сам скинула, још одавно, свих 6 сезона, сад гледам и на Авали и на ХРТ. "секс и град", такође гледам 28. пут. Сад сам се навукла,како сам на боловању и у кревету, на ону серију на Б92-"Индија-љубавна прича". мислииим....сапуница, ал` високо буџетна, па још бразилска, па ми то дође као оправдање  :bla:

Mozete da mi date link ? Jos ako imaju prevod  0442_feel

Posalite mi PP  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...