DYNABLASTER Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Pametno, sunca se i vezba misice, umesto da se kvarcuje i talozi salo feeble је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 nije Hriscanski da sad vas par tu drazena kasapite na 5 strana u ovoj temi i nekako imam osijecaj da je to preraslo u zabavu Kakvo li te samo kasapljenje spopalo, Boze sacuvaj... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Гледам и само ми је у глави шта ли је размишљао онај што јој је ставио киндер јаје код ногу . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Гледам и само ми је у глави шта ли је размишљао онај што јој је ставио киндер јаје код ногу . Mozda je to neko dete stavilo... ako je neki ko sto ti kazes, onda jeste rebus... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Ja kao što sam rekao zavoleo sam je i otišao sam sa bebcima da im kupim po jaje! Deca (ona) znaju šta im jaje donosi. kordun је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 "Живот на уста улази" Баш ће се најести са киндер јајетом . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Баш ће се најести са киндер јајетом . A mozda je to nesto tipa "slatka si kao kinder", ili "zivot je sladak"... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Шта ли ради када пада киша? :/ Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Шта ли ради када пада киша? :/ onda stavi natpis, ja sam mis mokre majice Anette, Срђан Шијакињић and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Kisne. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Шта ли ради када пада киша? :/ Срђан Шијакињић, Sasa Kolbas, миркан and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 свака јој част, упорна девојка. Anette је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 onda stavi natpis, ja sam mis mokre majice хахах, то би био баш контраст озбиљности, врх Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Ја, ти си се дао на тиховање. А ти си прозорљив па знаш чиме се ја свакодневно бавим и како водим молитвено правило? Лудило. Па ја сам рекао да се и не постаје по дифолту хришћанин??? своје мишљење изграђујем на основу свих познатих чињеница са освртом на законитости у друштву у којем живим. А то је: да се сви продају за радно место на крају крајева. Мишење је исто што и дупе - свака га будала има, и управо је био неуспио покушај да се скрене пажња да форум није психијатрија гдје ће свако и по сваку цијену и по свакој могућој теми да износи мишљења, а ПОГОТОВО на православном форуму на којем се тежи хришћанским, православним и предањским идеалима. (у случају да ниси православни вјерник, онда је ова дискусија узалудна у сваком случају). Врхунац свега јесте твоја самоувјереност у властита гледишта и ставове (без обзира што не само православно предање свједочи колико је лично и субјективно крхка ствар) Ти си како помогао дотичној? Одрекао си се своје плате? Отишао си до ње да стојиш? Знаш сигурно њене разлоге за ову акцију? Ја "дотичну" знам лично, па те стога молим да се више не бламираш глупим коментарима на овој теми. w.a.mozart and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука