Jump to content

Šta da čine "pokvarene" devojke?

Оцени ову тему

Препоручена порука

"Хомо" у хомосексуалац не значи човек, него "исто". Као у хомогено, хомоморфизам или хомоним.

Ако баш хоћете да тражите "случајности", геј значи весео. И то јесте намерно тако исковано.

И ти радиш за ЊИХ! Одавно те ја пратим, немој да мислиш да те нисам провалио!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Necemo sad o homoseksualcima... :0120_angryy:

Zasto pa iznenadice te srednjeskolci sa pitanjem kako da budu dobri bracnom drugu(homoseksualcu) jer su do sada bili iskvareni homoseksualci koji su menjali i vise partnera.
  • Волим 1

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Zasto pa iznenadice te srednjeskolci sa pitanjem kako da budu dobri bracnom drugu(homoseksualcu) jer su do sada bili iskvareni homoseksualci koji su menjali i vise partnera.

:D dobro sad...šalu na stranu...

Bar sa takvima još nemam problema, što ne znači da ih nema (na žalost).

Подели на овим сајтовима

Ono "pokvarene" zvuči strašno, čak i da su bludnice ne znači da su pokvarene. Biti "pokvaren" znači imati loš karakter, biti moralno iskvaren, sebičan i zao. Pa šta ako su spavale sa po nekoliko momaka, možda su to učinile tražeći ljubav, želeći ozbiljnu vezu, ali su nailazile na nezrele ili iskvarene mladiće.

Ko ima pravo da osuđuje, sem Oca našeg nebeskog. To što se kaju i osuđuju svoj predhodni život je dobro, i to je znak da je Duh Sveti dotakao njihova srca i one će, ako budu imale dobro duhovno vodjstvo postati i dobre žene i majke i dobri hrišćani.A budući muževi neka slede moj primer: Ja i posle dugo godina braka neznam  skim je moja žena izgubila nevinost, ni sa koliko godina, ni sa koliko njih je spavala posle toga a pre mene, neznam ništa o njenom ljubavnom životu iz prošlosti. Jednostavno nisam želeo da znam i niti ću i dobro se osećam zbog toga i ona isto tako.

Подели на овим сајтовима

@,

Свака ти је златна, није што си ми гостовао у "емисији" али срце си! Фали нам та ширина душе, љубави и људскости :)

Хвала душо! :)

Имао сам среће да ме вери уче мудри и искусни људи који знају да воле и не осуђују. Само препричавам шта су они мени рекли некад. Заборавио сам да наведем извор...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Не знам шта ће да раде...знам само да их ја нећу женити...

Зашто да не? Такве су најбрижније домаћице...увек од мужа захтевају рано дизање.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Моја безобразница стално вришти и прети: "Преварићу те сигурно једног дана!"...али изгледа да џабе ломимо јадац.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Моја безобразница стално вришти и прети: "Преварићу те сигурно једног дана!"...али изгледа да џабе ломимо јадац.

Moja me je i prevarila ali ima srecu vec davno joj nista ne verujem pa ni to :)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...