JESSY Написано Септембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 suze krijem same teku старе ране још ме пеку..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 ...драги моји, веома сте ме обрадовали својим коментарима.... :good2: уживала сам у свим одговорима..... :bendoff: . ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Е, свашта Огло са тобом ! Ево ти, па плачи до сутра ! :bleh: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sr/6/6a/OK_Jedinstvo_U%C5%BEice.jpg heeeeeeeej... ne udaraj ceznju duso Oglo and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Судбина. Када начиним неки избор, нај бољи што умем, а оно се испостави да је лош избор, па ме сустигне... и да ме не сустигне од муке заплачем. pahulja and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Kada citam pesmu ''Krvava bajka'' od Desanke Maksimovic i kada stari ljudi placu. Ostalo tesko dobaci... Жика, Данче* and Дијана. је реаговао/ла на ово 3 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Лепо певање или извесне сцене у филмовима. Жика, ВИЛМА, ines and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Када видим дечије сузе...Тешке животне приче појединаца и тако то ја сам плачљивица меког срца,емотивац.. Рада., Дијана., Натан and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Да се нисам уздржавао ово би ме пар пута сигурно добро расплакало. https://www.pouke.org/forum/topic/32176-%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B5-made-in-japan-v/page-8#entry1115319 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Sve i svašta... Dok sam bila tinejdžerka, bila sam prilično surova, tako da sad nadoknađujem... Ali, ljudi moji, što tužno plačem ВИЛМА, Лидија Миленковић, w.a.mozart and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Mene obično nešto tužno pogodi u trenutku kao grom iz vedra neba i onda danima držim tu scenu u mislima. Pre dva dana dečak 8 ili 9 godina, donosi knjižicu sa receptima, bojažljivo pita da li njemu mogu dati lekove za mamu. Mami nije dobro, leži , ima samo njega a nema nikog od odraslih da pošalje. Uzimam recepte, jedva sam izdržala da ne zaplačem kad sam videla dijagnozu C za zloćudni tumor. Лидија Миленковић and Јелина је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јун 21, 2014 Пријави Подели Написано Јун 21, 2014 Kada se setim Milosti Božje trenutka kada sam se prvi puta susrela sa svojom zaštitnicom Svetom Petkom! Драшко, Данче* and Јелина је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Јун 21, 2014 Пријави Подели Написано Јун 21, 2014 Verovatno nista.Starci mogu da me rastuze Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Јун 21, 2014 Пријави Подели Написано Јун 21, 2014 Uvek me rasplacu: duga, cvetna livada i pcela koja ne zna put do kosnice, salterska sluzbenica kojoj se ulojavio burek, friendly fire headshot, ... Potresno covece... "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јун 21, 2014 Пријави Подели Написано Јун 21, 2014 Само оно што је заувијек изгубљено /или претендује да то постане/ и ништа више. "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 6, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2015 Bespomocni starci i djeca i njihova zahvalnost na malim stvarima. Neke uspomene,nostalgija,zal za nekim bezbriznim JA... Trenutak kad sam se prvi put 'obrela' u osjecaju uslisene molitve... Sasa 015 је реаговао/ла на ово 1 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука