Jump to content

Djevojka koja ćuti najveća misterija Prijedora! (video)

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

• Одговори 525
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ovo "praćenje" njenih dnevnih poza,stila oblačenja itd,itd... me podseća na seriju, ili kad novine "iz časa u čas" prate neku manifestaciju  :D

Иначе ја сам модни дизајнер и папарацо :)

Неко на овим фоткама види стил облачења а неко види карактерну особу која јавно показује свој став!

Подели на овим сајтовима

Неко на овим фоткама види стил облачења а неко види карактерну особу која јавно показује свој став!

Svako vidi ono što mu je u duši :)

Zbog toga  percipiramo drugačije...drugačiji smo :)

Подели на овим сајтовима

Svi znamo veoma dobro kako se i u kom smislu danas koristi ova rec. Nimalo nije ni sitno ni naivno kad neko ko je hriscanin ovako olako koristi ovu rec, i to jos prema nekom koga nimalo ne poznaje.

I kad nekom nesto ostro kazes, onda svakako budi spreman da cujes i kritiku.

Jos sam i lepo naveo primer iz Jevandjelja o tome, i covek ladno prelazi preko toga kao da to za njega ne vazi.

Tako ne moze da se razgovara, nismo deca...

U pravi si potpuno,pravednost je na tvojoj strani,to je odma bilo jasno kao dan,ali nije Hriscanski da sad vas par tu drazena kasapite na 5 strana u ovoj temi i nekako imam osijecaj da je to preraslo u zabavu, zato sam ja stao na njegovuu stranu iako nije u pravu,ruzno je to sto je rekao,a svaki dan to imamo na mnogo tema,pa nikom nista...

Подели на овим сајтовима

Sve oko nas što vidimo je manifestacija našeg uma. Svak živi u svijetu koji je sam stvorio, i okovan sopstvenim mislima. Nije problem u spoljašnjem svijetu, već u našem stavu prema nama samima. Svaka pobuna treba da krene od robovanja sopstvenim mislima, i da se rješava na unutrašnjem planu. Kada se izmirimo sa sobom, onda smo se izmirili i sa svijetom, jer smo mi svijet. Onda ostaje samo protest, koji je vremenski ograničen na kraći interval od pobune, kao i manjeg je inteziteta.

matrix teorija je vrlo zanimljiva ali nema utemeljenje u realnosti....

Plus zahtijeva takodjer postojanje Tvorca, tako da to brate spada u nekakvu sektu kad bi neko u to vijerovao

Подели на овим сајтовима

matrix teorija je vrlo zanimljiva ali nema utemeljenje u realnosti....

Plus zahtijeva takodjer postojanje Tvorca,tako da to brate spada u nekakvu sektu kad bi neko u to vijerovao

Kako bi se ti iznenadio da ti kažu da je Bog crn.

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

U pravi si potpuno,pravednost je na tvojoj strani,to je odma bilo jasno kao dan,ali nije Hriscanski da sad vas par tu drazena kasapite na 5 strana u ovoj temi i nekako imam osijecaj da je to preraslo u zabavu, zato sam ja stao na njegovuu stranu iako nije u pravu,ruzno je to sto je rekao,a svaki dan to imamo na mnogo tema,pa nikom nista...

Izvini a el zna dražen da kaže oprosti pogrešio sam brate a NE da govori kako sa nama nema smisla jer su mu ARGUMENTI jaki? Ti isti argumenti za koje i sam tvrdiš da su pogrešni. Ne razumem te.

Pusti dražena da on sam kaže šta ima.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Izvini a el zna dražen da kaže oprosti pogrešio sam brate a NE da govori kako sa nama nema smisla jer su mu ARGUMENTI jaki? Ti isti argumenti za koje i sam tvrdiš da su pogrešni. Ne razumem te.

Pusti dražena da on sam kaže šta ima.

ma pustam,ja samo hocu da pricamo o ovoj temi koja je zanimljiva,a ne da se vrijedjamo i da se onda sve oko toga vrti.evo Oglo je ponudio jos prvi dan zanimljivo obijasnjenje za ovaj slucaj,sad smo se vratili na njega

Подели на овим сајтовима

Став  :))  img-1194720800.gif

Подели на овим сајтовима

Дана 23. 10. 2013. године Јелена Топић је овако ћутала:

Devojce je stvarno pitomog izgleda, a nacin joj je originalan i ubedljiv... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...