Jump to content

Djevojka koja ćuti najveća misterija Prijedora! (video)

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

• Одговори 525
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Свака јој част - зашто?

Зато што може да стоји на месту 4 сата и да се не мрда. Свака част за то.

prvi put kad sam cuo za ovu devojku setio sam se jedne price iz Grcke crkve,Naime ako se dobro secam neki mladic je puno sujetan bio pa mu je duhovnik rekao da proseta bos po Atini :) . Ne znam jesam li bas ipricao kako je bilo stoposto ali nije zgoreg pred ljudima ponekad uraditi i neku ludost.

Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема.

Подели на овим сајтовима

Ne.. Svaka joj cast zato sto je uspjela bez jedne rijeci da isprovocira ljude, da je osudjuju zbog cutanja, da se smiju, vredjaju itd. Neki ljudi bi i nju razapeli kad bi mogli, bas smo stoka. Na kraju krajeva ona je kriva samo zbog cutanja, to je njen greh..

Pa ko je majku mu to radio? Napala je dusevno obolela zena jedan dan. A mimo toga koga je isprovocirala? tako sto su joj prilazili svi zivi,davali pare,davali vizitke,pricali sa njom o poslovima,plakali zbog nje...kako uopste mozes na konto jedne lepe price od strane naroda da govoris ovako nesto?

Ona je iskoristila glup nacin da bi dosla ocigledno ako je u pitanju film,do odredjenog marketinga i dobro odradjenog posla u vezi sa diplomskim. U zemlji gde vlada besposlica,besparica,bolesti,da kad ovako nesto ucinis prva asocijacija su upravo te stvari. I mislim da bi devojka ako nije zelela da ukaze na odredjeni problem,na odredjenu losu stranu sistema,da je ovo skroz koriscenje ljudi,kojima bi trebala da se izvini sto ih je iskoristila kao bele miseve.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

I mislim da bi devojka ako nije zelela da ukaze na odredjeni problem,na odredjenu losu stranu sistema,da je ovo skroz koriscenje ljudi,kojima bi trebala da se izvini sto ih je iskoristila kao bele miseve.

trebalo je da izadje i da kaže- ljudi, sistem je loš i da nestane u oblaku dima... tebi bi se izgleda takav nastup dopao

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Pa ona uopste nije ni htela da pokaze da je bilo kakav sistem los ili slicno,vec je radila film za svoj diplomski,ne kontam o cemu pricas,ali ako nista trudis se. Ko zna iz truda mozda i proistekne nekad,nesto.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Mozda bude dobar audio film :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Koliko znam imala je dva dana kameru uz sebe,a cak i da nije,toliko snimaka postoji o tome.

Подели на овим сајтовима

ne kontam o cemu pricas,ali ako nista trudis se. Ko zna iz truda mozda i proistekne nekad,nesto.

bilo bi dosadno da se svi kontamo, zar ne? 1324_womens

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Pa meni nije dosadno,ako tebi jeste,onda su neka tvoja pisanja razumljiva :bendoff:

Подели на овим сајтовима

Pa ko je majku mu to radio? Napala je dusevno obolela zena jedan dan. A mimo toga koga je isprovocirala? tako sto su joj prilazili svi zivi,davali pare,davali vizitke,pricali sa njom o poslovima,plakali zbog nje...kako uopste mozes na konto jedne lepe price od strane naroda da govoris ovako nesto?

Ona je iskoristila glup nacin da bi dosla ocigledno ako je u pitanju film,do odredjenog marketinga i dobro odradjenog posla u vezi sa diplomskim. U zemlji gde vlada besposlica,besparica,bolesti,da kad ovako nesto ucinis prva asocijacija su upravo te stvari. I mislim da bi devojka ako nije zelela da ukaze na odredjeni problem,na odredjenu losu stranu sistema,da je ovo skroz koriscenje ljudi,kojima bi trebala da se izvini sto ih je iskoristila kao bele miseve.

Pa evo tebe je isprovocirala na primjer, a siguran sam da ti nisi jedini. Za te ljudi sto su joj nudili svasta i plakali zbog nje, svaka im cast i vjerovatno su to dobri ljudi ali ona nije uzela nista od njih tako da joj ne mozemo zamjeriti. Nemoze se uopste reci sta je radila i samo nagadjati tako.

Подели на овим сајтовима

Pa meni nije dosadno,ako tebi jeste,onda su neka tvoja pisanja razumljiva

уста говоре од сувишка срца

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Pa evo tebe je isprovocirala na primjer, a siguran sam da ti nisi jedini. Za te ljudi sto su joj nudili svasta i plakali zbog nje, svaka im cast i vjerovatno su to dobri ljudi ali ona nije uzela nista od njih tako da joj ne mozemo zamjeriti. Nemoze se uopste reci sta je radila i samo nagadjati tako.

upravo... bez reči je dala dijagnozu. Problem je što se sad neki osećaju izigrano a bez ikakve potrebe su u celu priču ubacili emocije

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...