Анастасија Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 @ Zeleni Moram da nabavim ove štikle sa točkićima,i onako ne umem pravolinijski da hodam u štiklama,pomoćni točkovi bi mi dobro došli. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 @ Zeleni Moram da nabavim ove štikle sa točkićima,i onako ne umem pravolinijski da hodam u štiklama,pomoćni točkovi bi mi dobro došli. Па добро, ето, ево и цитираћу... Evolucija ide u tom pravcu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 tu ima deverika kakvih nisam video nikad uzivo tolke, jednu najmanju sam izvukao samo, dve mnogo vece su mi pobegle, jednu smo videli u vodi, kaze drugar svinja da je imala glavu ko pesnaja, a meni je izgledala ko braon zlatna velika riba hahahahaha evo manja srebrna Бластеру,ево како изгледа права деверика ccvige Него да се вратимо на тему,видим вама је до шале,а јесен прође... Од ових 7-8 година форумашења,упознао сам доста људи,па и форумашица,било је неких акција,али све било безуспешно и траљаво,али сам их више ја остављао уцвиљене,него оне мене,јел, што и приличи мом реномеу... 0203_cool мада кад ја добијем ногу у ...., боли месец дана... :lol: Али генерално гледано,са "небеским" девојкама нешто не иде,бар мени,те сам се опет вратио световним цурама,а на крају крајева,има их много више... Мада остаје жал , готивно је ићи недељом на литургији,са вољеном особом... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Zeljko, odusevljena desetercem , a i vala pravo zboris . takodje, x2 :D ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Ja bi izabrao onu sto sam pitao jel to njena slika u avataru А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Ма цуре, манте се ви Жељка, Зоске је момак, и искрено пише, а ви ништа... Лидија Миленковић and Зосима је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Бластеру,ево како изгледа права деверика ccvige Jok, ovako izgleda pravi ulov..... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 a tek Deni je temu osmislio a i ko bi drugi ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Jok, ovako izgleda pravi ulov..... Каква ли је тек била глиста на коју си је упец'о. zlata је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Каква ли је тек била глиста на коју си је упец'о. Nije glista, na varalicu sam je ulovio .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 мени се лично допада што је Зоске поставио ову тему...није она интересантна само због шала, већ мислим да постоје реалне шансе да се деси оно што пише у наслову...ја бих то јако волела...доста времена се проводи на форуму и има доста истомишљеника...један од начина да доста упознаш неку особу, а касније и да је видиш...( то се ,by the way, не односи на мене јер сам удата) дакле, било би веома лепо да два православна хришћанина са овог нашег форума ступе у брак... :cheesy2: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 a tek Deni je temu osmislio 319.gif a i ko bi drugi kako ko bi drugi? pa zosima 0102_laugh ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 мени се лично допада што је Зоске поставио ову тему...није она интересантна само због шала, већ мислим да постоје реалне шансе да се деси оно што пише у наслову...ја бих то јако волела...доста времена се проводи на форуму и има доста истомишљеника...један од начина да доста упознаш неку особу, а касније и да је видиш...( то се ,by the way, не односи на мене јер сам удата) дакле, било би веома лепо да два православна хришћанина са овог нашег форума ступе у брак... :cheesy2: Добро рече... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Cu da li bi??? Ja sam izabrala.... 4chsmu1 Mironosica је реаговао/ла на ово 1 omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2011 Ма цуре, манте се ви Жељка, Зоске је момак, и искрено пише, а ви ништа... 138999 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука