Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 А ти си прозорљив па знаш чиме се ја свакодневно бавим и како водим молитвено правило? Лудило. Мишење је исто што и дупе - свака га будала има, и управо је био неуспио покушај да се скрене пажња да форум није психијатрија гдје ће свако и по сваку цијену и по свакој могућој теми да износи мишљења, а ПОГОТОВО на православном форуму на којем се тежи хришћанским, православним и предањским идеалима. (у случају да ниси православни вјерник, онда је ова дискусија узалудна у сваком случају). Врхунац свега јесте твоја самоувјереност у властита гледишта и ставове (без обзира што не само православно предање свједочи колико је лично и субјективно крхка ствар) Ја "дотичну" знам лично, па те стога молим да се више не бламираш глупим коментарима на овој теми. Brate možeš li nešto više da nam napišeš o njoj i da joj kažeš da ima nas koji stojimo uz nju sa svojim sopstvenim unutrašnjim protestima koji liče na njen. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Не бих засад ништа да пишем из милијарду разлога, само ћу рећи да ми се повраћа кад слушам како "православни" лијепе грозне коментаре на једно црквено, честито и паметно чељаде. Кад буде дошло вријеме за то сама Јелена ће открити шта је, како и зашто радила и то је њена жеља коју треба поштовати. Volim_Sina_Bozjeg, Јефимија Крунић, миркан and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Не бих засад ништа да пишем из милијарду разлога, само ћу рећи да ми се повраћа кад слушам како "православни" лијепе грозне коментаре на једно црквено, честито и паметно чељаде. Кад буде дошло вријеме за то сама Јелена ће открити шта је, како и зашто радила и то је њена жеља коју треба поштовати. hvala brate. Evgenik је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Imao sam ranije ovde blizu mene jednog sjajnog kaludjera, koji nam je uvek govorio - "braco, ljudski je gresiti, ljudski, ali je djavolski ostajati u grehu... treba se popravljati..." Ne znam sta ti kazes o tome... Slazem se potpuno, trebamo se popravljati, ali to sto je vise vas napalo Drazena jer je rekao ''budala'' nije u redu jer vidim da neki to rade iz zabave. Neka ga prvi kritikuje onaj medju vama koji nikad nije upotrebio tu rjec. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Slazem se potpuno, trebamo se popravljati, ali to sto je vise vas napalo Drazena jer je rekao ''budala'' nije u redu jer vidim da neki to rade iz zabave.. Neka ga prvi kritikuje onaj medju vama koji nikad nije upotrebio tu rjec. Nije samo on rekao budala on je tvrdio da je to i Hristos rekao. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 vise vas napalo Drazena jer je rekao ''budala'' nije u redu jer vidim da neki to rade iz zabave Sacuvaj Boze sta cu sve da procitam... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Фантастична тема. Свако је показао своје ЈА, боље него да су нас рендгеном снимали у душу. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Фантастична тема. Свако је показао своје ЈА, боље него да су нас рендгеном снимали у душу. Сем оних који смо ћутали. Gordana . and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Ћутали ко змија ноге, хехехехе -Владимир- and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 šteta što mi nije bliže... odvojio bih jedan dan da stanem pored nje... bar nekoliko sati Manolis, Gordana ., Јанко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 @Obi-wan Брате Оби, ово је, поред обавеза, највећи разлог зашто се све више овде осећам као странац и почињем да жалим за старим, иако ми није било право кад сам ту исту реченицу читао од неких... Али да не одем без поздрава и без образложења: Док је форум био мањи, ми новајлије смо писали са страхопоштовањем и опрезом да не будемо праведно изобличени од оних који више знају од нас. Сада многи - који су ем нови ем евидентно слабо укорењени у живљење у Христу - дођу овде као на форум Б92 и мисле да чим су се учланили могу писати шта год им падне на памет, да поучавају како они - а не Писмо и Свети - сведоче. Као да немају свести о подвигу, праштању, покајању, преумљењу, уздржању, ... већ само о табању по тастатури првог што им падне на памет, не оцењујући себе по Писму и Предању, него оцењују Писмо и Предање по себи... Браћо и сестре, праштајте на оштрини реченог, а ако се ко познао у мојим речима - требало је да се позна... Нека Господ да Јелени здравља и снаге, јер памети има. А ја се од вечерас све више повлачим учећи и од ње, јер ме боли - а не могу и не желим да полемишем са онима који неће да чују и науче, већ "ненаучени, постају учитељи другима". Ја, ипак, нисам џедај Mironosica, Јефимија Крунић, w.a.mozart and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Ја, ипак, нисам џедај mislim da je ovo presudno Јанко and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Какве то везе има... ако си доктор хришћанин и узмеш мито, поклон било какву верзију корупције... продао си идеале.. ако си полицијски инспектор, а свештеников син направи проблем... ти учиниш "услугу" ...издао си идеале... и хиљаде примера... а ако си обућар и газда тражи да скупље наплатиш своју вештину...какв си хришћанин ако пристанеш на то...или смрљавиш посао...брзина.. Ovo o cemu ti pricas je korupcija i to je protivzakonito (izuzev ovog poslednjeg primera koji je nelogican sam po sebi jer ako "smrljavis" posao, dobices otkaz, a ako gazda naplacuje skuplje-izgubice musteriju). I dalje smatram da posao cak i u Srbiji ne podrazumeva da prodajes sebe, vec svoje vestine i nije istinito a ni korisno relativizovati stvari i pravdati nepostenje i krivicna dela floskulama tipa "ako hoces posao, moras da prodas sebe". Ja u to ne verujem. Svako je licno odgovoran za svoje postupke. Јанко, Gordana . and feeble је реаговао/ла на ово 3 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Живимо у времену велике девалвације речи.Друштвене мреже данас пружају могућност свакоме да нешто каже,свако претендује да буде читан.Ћутање видим и као покушај афирмације Речи,да Реч нешто значи, Иван ♪♫, obi-wan, w.a.mozart and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука