RYLAH Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 "Хомо" у хомосексуалац не значи човек, него "исто". Као у хомогено, хомоморфизам или хомоним. Ако баш хоћете да тражите "случајности", геј значи весео. И то јесте намерно тако исковано. И ти радиш за ЊИХ! Одавно те ја пратим, немој да мислиш да те нисам провалио! Драшко, Срђан Шијакињић, Снежана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Geneta Написано Август 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Necemo sad o homoseksualcima... Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Necemo sad o homoseksualcima... Zasto pa iznenadice te srednjeskolci sa pitanjem kako da budu dobri bracnom drugu(homoseksualcu) jer su do sada bili iskvareni homoseksualci koji su menjali i vise partnera. Geneta је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Geneta Написано Август 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Zasto pa iznenadice te srednjeskolci sa pitanjem kako da budu dobri bracnom drugu(homoseksualcu) jer su do sada bili iskvareni homoseksualci koji su menjali i vise partnera. dobro sad...šalu na stranu... Bar sa takvima još nemam problema, što ne znači da ih nema (na žalost). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 dobro sad...šalu na stranu... Bar sa takvima još nemam problema, što ne znači da ih nema (na žalost). Na ciju zalost? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sidarta Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Ono "pokvarene" zvuči strašno, čak i da su bludnice ne znači da su pokvarene. Biti "pokvaren" znači imati loš karakter, biti moralno iskvaren, sebičan i zao. Pa šta ako su spavale sa po nekoliko momaka, možda su to učinile tražeći ljubav, želeći ozbiljnu vezu, ali su nailazile na nezrele ili iskvarene mladiće. Ko ima pravo da osuđuje, sem Oca našeg nebeskog. To što se kaju i osuđuju svoj predhodni život je dobro, i to je znak da je Duh Sveti dotakao njihova srca i one će, ako budu imale dobro duhovno vodjstvo postati i dobre žene i majke i dobri hrišćani.A budući muževi neka slede moj primer: Ja i posle dugo godina braka neznam skim je moja žena izgubila nevinost, ni sa koliko godina, ni sa koliko njih je spavala posle toga a pre mene, neznam ništa o njenom ljubavnom životu iz prošlosti. Jednostavno nisam želeo da znam i niti ću i dobro se osećam zbog toga i ona isto tako. Драгана Милошевић, Жика and Geneta је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Не знам шта ће да раде...знам само да их ја нећу женити... Geneta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 @, Свака ти је златна, није што си ми гостовао у "емисији" али срце си! Фали нам та ширина душе, љубави и људскости Хвала душо! Имао сам среће да ме вери уче мудри и искусни људи који знају да воле и не осуђују. Само препричавам шта су они мени рекли некад. Заборавио сам да наведем извор... Јефимија Крунић, Жика, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Не знам шта ће да раде...знам само да их ја нећу женити... Зашто да не? Такве су најбрижније домаћице...увек од мужа захтевају рано дизање. DYNABLASTER, Драшко, Blaža Željko and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Не знам шта ће да раде...знам само да их ја нећу женити... Pa mogo bi makar da servisiras i da pripremis za brak..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Моја безобразница стално вришти и прети: "Преварићу те сигурно једног дана!"...али изгледа да џабе ломимо јадац. Срђан Шијакињић and Blaža Željko је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Моја безобразница стално вришти и прети: "Преварићу те сигурно једног дана!"...али изгледа да џабе ломимо јадац.Moja me je i prevarila ali ima srecu vec davno joj nista ne verujem pa ni to Blaža Željko, DYNABLASTER, Драгана Милошевић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Moja me je i prevarila ali ima srecu vec davno joj nista ne verujem pa ni to http://www.youtube.com/watch?v=dcSoMzAcawI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Geneta and SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука