Jump to content

Djevojka koja ćuti najveća misterija Prijedora! (video)

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Pa evo tebe je isprovocirala na primjer, a siguran sam da ti nisi jedini. Za te ljudi sto su joj nudili svasta i plakali zbog nje, svaka im cast i vjerovatno su to dobri ljudi ali ona nije uzela nista od njih tako da joj ne mozemo zamjeriti. Nemoze se uopste reci sta je radila i samo nagadjati tako.

Mene je isprovocirala ciljem koji je jako prizeman za koriscenje ljudi  a to je tek sada kada se saznalo koji je cilj ako je uopste taj.  Znas kad neko u Srbiji i okruzenju ode tako na sred glavnog trga i cuti,ljudi ne pomisle juhu snima filmic,niti pomisle eto to je umetnost,nego pomisle jadna devojka ili je siromasna ili ne moze naci posao ili je jako bolesna,pa se onda uznemiravaju,trude se da pomognu i kao sto se desavalo ikao sto sam vec opisivao. Dakle ti svi ljudi su izmanipulisani i iskorisceni,zbog cega? filma? super.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Одговори 525
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

ako je Ceca srpska majka onda na forumu ima kandidata i za srpskog oca

• Волим 1

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Mene je isprovocirala ciljem koji je jako prizeman za koriscenje ljudi  a to je tek sada kada se saznalo koji je cilj ako je uopste taj.  Znas kad neko u Srbiji i okruzenju ode tako na sred glavnog trga i cuti,ljudi ne pomisle juhu snima filmic,niti pomisle eto to je umetnost,nego pomisle jadna devojka ili je siromasna ili ne moze naci posao ili je jako bolesna,pa se onda uznemiravaju,trude se da pomognu i kao sto se desavalo ikao sto sam vec opisivao. Dakle ti svi ljudi su izmanipulisani i iskorisceni,zbog cega? filma? super.

Znam ja na sta ti mislis. Ali nije vazno na sta ljudi pomisle i njihov dozivljaj, vazno je sta ta osoba u centru radi. Znaci njeno djelo je jedno a to sto ljudi pomisle i njihove emocije su nesto sasvim drugo. Svi ti ljudi nisu izmanipulisani zbog nje, nego zbog svog licnog dozivljaja te situacije. Sutra neko moze na trgu u beogradu citav dan setati u crvenoj majici i neko ce ga osuditi zbog toga, jer se ne uklapa u masu.

Подели на овим сајтовима

upravo... bez reči je dala dijagnozu. Problem je što se sad neki osećaju izigrano a bez ikakve potrebe su u celu priču ubacili emocije

Slazem se, to sto je neko ocekivao nesto drugo ne znaci da je ona izmanipulisala nekoga. Svi imaju pravo da stoje u centru grada i cute. A izgleda da bi neki i to zabranili.

Подели на овим сајтовима

Bez obzira sto kazes da znas na sta mislim,ne znas ocigledno. Ja nju a i vidim niko ne osudjuje zbog toga sto je izlazila u to i to vreme na trg i cutala i sto je kako ti kazes nije time uklapala u masu. Da je ukazivala na neki problem,na neko desavanje,na nesto lose,na nesto lepo,na bilo sta osim licne promocije i licnog boljitka ja bi to pozdravio,kao sto uostalom i jesam dok nije izasla verzija da je to zbog faksa.

Ovako je jednostavno samim svojim pisanjem po toj kutiji naznacavala sta bi mozda moglo biti i onda je narod masovno podrzavao,davao joj pare,plakao zbog nje,dolazio u to vreme donosio joj hranu,nudio posao... i sad na kraju ispada da je u stvari poenta svega film.  Dakle sav taj narod duboko ima pravo da se oseca izmanipulisanim.

E to je ono sto ja mislim.  A zaista ne znam odakle vam,prvo je bila prica kao da je narod tamo lincovao a ne da je slika bila skroz suprotna,pa onda sad je da bi neko nesto zabranjivao,apsolutno ne razumem te neke stvari i ta neka podmetanja,ali dobro.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Bez obzira sto kazes da znas na sta mislim,ne znas ocigledno. Ja nju a i vidim niko ne osudjuje zbog toga sto je izlazila u to i to vreme na trg i cutala i sto je kako ti kazes nije time uklapala u masu. Da je ukazivala na neki problem,na neko desavanje,na nesto lose,na nesto lepo,na bilo sta osim licne promocije i licnog boljitka ja bi to pozdravio,kao sto uostalom i jesam dok nije izasla verzija da je to zbog faksa.

Ja odlicno znam na sta ti mislis, donekle cak i razumem tvoju reakciju jer je to prirodna ljudska reakcija, ali nisi u pravu brate. Ne mora ona ukazivati na nista, ona moze jednostavno izaci na trg i stati tamo, a to sto ti kazes da je to zbog licne promocije, mozda si u pravu ali nemas dovoljno dokaza za to. Kad bi neko izaso na trg i setao u kostimu supermena ti bi ga osudjivao za licnu promociju, znaci sve sto izaziva neku paznju je licna promocija ako nema neki drugi cilj koji je providan?

Подели на овим сајтовима

Slazem se sa tobom,ali ako je poenta bila samo u tome izaci i stajati,onda je vrlo lako posle nekog vremena kad je videla kuda prica ide da to prekine ili bar da kaze onim zenama koje su plakale zbog nje ili onih ljudi koji su davali pare,da to ne cine jer nije nista lose u pitanju i da ne brinu,jel da?

Подели на овим сајтовима

Мислим да су у целој овој причи  психолози и социолози добили доста материјала за истраживање. Реакције  на њено стајање, на њене поруке, и те како говоре о нама, не само појединачно, него о друштву уопште.

И радује ме што јој је већина људи пружила помоћ и подршку, без обзира што нису знали о чему се ради. Има наде за нас  :D                                   

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Не мора.Није она ништа глумила да би те жене плакале.Оне су виделе шта су хтеле. Јелена стоји лепо обучена на тргу , није одрпана не изгледа болесно, има обе ноге и руке...не манипулише- наша тумачења њеног стајања и ћутања су заправо само пројекција нас на њу.

Она му дође као џиновско белоплатно за наш тон'филм.

И не треба никаква револуционарна порука да буде.

Ако је за дипломски, свака јој част, ради тежак задатак. Ако снима филм, свака јој част на идеји и треуду и иницијативи да сама ради свој посао.

Подели на овим сајтовима

Смрт господина Голуже... Дошао човек у град и рекао како хоће да се самоубије. Сви журили да се сусретну с њим чашћавали га... Он некако све одлаже то самоубојство. И на крају, савесни грађани оформише једну комисију, која Голужи сугериса да што је намерио да чини - чини брже, да се не исцимава ту много. И да не исцимава њихова очекивања.

Видим да има људи којима не може да буде све једноставно пред очима. Мора да закомпликују. А ја ћу и на тридесет седмој страни, као и на првој да кажем исто: ово што је ова цура радила је аскеза.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Slazem se sa tobom,ali ako je poenta bila samo u tome izaci i stajati,onda je vrlo lako posle nekog vremena kad je videla kuda prica ide da to prekine ili bar da kaze onim zenama koje su plakale zbog nje ili onih ljudi koji su davali pare,da to ne cine jer nije nista lose u pitanju,jel da?

Ja ne znam sta je poenta bila. Znam samo sta sam vidio, a vidio sam zenu koja stoji i cuti u centru grada. Jel ja sad trebam odma sljepo doci do nekog zakljucka? Zao mi je zena koje su plakale ali to je njihov unutrasnji dozivljaj te situacije, dvoje ljudi mogu da cuju istu pjesmu a jedan da place i drugi da se smeje. Ako neko mora imati izgovor za masu ljudi zbog stajanja na kutiji i cutanja to ce onda ograniciti ljudsku slobodu, i to pokusavam da kazem svo vrijeme ali ti o tome nisi razmislio.

Подели на овим сајтовима

Мислим да су у целој овој причи  психолози и социолози добили доста материјала за истраживање. Реакције  на њено стајање, на њене поруке, и те како говоре о нама, не само појединачно, него о друштву уопште.

И радује ме што јој је већина људи пружила помоћ и подршку, без обзира што нису знали о чему се ради. Има наде за нас  :D                                   

Баш ме занима шта се ту може открити. Свако зна да ће оваква акција изазвати интересовање па и чуђење људи. Поготово у малом месту. Да је ово било у Њујорку, можда не би било тако запажено али се зна да ако неко стоји 30 дана у центру града мора привући пажњу. И не знам да је било ко зна каквих реакција да би се нешто ново добило у социологији или психологији.

Подели на овим сајтовима

Није грех бавити се својим послом.

Подели на овим сајтовима

Није грех бавити се својим послом.

Tako je, i svi imaju pravo da se slobodno setaju gradom ili da stoje, pa nek stoje na istom mjestu i 3 godine ako to hoce da rade. Problem je sto ljudi sljepo dodju do nekog zakljucka a ne znaju o cemu se radi.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...