Жедни Написано Август 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 31, 2013 Kako sunčano jutro, a kako je hladno. U vazduhu se polako oseća miris jeseni. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 31, 2013 Пријави Подели Написано Август 31, 2013 Pa i nije puno hladno a nije ni jutro Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 31, 2013 Pa i nije puno hladno a nije ni jutro Za mene je 8h ujutru gluvo doba noci A 11h cik zore... Šalim se.. Sve u svemu mirs jeseni je u vazduhu Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 31, 2013 Пријави Подели Написано Август 31, 2013 Za mene je 8h ujutru gluvo doba noci A 11h cik zore... Šalim se.. Sve u svemu mirs jeseni je u vazduhu Za mene je 11 sati rem faza spavanja...al' kad je neradan dan.Kada radim,tada budim petlove Олимп and Жедни је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 31, 2013 Za mene je 11 sati rem faza spavanja...al' kad je neradan dan.Kada radim,tada budim petlove facenew22222222 facenew22222222 Slažem se u potpunosti... facenew22222222 facenew22222222 Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 31, 2013 Олимп, Sanja Т., JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 31, 2013 Пријави Подели Написано Август 31, 2013 Ову песму сам први пут чула у манастиру Јовање у мом крају, отпевао је мој парох тако да се годинама сећам... Ретко наши свештеници певају овакве песме ,али могу се чути, и толико су угодне да перу сваку рђу са душе. Ова песма више може да учини, да се у дечијој души која је мека као восак, зацари врлина и поштење,од сваке друге васпитне мере. Жедни, JESSY, Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 31, 2013 Ову песму сам први пут чула у манастиру Јовање у мом крају, отпевао је мој парох тако да се годинама сећам... Ретко наши свештеници певају овакве песме ,али могу се чути, и толико су угодне да перу сваку рђу са душе. Ова песма више може да учини, да се у дечијој души која је мека као восак, зацари врлина и поштење,од сваке друге васпитне мере. Meni se najviše sidja u izvodbi čoveka koji se na youtubu predstavlja kao Vitez, prosto pogadja u srce, tek danas sam čuo ovu izvodbu i jako mi se svidela ... Kad mu skriviš zapalči se i zamoli oproštaj... :good2: Sanja Т., Олимп and мирођија је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 31, 2013 Пријави Подели Написано Август 31, 2013 Meni se najviše sidja u izvodbi čoveka koji se na youtubu predstavlja kao Vitez, prosto pogadja u srce, tek danas sam čuo ovu izvodbu i jako mi se svidela ... Kad mu skriviš zapalči se i zamoli oproštaj... :good2:Molitva puna suza odjekuje u beskraju vecnosti sve vreme na slavu Boga Zivoga. Жедни је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 31, 2013 Postade mi jasno da se duša ne dobija na poklon kad i život. Duša se rađa. Sama, odvojeno... Postade mi jasno da ono što živi ne mora sa sobom imati i dušu. I da nešto može imati dušu, čak i ako nije živo." Marko Selic A.K.A. Marcelo Prica o sporetu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 31, 2013 Пријави Подели Написано Август 31, 2013 Postade mi jasno da se duša ne dobija na poklon kad i život. Duša se rađa. Sama, odvojeno... Postade mi jasno da ono što živi ne mora sa sobom imati i dušu. I da nešto može imati dušu, čak i ako nije živo." Marko Selic A.K.A. Marcelo Prica o sporetu. Čovek se radja sa dušom. Postade mi jasno da svaki primerak ljudske vrste ima dušu,dobru ili lošu,i ima šansu da postane više od primerka jedne vrste koja ima artikulisani govor i hoda na dve noge,ali samo ako svoju volju uskladi sa Božjom.I tek tada će biti na putu da postane čovek dostojan svoga imena. Što više volimo,sve nam se više vraća,a to nam Bog uzvraća,jer ljubav nikada ne nestaje,ona kruži u prirodi,sve prožima,poput vode. Lara.Iz romana "Izmišljotina",prvi tom. Volim_Sina_Bozjeg, мирођија, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 31, 2013 Što više volimo,sve nam se više vraća,a to nam Bog uzvraća,jer ljubav nikada ne nestaje,ona kruži u prirodi,sve prožima,poput vode. facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 @, :good2: Драгана Милошевић, VizantijskoPlavo, мирођија and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Септембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Osećaj kad neko tvoj ode od kuće, mladji brat mi je od danas u domu učenika srednjih škola, nešto što bi svako trebao da prodje, prvi korak po meni za osamostaljivanje,prvi korak ka odrastanju i odvajanju od roditelja. Nešto što sam i ja prošao. Početak je uvek težak, uz Božiju pomoć verujem da će sve biti uredu. Volim_Sina_Bozjeg, Олимп and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Osećaj kad neko tvoj ode od kuće, mladji brat mi je od danas u domu učenika srednjih škola, nešto što bi svako trebao da prodje, prvi korak po meni za osamostaljivanje,prvi korak ka odrastanju i odvajanju od roditelja. Nešto što sam i ja prošao. Početak je uvek težak, uz Božiju pomoć verujem da će sve biti uredu. Сви смо Његова деца и о свима Он мисли, и све нас води. Зато не брини. Све ће бити како треба. Олимп, JESSY and Жедни је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2013 Postade mi jasno da svaki primerak ljudske vrste ima dušu,dobru ili lošu,i ima šansu da postane više od primerka jedne vrste koja ima artikulisani govor i hoda na dve noge,ali samo ako svoju volju uskladi sa Božjom.I tek tada će biti na putu da postane čovek dostojan svoga imena. Što više volimo,sve nam se više vraća,a to nam Bog uzvraća,jer ljubav nikada ne nestaje,ona kruži u prirodi,sve prožima,poput vode. Lara.Iz romana "Izmišljotina",prvi tom. facenew22222222 Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука