Ратко :( Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Ja bi izabrao onu sto sam pitao jel to njena slika u avataru Ја сам мислио да сте ти и Петрија, од тада, увелико у шеми. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 kako ko bi drugi? pa zosima 0102_laugh 'gdje ja stadoh ti produzi... ko posumnja, nikad nece...' :lol: anajrim је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Cu da li bi??? Ja sam izabrala.... 4chsmu1 divno! kolo2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Искрено да вам кажем. Ја када сам решио да идем на православни форум (давно беше, тада БСН форум), повод је био да покушам потражити женску. Толико сам био упоран да сам на крају пронашао жену која је створена за мене. Тај пут није био лак. Научио сам да се не треба залетати нити ићи главом кроз зид. Ствари се десе у право време али треба бити спреман у свако време и стално очекивати и тражити. Booba, DYNABLASTER, Sophrosyne and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Ja se ni ne usudjujem da zelim i trazim, jer toliko imam precih potreba, muka i nevolja... Inace, forumi jesu mjesta gdje se okupljaju istomisljenici. Vjerski tim vise. I ugodno je i prijateljsko druzenje sa srodnima, a nikad se ne zna... Sve je dobro sto spaja ljude, pa i forumi, i fejsbuk. Nek se otvori onima koji kucaju, amin. "Dace ti Gospod po srcu tvome, i namjere tvoje ispunice' "Nasladi se Gospodom, i dace ti molbe srca tvoga'. zlata and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 врло се радујем за чланове који су то већ урадили... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Ja se ni ne usudjujem da zelim i trazim, jer toliko imam precih potreba, muka i nevolja... Хм,зар ти се не чини, ако би била мало активнија по том питању, могла да се растосиљаш тих мука и невоља... Иначе мој закључак,а везано за тему: Форум може свакако бити место где си можеш приуштити партнера,уосталом као и свако друго место окупљања,стом (великом) разликом,да ако нема сусрета лајв,и једног констатног дружења,све остало је чист блеф,са неизвесном завршницом... zlata and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Хм,зар ти се не чини, ако би била мало активнија по том питању, могла да се растосиљаш тих мука и невоља... vitez, bez mane i straha... ostarjeli don kihot... ali ja sam slaba dulcineja... nemam volje, nemam vremena, moram da radim, imam djecu na staranje i stotinu briga a nalupeta li se... Bog ce urediti ono sto je bitno... nema smisla da trazim ono sto nije bitno... da ne bude, ispunila se mjera trazenja... ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 zru connecting people ! Natasa. and zlata је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 21, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Искрено да вам кажем. Ја када сам решио да идем на православни форум (давно беше, тада БСН форум), повод је био да покушам потражити женску. Толико сам био упоран да сам на крају пронашао жену која је створена за мене. Тај пут није био лак. Научио сам да се не треба залетати нити ићи главом кроз зид. Ствари се десе у право време али треба бити спреман у свако време и стално очекивати и тражити. Уопште се не чудим овоме. Један од идеја настанка портала Поуке.орг и форума ЖРУ јесте свакако и ова. Не видим ништа у томе лоше, чак мислим да је тешко овде одглумити фолирање. Невероватно се све брзо сазна и "провали". Наравно, ствар је олакшана када неко дође са намером да се најпре лепо дружи са људима који размишљају слично или које интересују слична питања. Оно што ме веома жалости јесте једна невероватна ствар (и то искључиво од људи који и не знају како функционише један форум нашег типа, а огуе је да су форуми као што је ЖРУ реткост), унапред одбацију могућност да је то нешто веома, веома добро. Често долазим у позицију да браним форум и то од људи од којих то не бих треба да чиним јер, како рекох, постоји један званичан став да су форуми унапред лоши. Морам да опет подвучем: ЖРУ није било који форум, ово је много, много више од класичног писања (анонимног критиковања свега живог), већ је ово место где се заиста људи упознају и буду пријатељи за цео живот. То одговорно тврдим полазећи најпре од себе. Када ми је било најтеже овде сам нашао утеху (поред најближих из моје породице), док су се други исмејавали са мојом несрећом. Ово говорим најпре као човек а не као неко ко је овде "нека фаца" (чак мислим да сам најамње то). Дакле, знам да су се на ЖРУ родиле многе љубави и симпатије и мислим да је то сасвим нормална ствар. Нашли се људи... DYNABLASTER, Natasa., Александрида and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Jes vala, meni Meda i Danijela bili na krstenju, a Meda mi dosao i na prvo pricesce . JESSY, ВИЛМА and anajrim је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 21, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Jes vala, meni Meda i Danijela bili na krstenju, a Meda mi dosao i na prvo pricesce . Ако сам добро приметио Медоња је увек ту негде... Меда је цар, мени лично један од најзначајнијих људи за постојање ЖРУ-а оваквом какав је, јер оно што је веома, веома битно: ЖРУ има своју причу изван виртуелног света а та прича је говор Цркве. Слава Богу на томе и то је једно што ме увек и изнова инспирише па каква год искушења да постоје ( А постоје верујте и превише) DYNABLASTER, zlata, Natasa. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Меда је цар, Dok ne popricam sa lavom za mene je meda car zivotinja! Btw bih sto da ne. zlata and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 I na kraju niko se ne izjasni svi nesto vijugaju tamo vamo gringrin Ignjatije and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 I na kraju niko se ne izjasni svi nesto vijugaju tamo vamo gringrin Pa ajde, izjasni se gringrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука