Jump to content

ЖРУ дворац

Оцени ову тему

Препоручена порука

Године су се низале једна за другом...и за трен је прошло 3 године...

Ларина школа је напредовала,Димитрије јој је помогао да унапреде музичко образовање и напокон су деца запевала у хору који је водио њен стари добри пријатељ....

Једног јутра иза седам сунчаних тонова,и преко седам магловитих облака  док је звоно оглашавало почетак седмог часа  и сат одзвањао седми  пут у истом ритму,Лејди  је у даљини угледала фигуру мушкарца који јаше на коњу.......Препознала га је и потрчала му у сусрет....Био је то величанствени призор.....Знала је да ће доћи ,веровала је..... :cmizdrenje: 

Сви су се скупили да погледају тај историјски  сусрет....

Кроз неколико дана организовали су тајно венчање....

П.с.У историји су оставили неизбрисив траг.... Подизали су манастире,школе....држава је доживела културну обнову.....и полако је свитало неко ново време...

П.с.с.Живели су срећно до краја живота........

И пошто је његов Хари остварио срцу жеље и оженио Лару, стари краљ је могао да испуни своју:

Да сину препусти престо, (а и чуо је најзад лепе вести  :1479603ou32ggymb3: )

а сам се повуче у Бенедиктов манастир и тихује до сусрета са Другим "фејс ту фејс"...    crosseo

Ипак, понекад и само понекад, и само на захтев лепе Ларе која је волела како краљ свира и пева, он би дошао у дворац и испунио ту жељу да понекад чују његов глас   :iron1ljuba:

Наравно, у пратњи витезова Драшка и Кенобија (КОБилића су повремено држали у бенду, ал` само док не цугне превише ;) ), и под будним оком свог духовника Бенедикта који се стално плашио да не претерају са свирком и прикљученијима...

И тако су рокали...упс, живели срећно до почетка Есхатона... а и после...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• 6 months later...

Дивна, заборављена тема!

Могла бих стално изнова да је читам :)

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

(Čarobnica Ayla sa zidina posmatra dokone dvorane...svi u nekom jadu, svi tužni i nesretni i pita se šta da radi sa njima...Dala je zavjet prije par hljada godina da će čuvati dvor, ali ova ekipa dvorana je zaista smorila.)

...Ako li se ne mrdnete odmah, pa da vas je vidjeti milina.

Ja začarah sve na dvoru ovom , da spavajte hiljdu godina.

(kamenovanje ne vrijedi, ja sam ipak čarobnica ...)

Ovo zaista djeluje  :D

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Lejdi Lara je rodila blizance :1502_baby:  :1502_baby:  ,dve prelepe devojcice su dvorac ispunile rozim masnicama i tufnicama.

Ceo dvorac je klicao ,narod se radovao ,princeze su rodjene na danasnji dan ,pre 3 godine. Sada ,kada su dovoljno odrasle da mogu da podnesu naporan put ,Lejdi je odlucila da ode na davno zasluzeni odmor . Iako je imala na raspolaganju brojnu poslugu ,Lejdi je odlucila da sama podize svoju decu . Time se upisala u istoriju svoje zemje nesvakidasnjim skromnoscu i smirenjem koje nije  bilo svojstveno ni jednoj  buducoj kraljici.

5eb00d18eacc9df97b79f2f2f409ca45.jpg

http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/5e/b0/0d/5eb00d18eacc9df97b79f2f2f409ca45.jpg

:351780:

Подели на овим сајтовима

Evo spiska uloga...in order of appearance:

1. Vojvoda Doublebreath ( neki kažu Dupledah ...ja bi ih zamolio da koriste originalno ime jer u slučaju "gutanja" nekih slova npr. L može da bude malo neprijatno). Hvala. Inače zapovednik kraljeve lične garde. Nosi neku veliku tugu...pretpostavlja se zbog neke dame.

2. Rylah - kraljev savetnik ( ima veliki uticaj na dvoru)

3. Ser Drasko - dvorski baštovan sa burnom ratničkom prošlošću.

4. Dragi - Šrek

5. Boldrik ili Ser Obiwan - kapetan straže. Odan kralju, ali voli žene i piće pa je u velikim dugovima.

6. Jadranka - Yandra, vlasnica dvorske kafane

7. Lady Lara - dvorska dama, zaljubljena u nekog nama nepoznatog pa iz tog razloga odbija udvarače

8.VolimSinaBožijeg - dvorski glasnik

9. Lidija - dvorska dadilja, trenutno bez većeg posla

10. Sara - dvorski dželat

11. Mirođija - šumska vila Darila

12. Jelena - Helena, princeza, ćerka kralja i kraljice

13. Olimp - vlasnik dvorske štamparije

14. Steva Čenejac -. dvorski rizničar koji tvrdi da je imao aferu s kraljicom...što nije nemoguće

15. Neverovatni Vlada - princ Vladimir, kraljev brat...pretendent na presto

16. Janko - kralj Džon

Jel' se neko seća ove teme ? Ovo su bile uloge. :D

Подели на овим сајтовима

Дивна, заборављена тема!

Могла бих стално изнова да је читам :)

Jel' se neko seća ove teme ? Ovo su bile uloge. :D

Видиш да се сећа(мо) :)

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Da !

Ja sam bila dvorska dama koja se  zaljubila u princa, ta romansa je bila skrivena od ociju radoynalih spletkarosa i krvopija,materijalista,laznih bankara i dobrotvora, Princ je otisao na putovanje sa koga se nije vratio...Dugo sam mislila da je zauvek nestao ...Posredi je bila lukava namestaljka ,neko je hteo da se domogne prestola tako sto ce se resiti naslednika...

Onda Lejdi odlazi na nako daleko imanje gde otvara prvu skolu za decake i devojcice ,postaje uciteljica ,deca paralelno pohadjaju muzicku skolu ,a casove je drzzao niko drugi od Dmitri Hvorostovsky,njen drug iz detinjstva  ... Nakon mnogo godina samoce ,Lejdi pronalazi utehu u radu ,ali konacno pravda je yadovoljena i Princ pronalazi svoju Lejdi ,oni se vencavaju tajno i dobijaju blizance.

P.s. Niko nije imao scenario ,ja nisam ni htela da budem buduca kraljica ,vec kostimograf ,ali se prica sama odvijala .

Princ i Lejdi ce promeniti istoriju ! Lejdi je u to sigurna .

:351780:

Подели на овим сајтовима

• 3 years later...

Ја ћу да будем Хамлет  и само Хамлет у модерној верзији....али без дилеме, Ћу да будем...:D

• Зачуђен 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...