Драшко Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 E čekaj ti ovde pišeš o ne zainteresovanosti dece da uče, ali pogledaj se malo i u ogledalo, ja tokom cele srednje škole imao sam dvoje profesora koji su hteli nešto đake da nauče, ostali su dolazili samo da prime platu. Ne kažem da nije bilo toga što kažeš, kod takvih uvek isplivaju par đaka koji hoće da nauče, recimo ja sam iz programiranja nas par išlo na sekcije skoro svaki drugi dan, radili razne stvari. I profesorka matematike isto tako. Ostali su dolazili čisto da kažu da su bili na poslu ispredaju ne mali broj puta sa otvorenom knjigom ispred sebe i odu kući. Tako da i oni koji žele da nauče ne mogu. Времена се мењају, однос ђака и професора је много другачији него пре 20 година Али увек је било и биће, професора који воле свој позив или просто не могу а да не истерају ствари до краја (да деци нешто утуве у главу) Ми смо ишли 90их у гимназију, ја не знам ни једног професора који је отаљавао свој посао (а времена не беху баш удобна) Данас има сигурно и оваквих и онаквих. Али "политика" је лоша. Ауторитет наставника се руши. Биљана, Solomon Kane, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 E čekaj ti ovde pišeš o ne zainteresovanosti dece da uče, ali pogledaj se malo i u ogledalo, ja tokom cele srednje škole imao sam dvoje profesora koji su hteli nešto đake da nauče, ostali su dolazili samo da prime platu. Ne kažem da nije bilo toga što kažeš, kod takvih uvek isplivaju par đaka koji hoće da nauče, recimo ja sam iz programiranja nas par išlo na sekcije skoro svaki drugi dan, radili razne stvari. I profesorka matematike isto tako. Ostali su dolazili čisto da kažu da su bili na poslu ispredaju ne mali broj puta sa otvorenom knjigom ispred sebe i odu kući. Tako da i oni koji žele da nauče ne mogu. Извини, да ли се мени обраћаш или неком другом? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Лично или не (стварно ми је жао ако сам те увредио...није ми била намера), оно што сам рекао стоји као чињеница. ма опуштено сујетан сам, до бола (признајем) али знам да ниси хтео ништа лоше ок, поштујем твоје мишљење Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Pa onda bi i pola pravoslavnih i katolickih eksperata zavrsilo u zatvoru, posto i njihova deca upadaju u takve probleme. Neka bi, i treba da završe, svi jednako i katolički i nekatolički i pravoslavni i nepravoslavni takvi očevi, baš me briga, sjedit bi morali ići svi oni, što nisu na to mislili ranije? Nek kupe ćerci pojas nevinosti s nainstalovanim čipom za satelitsko praćenje, ne zanima me kako će to riješit. Do 18. godine se budu morat nekako snaći i oni i ćerke im. Glavno da niko nije trudan do tog vremena. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 sta je sa nasim mentalitetom i pitanjem seksa kao tabu temom.Kada bi svaki roditelj otvoreno pricao sa svojom djecom o ovoj temi kao necem najnormalnijem ne bi nam ni trebalo seksualno obrazovanje.Ako Bog da i kada postanem majka,moja djeca nece biti uskracena za ovako nesto i necu dozvoliti da o tome saznaju na ulici,novinama i slicno niti da se stide istog. facenew22222222 :good2: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Sad je internet tu, mislim da nema potrebe, a deca ko deca samo bi se sprdali na tom času, već vidim moj razred kako bi reagovao. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Pitam se ,treba li seksulano vaspitanje,il' seks,pojedinim forumasima na formu...koliko samo tema o guzicama i sisama .... Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 koliko samo tema o guzicama i sisama ... Да ти се не привиђа нешто, ја ове теме још не видех Solomon Kane је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Август 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Извини, да ли се мени обраћаш или неком другом? Da mrzelo me da tražim da te citiram, samo sam uglavnom hteo da kažem da nije samo problem što deca neće da nauče, ne kažem da nema ima toga i to dosta, već postoji problem što ni profesori neće da uče decu a i toga je čini mi se ima dosta. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Мислим да ту највише могу да помогну медији кроз добро осмишљену, дуготрајну кампању, и родитељи. Мада....сумњам да ће и једни и други да мрдну прстом, поводом тога. Моја пријатељица, професор у средњој школи, говорила је деци негативно о абортусу, а сутрадан су се телефони усијали од протеста родитеља. Друго, лично знам неколико девојака које су родитељи натерали на абортус, јер су "још млади да се заробе, јер треба да проживе" Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Neka bi, i treba da završe, svi jednako i katolički i nekatolički i pravoslavni i nepravoslavni takvi očevi, baš me briga, sjedit bi morali ići svi oni, što nisu na to mislili ranije? Nek kupe ćerci pojas nevinosti s nainstalovanim čipom za satelitsko praćenje, ne zanima me kako će to riješit. Do 18. godine se budu morat nekako snaći i oni i ćerke im. Glavno da niko nije trudan do tog vremena. Evo i tarife zatvorske: 17 godina - 3 mjeseca 16 godina - 4 mjeseca 15 godina - 5 mjeseci 14 godina - 6 mjeseci Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Ovde ljudi ocigledno ne kapiraju sta je sexualno vaspitanje. Sexualno vaspitanje nije sexualna indoktrinacija tinejdzera vec edukacija o tome kako se ponasati u sexualnim odnosima, kako se zastiti od bolesti i nezeljene trudnoce. Срђан Шијакињић and Биљана је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Ovde ljudi ocigledno ne kapiraju sta je sexualno vaspitanje. Sexualno vaspitanje nije sexualna indoktrinacija tinejdzera vec edukacija o tome kako se ponasati u sexualnim odnosima, kako se zastiti od bolesti i nezeljene trudnoce. Биљана and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Evo i tarife zatvorske: 17 godina - 3 mjeseca 16 godina - 4 mjeseca 15 godina - 5 mjeseci 14 godina - 6 mjeseci Sta kaze njeno velicanstvo Crkva povodom ovoga? Kad blagosilja odnos? :P Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Да ти се не привиђа нешто, ја ове теме још не видех Nikako.Stalno vidim teme sto imaju veze sa seksom. Jest da imaju neko paravan,l pogledaj iza. Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука