Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Отворена врата...........На терапији... накадa Beverly Hills 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Од новијих "Литургија","Оно као љубав" од старих Мој рођак са села , Горки плодови, ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Једину серију коју сам помно пратио јесте америчка серија "Миленијум" Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Omiljena serija bila je i ostala Dosije X mada sada gledam i... 'CSI: New York" "Mentalist" "11. sat" "Skrivena meta" "Zakon brojeva" "Velemajstor (Shark)" "Dr. House" (P.B sam progutala za par veceri....) pratim jos, ne mogu svih da se sjetim sad... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Gorki plodovi Zakon brojeva Milenijum CSI Las Vegas Uvod u anatomiju Ma ima ih bruka - ali me sjećanje izdalo klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='joooj' /> Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Gorki plodovi Zakon brojeva Milenijum CSI Las Vegas Uvod u anatomiju Ma ima ih bruka - ali me sje?anje izdalo klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='joooj' /> I uvod u anatomiju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 У основној школи сам гледао дивљу ружу,љовисну,марисол,касандру и све могуће шпанске серије.После сам гледао меш(По Вуку) војна болница у Вијетнаму,чак сам и репризу гледао.Задњу серију коју сам пратио је изгубљени на ФОХ,и једва чекам да пусте нове епизоде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Пратила сам некад ''Отворена врата'', сада понекад ''Бостонске адвокате''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 ? ???????? ????? ??? ?????? ????? ????,???????,???????,???????? ? ??? ?????? ??????? ??????. Najbolje serije ikada snimljene klapklap Ja sam bjezao iz skole da bih ih gledao i kada sam propustio zadnju epizodu serije Marisol tri dana sam plakao У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 ијао момци 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 ???? ????? 0104_cheesy klapklap У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 ROSA SALVAJE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 nekad sam pratio "nestasne godine" i dosije x,posle sam se presaltao na crtace... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 jedino pratim Selo gori a baba se ceslja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука