JESSY Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 ali ja necu moci jos dugo sa svime da se nosim. и те како ћеш моћи...јача си ти но што мислиш....зна Господ колико ти можеш да поднесеш..... Kaludjerovic Sreten, toso, Драгана Милошевић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Новембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Nadam se da zna sta radi... jer djavo ne da mira... Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 15, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 @@Crnokosa, Ја само желим да ти дам подршку и да се млим за тебе, као што то чина браћа и сестре за Жруа. Драго ми је што си са нама, знам да ти је тешко. Веруј, многима је овде много тешко. Кад бих само мало причао о искушењима кроз која пролази моја породица и ја- онесвестила би се. Али Бог мисли на нас, не очајавај и моли му се. Све ће бити добро, а ми смо ту да ти дамо мало утехе и реч љубави. Gordana ., Kaludjerovic Sreten, Crnokosa and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Новембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Hvala svima, svaka rec mi znaci od vas ovde... Verujem da svako ima probleme. Neka nam Gospod svima pomogne... Никола Поповић, Kaludjerovic Sreten, -Владимир- and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Молитва у невољи. Господе Боже наш , Створитељу и Спаситељу рода људског , милостиво нас услиши и помози нам. Ти видиш немоћ нашу и страдање наше ;немамо никога који би могао и хтео ублажити невоље наше , никога до Тебе , надо и утехо наша.. Ако су греси наши велики , милост Твоја је већа ; опрости и спаси нас . Погледај милостиво на страдалну мајку , на сироту удовицу , на децу њену и све сроднике , и не допусти да страдање њихово премаши снагу њихову . Услиши ,Господе , и молитве свих сиротих мајки , које само у Тебе гледају и од Тебе помоћ очекују; једини заштитниче и утешитељу младих и остављених . Пресвета Богородице , измоли милост Сина Твога , кога си распета оплакала а васкрсла радосно поздравила , хитну милост и помоћ свим верним душама Твојим Свети Саво , оче наш и молитвениче , пред Господином , благослови сав твој српски народ и избави из невоље све српске страдалнике . Боже помози и спаси . Амин. Ову молитву посвећујем теби и твом детету Црнокоса . Имај вере у Бога и моли се и свеће на крају да буде у реду . Сигуран сам у то . -Владимир-, Mamica Forumska, Gordana . and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Новембар 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Hvala puno. Citacu je obavezno i molicu se po njoj... Gospod neka je s tobom Никола Поповић, -Владимир-, Ненад Р. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф.А Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 +1 који је уз тебе, тако да... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Draga moja, neću ti pričati moju tužnu priču jer je stvarno vreme došlo da te neko vadi iz tvog očaja a ne da te još više bedači... Najlepša stvar koju ti je Gospod dao je to vrapče, presladak je... ono ti je izvor sve radosti buduće, videćeš... okreni se njemu i Gospod će ti dati snage da stenje i kamenje valjaš. Deca su motiv i cilj našega življenja i nek ti je živo i zdravo. Tata je takav bio oduvek samo što više nije imao snage da bude ono što nikada nije ni bio, gluma je čudo. Borba devojko! Digni glavu i napred jer tvom detetu u životu treba jaka i stabilna majka koja će od njega da napravi ljudinu! Imaš od mene puuuunuu podršku i molim se za tebe da budeš zdrava i pametna... toso, Дијана. and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Новембар 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Hvala vam... kao papagaj sam ali izmamiste mi suze koliko ste divni. Sad sam svesna svega, svesna kakav je covek... Gospod neka je uz vas i vase najmilije... YOKA је реаговао/ла на ово 1 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бели Раде Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Mozda je njemu napravljeno jer on ne veruje ni u sta, a tako se promenio da ga ni rodjeni otac ne prepoznaje... Не бих хтео да овом поруком увредим атеисте и њихову доброту коју приписују моралу, савести и тд. а не знају да то долази од Бога. Цитираћу вам речи блаженопочившег архимандрита, оца Петра из манастира Денковац који о неверујућима каже следеће: ,, ... Који верује да нема ништа, него он. Он је главни овде! Он је нижи од животиње. Он је способан да учини свако зло. У таквога, никада немојте имати поверења. У таквога никад не мож` имати поштења. Такав не може да буде домаћин своје породице! Такав ће извести породицу као вук кад изведе овце у шуми, па их подави! Такав је човек без вере, без поста, без молитве. Човек је усамљен... Тај човек своју душу не цени. Тај човек не зна своју вредност ! . . . " http://www.youtube.com/watch?v=CpadI1CERKI Драга сестро. Не падајте у очајање због тренутне ситуације. Заиста, Бог вас је на тај начин вероватно сачувао од тог човека, а да нисте још увек свесни зашто. Било би лепо да имате нормалан породични живот, али нажалост, Ваш бивши супруг је из неког разлога страшно пао и зато како кажете није то што је био. Када код неке особе коју волимо, дође до промене свести, замагљења разума и одбацивања Бога, а код многих до тоталног ,,помрачења ума,, често смо тада болећиви, носталгични. Сећамо се лепих тренутака и тд. Али морамо своје мисли пропустити кроз сито разума и трезвености и морамо бити свесни да ту особу која је почела рат против Бога, не можемо више вратити. Бог да, али ми не. Нека вам Бог подари снагу да преживите тешке тренутке, а верујте, имате због кога да живите! Crnokosa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Draga sestro, treba zavoleti Gospoda vise od sebe, postaviti i to dete ispred sebe i svoje tuge i naci svoje tacno mesto u odnosu na sve koji su sa nama i koji su otisli. Naci prioritete u zivotu. Ispisati 5 strana ciljeva. Onda porazgovarati sa samim sobom i videti sta je to kod nas samih mozda sto goni ljude na lose ponasanje prema nama...kad se sve ovo obavi, popit' kafu i takvoj sebi, svesnoj i odredjenoj dati pravu vrednost. Ja sam samohrana majka vise od decenije, sad su ovi momci odrasli ljudi skoro...u pocetku je bilo tesko ali samo do momenta kad sam shvatila da se radi o zavisnosti od drugih i nemanju poverenja u sebe...nemanju vere, sto je jos gore. Vidi sta je do tebe. Zapitaj se da li je zdravo patiti za ljudima koji su se lose poneli prema nama, pogotovo kad su tu i deca? Malo zdravog inata prema prepustanju nekakvom ocaju nije na odmet. e, behu i moji mali a sad kad se okruzim dvometrasima, dobrim momcima koji su mi radost i potpora u svemu, ma znas kad se setim onih koji su otisli? Samo u kratkom strahu da se ne vracaju slucajno, jer ovako beshe dobro, samo sto to tad nisam znal. Srecno:) Crnokosa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 +1 prijatelj Kako bese ono: Sve porodice su srecne na isti nacin, a nesrecne na milon nacina. Sve se desava po Bozjem covekoljublju. Stvarno bi se onesvestila kad bi znala probleme svih nas koji smo ovde . Imate malo zdravo dete, uzivajte u njegovom odrastanju za pocetak. Rekla si da je neko nesto napravio pa je zbog toga sve ovo. Notorna laz. Sve ce to polako da dodje na svoje mesto. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Овакве приче су све чести разводи итд... не знам шта се све дешава са овим светом... библија је велики путоказ шта че да се деси... имам осећај да долазак проучанстав да је јако близу... многи кажу до сад се није десило ниста нити ће али бог чека да се што висе људи покају и окрену Богу. Crnokosa је реаговао/ла на ово 1 “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Новембар 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Beli Rade ono citirano je skroz tacno. Ja sam tek pocetnik sto se tice vere, tek ucim najvaznije, ali verujem Gospodu i njegovim postupcima. Tesko mi je preko moba svima da odgovorim i odgovaram na ono sto se setim, izvinite na tome. Sto se tice onog o crnoj magiji dok nisam nasla Boga, a nazalost u mom kraju je puno vracara, receno mi je svasta. Pogodjeno svasta i bivsi muz mi je to prebacio. On je prosao neku situaciju ranije kad je kao osetio da mu je pravljeno nesto i zato mi je to prebacio. Ja sam mu uzvratila da je njemu mozda napravljeno jer ne veruje ni u sta. Imali smo jako lepu vezu, pa brak i odjednom okret. Kao voli me ali ne moze da predje preko tih reci i onda me povredio jos vise. A pored deteta i zdravs.problema ne mogu da se pokupim. Dete mi je sve na svetu i njemu posvecujem svoj zivot. Prvo da ga naucim da voli Boga i Crkvu jer znam da ce tada da bude dobar covek. Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бели Раде Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Sto se tice onog o crnoj magiji dok nisam nasla Boga, a nazalost u mom kraju je puno vracara, receno mi je svasta. Pogodjeno svasta i bivsi muz mi je to prebacio. On je prosao neku situaciju ranije kad je kao osetio da mu je pravljeno nesto i zato mi je to prebacio. Ja sam mu uzvratila da je njemu mozda napravljeno jer ne veruje ni u sta. Стварно је то кажете жалосно што у вашем месту има пуно врачара, али је још жалосније што им народ верује и одлази им, јер је то показатељ колико не верују Богу. Што се тог погађања од стране врачара тиче, препоручујем да прочитате фрапантну, али веома поучну причу једног нашег форумаша, са теме коју смо имали летос. Прича је истинита и заиста ми је унела језу када сам је први пут читао. Обавезно прочитајте, заувек ће вам разјаснити одакле долази таква ,,прозорљивост,, . Ево линка: https://www.pouke.org/forum/topic/28588-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%B0%D1%80%D0%B5-%D0%B8-%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B5-%D1%81%D1%83-%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B5-%D0%BD%D0%B5%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D0%B3-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%98%D1%82/ Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука