RYLAH Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 А момак који "даје свакој" - прави баја! Какав даса... Није, и он је блудник. Додуше, да сам ја тај, не знам како бих причо, ал ми из перспективе хентаи фапаџије такав делује као велики грешник. И њега бих каменово до крви. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 А момак који "даје свакој" - прави баја! Какав даса... Тај рад. Још имају и објашњење. Кључ који отвара сваку браву је добар кључ. Брава коју отвара сваки кључ је лоша брава. Geneta and Таша је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Драга Мама, У часу када сам се одвојио из Твоје утробе сам знао да ће ми бити лоше у свету! Али тек када сам се одвојио од твоје двадесетчетворочасовне пажње, схватио сам колико свет може заиста бити лош! Наиме, сазнао сам да девојке гледају момке. Не, нису то оне поштене о којима си ми причала и каква си Ти била, које смерно гледају у земљу и чекају да започнем разговор са њима. Ове бре кажу да им се свиђају момци! Да ствар буде гора, сазнао сам да су неке од њих своје цветове поклониле пре брака. Не знам кају ли се, али ми тако не изгледају. Што ме доводи до правог разлога моје дилеме. Наиме, и ја бих да будем са неком, ал не знам како да јој приђем. Кад их видим како причају са другим момцима и смејуље им се, а мене не примећују, јави ми се неки бес према њима. Видим да су све то уствари курве и дође ми да их каменујем до крви, толики сам праведник! Када би ме само једна од њих приметила и почела са мном да упражњава све то што упражњава са неким другим, верујем да бих је спасао са тог пута пропасти на који је кренула. Али, авај, Мама, оне воле неке грубијане, а фине момке као што сам ја не примећују, кажу ми сви да сам спетљан ко морнарски чвор, а ја не знам шта то значи, ал видим да је нешто лоше. Оне девојке које воле фине момке као што сам ја, о којима Си ми причала, још нисам срео. Што још више појачава моју жељу да ове које ме неће бијем јер су неморалне! Ух, колко их мрзим! Помози ми, Мама, како да им приђем и шта да им радим? П.С. Јуче Те нисам звао јер сам до касно са Јоцом играо Воркрефт, тек сам око један схватио да ми је цео дан у томе прошао. Надам се да Се не љутиш. Dragi sine! Tvoja roditeljica te je opomenula da će ti biti teško bez držanja za njenu suknju, ali ti nisi hteo da me slušaš. A što se tih devojčura tiče, ništa se ne brini, naći će tebi mamica finu, pristojnu i dobru devojku, pa ćemo ja i ti zajedničkim snagama od nje da napravimo ženu koja je dostojna tako divnog mladića kakav si ti. P.S. Nadam se da si Jocu pobedio, zato što si ti mnogo pametniji i sposobniji od njega, ali molim te sutra mi se javi dva, ne bolje tri puta , jer ti znaš koliko tvoja mamica brine za tebe. I molim te ne zaboravi da obučeš džemper koji sam ti oštrikala peošle zime. Grizzly Adams, RYLAH, Juan Valdez and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Ево и овде, момак је испао фрајер а цура доживела нервни слом http://www.blic.rs/Vesti/Svet/400396/Slucaj-tinejdzerke-slikane-tokom-oralnog-seksa-izazvao-buru-na-Internetu Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Pokvarene devojke bi trebale da idu na servis .... blue, С.И., RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Из новина: Devojka je "drolja", a mladić je "frajer" I dok se tinejdžerka, čije ime nije objavljeno, oporavlja, na Internetu se ne stišava bura oko ovih fotografija, a mišljenja su podeljena. Jedni kritikuju ponašanje mladih koji su spremni da dokumentuju seks na javnom mestu. Njihova teza je da, “ako je to već radila javno, onda je morala i očekivati da će dospeti u javnost“. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Rekao sam u prethodnom komentaru, i evo ponavljam, da je samotno življenje mimo braka ili monaštva svojevrsno i nesvesno bežanje od Krsta i trpljenja; i ono to jeste. Komentarisanje necega sto covek sam nije iskusio, sto je temeljitije moga, je svojevrsno mlacenje prazna slame i bezanje od zivota u apstrakne definicije, sto i jeste tako. Moraš smoći snage i sasvim ohladnelo srce naterati na ljubav; moraš (a to inače moraš i kao sama prema svakom bližnjem) u ogoljenoj rani u srcu smoći snage i bar pokušati voleti ...bar pokušati ... Najstrašnije svoje lice možeš videti baš tada kada u hladnoj duši tražiš mogućnost da voliš nekog koga tog trenutka mrziš! To moras svakako ako zivis medju ljudima i ako si hriscanin, krsten i liturgijski aktivan, bez obzira bio ti u monstatvu ili u braku. Prvo trpeti a kasnije voleti sve ljude je cilj koji ima svaki hriscanin. A za to imas sanse kako mimo braka tako i mimo monastva, samo treba hteti, treba se uhvatiti u kostac sa svetom a to nije lako. Blaža Željko, Јефимија Крунић, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 А момак који "даје свакој" - прави баја! Какав даса... Pa nesto se ne secam da je Bog zamerio Solomonu za onolike zene..... samo da ti ne promene veru sve ostalo moze.....i jos ako ih prebratis pa i same prime veru i zivog Boga ..velika ce biti slava tvoja na nebesima....... Geneta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 А момак који "даје свакој" - прави баја! Какав даса... Има момака који дају и сваком... Тешко да би њих неко назвао бајом и дасом! Вероватније је да би их RYLAH and Geneta је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 U zadnje vreme se sve više srećem sa devojkama koje su izgubile nevinost i da stvar bude gora spavale sa po nekoliko momaka. Neke me pitaju šta da čine, jer se ne osjećaju dostojnim da budu supruge, majke, a niti da se zamonaše? Pa ja pitam vas, šta je činiti takvim devojkama? Pokajati se, ispovjediti i ubuduće promijeniti život. Ne treba minimalizirati grijeh, kako neki ovdje čine. Ali treba biti svjestan da Bog može od grešnika napraviti svete ljude. Što je Isus rekao ženi zatečenoj u preljubu? "Ni ja te ne osuđujem. Idi i od sada nemoj više griješiti!" Драгана П., Gordana ., Orthophill and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Pokajati se, ispovjediti i ubuduće promijeniti život. Ne treba minimalizirati grijeh, kako neki ovdje čine. Ali treba biti svjestan da Bog može od grešnika napraviti svete ljude. Što je Isus rekao ženi zatečenoj u preljubu? "Ni ja te ne osuđujem. Idi i od sada nemoj više griješiti!" Da li to znaci razvod braka? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Vreme je za katanac na temu.Uglavnom je svako rekao sa je imao,a Ganeta moze prosledeti nasa razmsljanja njenim licemernim devojkama. LOCK! Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
misionar.com Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 U zadnje vreme se sve više srećem sa devojkama koje su izgubile nevinost i da stvar bude gora spavale sa po nekoliko momaka. Neke me pitaju šta da čine, jer se ne osjećaju dostojnim da budu supruge, majke, a niti da se zamonaše? Pa ja pitam vas, šta je činiti takvim devojkama? Hristos nije došao da izleči zdrave nego Bolesne. Kao što se Hristos smilovao grešnici Mariji, koja se iskreno pokajala, smilovaće se i svakoj drugoj grešnoj duši, koja se kaje i traži pomilovanje. Slava Bogu što osećaju grižu savesti i što žele da se pokaju. Nisu samo one krive za njihov greh, kriv je ceo svet što svoju decu ne čuva od tih silnih iskušenja, kojih danas ima na svakom koraku. Hrišćani ne smeju bacati osude na njih, jer smo svi duhovno bolesni, okovani svojim gresima, koje sami tebamo okajavati. Bitno je iskreno pokajanje, smoći snage i pobediti strast i ne grešiti više. - Ako si pao,nemoj se ukaljati,ako si se ukaljao,nemoj se valjati!, J.J.Zmaj Geneta је реаговао/ла на ово 1 www.misionar.comHrišćanstvo je način života, stil života, naših navika, stavova, mišljenja i delanja.Hrišćanstvo je put u život. Hrišćanstvo je hleb nasušni. Hrišćanstvo je put mira i ljubavi! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Geneta Написано Август 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Kakogod, hvala ljudi... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука