Jump to content

Пратите ли серије? Које су Вам најомиљеније?

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 364
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Препоручујем свима "Fargo (2014)" и "True Detective (2014)" - опасно добре серије!!!

09408293573554051506.jpg46394187637027363903.jpg

Lajk sam dao za seriju True Detective, a ovu Fargo sam juce poco da gledam prvu epizodu i nisam mogo da je zavrsim, ogavno je, likovi su gadni, desavanja i atmosfera su odvratni, kad je zakuco zenu cekicem ugasio sam, a ne moze se nazvati ni crnim humorom, potpuno prazno, negativno i gadno, sve u svemu ja to ne bi preporucio.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Једна од најлепших серија коју сам гледао:

show_56_thumbForVideoPanel.jpg

Духовита, занимљива, феноменални глумци и ликови, без ружних сцена и претераног насиља - може да се гледа са децом.

Управо се завршила последња сезона, ал` има их 6. :)

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Lijep izbor, Vesna. 

Uz "Mućke" i "Alo, alo", uživam gledajući "Leteći cirkus Montija Pajtona", te lavinu domaćih skeč-emisija koje su upravo nastale na temeljima ovih sjajnih britanaca ("Top lista nadrealista", "Nadrealna televizija", "Nadreality show", "Noćna smena", "Velika Srbija", "Državni posao", "Srbi u svemiru", "The books of knjige"...). 

Doduše, u zadnje vrijeme i nemam mnogo vremena pa se uglavnom podsjećam na njih, gledajući tek poneki skeč na YT. 

Naravno da uvijek uživam i gledajući serije poput "Vruć vetar", "Grlom u jagode" i njima slične /od starije proizvodnje/, a od novije pogledam hrvatske "Bitange i princeze" /koje smatram posljednjom dobrom serijom napravljenom na našim prostorima /iako je snimana prije nekih desetak godina/ i to bez one bezvezne pete sezone koja im uopšte nije trebala, da bi im samo pokvarila prosjek/.

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Тренутно пратим ову а чекам да се заврши и Psycho-Pass 2 па да почнем и њу. Добре препоруке сам дао на теми https://www.pouke.org/forum/topic/32176-аниме-made-in-japan-v.

Осам година после емитовања феноменалне серије Mushi-shi стиже нам и друга сезона Mushi-shi Zoku Shou.

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

neeeee...... :fik: u stvari, ne gledam TV uopste......

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Pa ko tvrdi da se mora uopšte i posjedovati tv, da bi se mogle gledati serije!?

Mislim da se danas serije, čak i više gledaju na internetu nego putem televizijskih uređaja. 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Pa ko tvrdi da se mora uopšte i posjedovati tv, da bi se mogle gledati serije!?
niko.... 1324_womens

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...