Jump to content

Кога би од чланова форума видели као свог партнера ?

Оцени ову тему

Зосима

Препоручена порука

:unsure:

...ovaj uplašen i zbunjen smajli na početku govori da sam ipak onako površinski sagledao krst koji brak nosi sa sobom i koji je brale moj veoma težak.Ali sa druge strane sam svejstan i osjećam da je prevazilaženje te težine krsta najbolje u zajednici...iako je ona u mojim očima sada sigurno malo fiktivno preuveličana sa jedne i fiktivno romantizovana sa druge...

...tako da ako ima cura koja misli slično neka mi pošalje p.p. :laugh:

Подели на овим сајтовима

Никад се не зна мада ја не знам никога лично ;):) а верујем да има лепих девојака на форуму!

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

као фол нисам заинтересован да се укључим у разговор о датој теми,

али ћу да понудим екипицу кокицама, не бих ли боље чуо о чему се то разговара. 0202_238

kokice.jpg

Подели на овим сајтовима

знаш ти врло добро о чему се овде ради, немој да се фолираш, него крени одмах у истраживање...биће сигурно нешто... :D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Eeeeeee..ova tema je super..dvoje su se tako smuvali... :D cuj dvoje...

O, noooooo...evo opet mene...

Znate ja dok nisam znala da sam trudna..cccc...mozda sam i ocijukala ovde po forumu da naletim na nekog..

posto smo ja i otac raskinuli relativno skoro..a bili smo u vezi 9 godina...

Medjutim, obozavam Boziji smisao za humor i sprajsiz, tako da se desio povratak otpisanih...

1413_love

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

знаш ти врло добро о чему се овде ради, немој да се фолираш, него крени одмах у истраживање...биће сигурно нешто... :D

Па... Почео сам од потписа. Још мало... Да се ослободим, па ћу онда да промијеним и аватар.

----------------------------------------

Чекам да оцијеним шта би ме боље продало. Оно као, сав сам "радо виђен лик". Или да заузмем озбиљнији приступ свему. Тактика: "дјевојко, живот није шала али ја ти о томе пуно више знам" (него што ми дијела говоре, јел...)

klinac

Подели на овим сајтовима

Зависи не знам,не познајем ни једну форумашицу лично :)

Подели на овим сајтовима

Ко зна...

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

:))) :bleh:  :Viannen_loungelizard:   +  girl_smiley1306_womens:1319_womens:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...