Jump to content

Кога би од чланова форума видели као свог партнера ?

Оцени ову тему

Зосима

Препоручена порука

kako ko bi drugi? pa zosima 0102_laugh

'gdje ja stadoh ti produzi... ko posumnja, nikad nece...' :lol:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Искрено да вам кажем.

Ја када сам решио да идем на православни форум (давно беше, тада БСН форум), повод је био да покушам потражити женску.

Толико сам био упоран да сам на крају пронашао жену која је створена за мене.

Тај пут није био лак. Научио сам да се не треба залетати нити ићи главом кроз зид. Ствари се десе у право време али треба бити спреман у свако време и стално очекивати и тражити.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ja se ni ne usudjujem da zelim i trazim, jer toliko imam precih potreba, muka i nevolja...

Inace, forumi jesu mjesta gdje se okupljaju istomisljenici. Vjerski tim vise. I ugodno je i prijateljsko druzenje sa srodnima, a nikad se ne zna... Sve je dobro sto spaja ljude, pa i forumi, i fejsbuk. Nek se otvori onima koji kucaju, amin. "Dace ti Gospod po srcu tvome, i namjere tvoje ispunice' "Nasladi se Gospodom, i dace ti molbe srca tvoga'.

Подели на овим сајтовима

врло се радујем за чланове који су то већ урадили... :cheesy3:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ja se ni ne usudjujem da zelim i trazim, jer toliko imam precih potreba, muka i nevolja...

Хм,зар ти се не чини, ако би била мало активнија по том питању, могла да се растосиљаш тих мука и невоља...

Иначе мој закључак,а везано за тему: Форум може свакако бити место где си можеш приуштити партнера,уосталом као и свако друго место окупљања,стом (великом) разликом,да ако нема сусрета лајв,и једног констатног дружења,све остало је чист блеф,са неизвесном завршницом...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Хм,зар ти се не чини, ако би била мало активнија по том питању, могла да се растосиљаш тих мука и невоља...

vitez, bez mane i straha... ostarjeli don kihot... ali ja sam slaba dulcineja... nemam volje, nemam vremena, moram da radim, imam djecu na staranje i stotinu briga ;)

a nalupeta li se...

Bog ce urediti ono sto je bitno... nema smisla da trazim ono sto nije bitno... da ne bude, ispunila se mjera trazenja...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Искрено да вам кажем.

Ја када сам решио да идем на православни форум (давно беше, тада БСН форум), повод је био да покушам потражити женску.

Толико сам био упоран да сам на крају пронашао жену која је створена за мене.

Тај пут није био лак. Научио сам да се не треба залетати нити ићи главом кроз зид. Ствари се десе у право време али треба бити спреман у свако време и стално очекивати и тражити.

Уопште се не чудим овоме. Један од идеја настанка портала Поуке.орг и форума ЖРУ јесте свакако и ова. Не видим ништа у томе лоше, чак мислим да је тешко овде одглумити фолирање. Невероватно се све брзо сазна и "провали". Наравно, ствар је олакшана када неко дође са намером да се најпре лепо дружи са људима који размишљају слично или које интересују слична питања. Оно што ме веома жалости јесте једна невероватна ствар (и то искључиво од људи који и не знају како функционише један форум нашег типа, а огуе је да су форуми као што је ЖРУ реткост), унапред одбацију могућност да је то нешто веома, веома добро. Често долазим у позицију да браним форум и то од људи од којих то не бих треба да чиним јер, како рекох, постоји један званичан став да су форуми унапред лоши.

Морам да опет подвучем: ЖРУ није било који форум, ово је много, много више од класичног писања (анонимног критиковања свега живог), већ је ово место где се заиста људи упознају и буду пријатељи за цео живот. То одговорно тврдим полазећи најпре од себе. Када ми је било најтеже овде сам нашао утеху (поред најближих из моје породице), док су се други исмејавали са мојом несрећом. Ово говорим најпре као човек а не као неко ко је овде "нека фаца" (чак мислим да сам најамње то).

Дакле, знам да су се на ЖРУ родиле многе љубави и симпатије и мислим да је то сасвим нормална ствар. Нашли се људи...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Jes vala, meni Meda i Danijela bili na krstenju, a Meda mi dosao i na prvo pricesce :).

Ако сам добро приметио Медоња је увек ту негде...

Меда је цар, мени лично један од најзначајнијих људи за постојање ЖРУ-а оваквом какав је, јер оно што је веома, веома битно: ЖРУ има своју причу изван виртуелног света а та прича је говор Цркве. Слава Богу на томе и то је једно што ме увек и изнова инспирише па каква год искушења да постоје ( А постоје верујте и превише)

Подели на овим сајтовима

Меда је цар,

Dok ne popricam sa lavom za mene je meda car zivotinja! :)

Btw bih sto da ne.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...