cvalex Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 само мало, шта се овде дешава .... противречност ... уфффф ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 :unsure: ...ovaj uplašen i zbunjen smajli na početku govori da sam ipak onako površinski sagledao krst koji brak nosi sa sobom i koji je brale moj veoma težak.Ali sa druge strane sam svejstan i osjećam da je prevazilaženje te težine krsta najbolje u zajednici...iako je ona u mojim očima sada sigurno malo fiktivno preuveličana sa jedne i fiktivno romantizovana sa druge... ...tako da ako ima cura koja misli slično neka mi pošalje p.p. :laugh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Никад се не зна мада ја не знам никога лично а верујем да има лепих девојака на форуму! DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Ja vec jesam t5509 al' sad je kasno fmqmtx Oglo је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 као фол нисам заинтересован да се укључим у разговор о датој теми, али ћу да понудим екипицу кокицама, не бих ли боље чуо о чему се то разговара. 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 знаш ти врло добро о чему се овде ради, немој да се фолираш, него крени одмах у истраживање...биће сигурно нешто... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 Eeeeeee..ova tema je super..dvoje su se tako smuvali... cuj dvoje... O, noooooo...evo opet mene... Znate ja dok nisam znala da sam trudna..cccc...mozda sam i ocijukala ovde po forumu da naletim na nekog.. posto smo ja i otac raskinuli relativno skoro..a bili smo u vezi 9 godina... Medjutim, obozavam Boziji smisao za humor i sprajsiz, tako da se desio povratak otpisanih... 1413_love Милан Меденица :), -Владимир-, Natasa. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јануар 23, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2012 знаш ти врло добро о чему се овде ради, немој да се фолираш, него крени одмах у истраживање...биће сигурно нешто... Па... Почео сам од потписа. Још мало... Да се ослободим, па ћу онда да промијеним и аватар. ---------------------------------------- Чекам да оцијеним шта би ме боље продало. Оно као, сав сам "радо виђен лик". Или да заузмем озбиљнији приступ свему. Тактика: "дјевојко, живот није шала али ја ти о томе пуно више знам" (него што ми дијела говоре, јел...) klinac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
laetitia Написано Јануар 24, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2012 Medjutim, obozavam Boziji smisao za humor i sprajsiz, tako da se desio povratak otpisanih... facenew22222222 You catch me every time I fall... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Јануар 31, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2012 па чуј...не знам појма Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Јануар 31, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2012 Да, ако има између 18-20 година. www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Јануар 31, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2012 Зависи не знам,не познајем ни једну форумашицу лично Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Јануар 31, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2012 Ко зна... Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 :bleh: :Viannen_loungelizard: + Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Мислиш у бокс мечу? Mилена КШ, dvabu, Лидија Миленковић and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука