Jump to content

Djevojka koja ćuti najveća misterija Prijedora! (video)

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Cilj umetnosti i jeste da se ljudi preispituju.

Neki ljudi ovde se nalaze uvredjeni što su, kao, prevareni, što su mislili da je ona ovakva ili onakva, da li traži posao, ili pokazuje bunt prema korumpiranom sistemu. 

Ništa od toga nije ona sama izjavila... Sve su ljudi sami iskonstruisali.

Mora li uvek da postoji neki viši razlog?

Тако је, Славене, њено је право и све је било одобрено од стране полиције, тако да не би било ремећења реда и мира, уосталом, ни једним својим гестом, осим оне болесне жене која ју је напала док је мирно стајала, Јелена ничим није изазвала никакве инциденте. Свака јој част, одлична идеја за дипломски рад ... :)

Ево и објашњења ... http://doznajemo.com/2013/10/28/httpwp-mep3cnyx-jz5/?fb_action_ids=484445181663580&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%22484445181663580%22%3A757835707566526%7D&action_type_map=%7B%22484445181663580%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map

Подели на овим сајтовима

• Одговори 525
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ona ode, a mi ostasmo da pričamo o njoj.  

Bravo za nju. 

Posmatrali smo je, a u stvari ona je posmatrala nas.

Mudro od nje.

Ona sebe izložila javno i ćutala, a mi sakriveni javno nagađali.

Hrabro od nje...

Подели на овим сајтовима

Јелна или Јеленко се опет појавила/о на тргу у Приједору и даље стоји и ћути :))

http://www.njuz.net/misteriozni-covek-godinama-stoji-ispred-dragstora-i-pije-pivo/#ixzz2j7Ctieom

:)))

Подели на овим сајтовима

Колико је она дневно стајала? Неколико сати, више? Без обзира на све друго, свака јој част због тога, замислите да стојите у месту и не радите ништа двадесет и нешто дана, по цео дан.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Колико је она дневно стајала? Неколико сати, више? Без обзира на све друго, свака јој част због тога, замислите да стојите у месту и не радите ништа двадесет и нешто дана, по цео дан.

:)

ali ona je radila

skupljala je materijal za svoj diplomski rad :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

:)

ali ona je radila

skupljala je materijal za svoj diplomski rad :)

Хахах, да, али мислио сам не радити ништа са собом, стајати мирно. :) Намучила се више него ја и за један испит, свака част опет. :D

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Negde sam procitao da je stajala 3 sata, ili bese 6, ne znam nije to ni bitno...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Срђане, кажу да је на тргу стајала од 9 или 10 до 13 сати, скоро пола радног времена, око месец дана. :)

Биће јој занимљив дипломски рад.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...