Драшко Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 56 минута, Лидија Миленковић рече Престани да мниш, већ похитај за Дралетом-сером * није ти ово дваеспрви век, да га стигнеш хеликоптером * сер Дралетом се не римује, те користим песничку слободу. Drale je daleko srećom pa je uteko Boldriku šalje pismo Boldrik kako si Kako trpite vlasti? Jel Henri i dalje veprove ždere U masnoj slasti I djeve menja i savest pere Što je ko osion Vuk možda cepa i luk Ah izdržite ga još malo Onom ser Brokenu ponudite presto inače odosmo u korijander umesto u slatko testo pozdrav iz daljine Vladan :::., obi-wan, Phoebe and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 11, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 пре 12 часа, Драшко рече Onom ser Brokenu ponudite presto inače odosmo u korijander umesto u slatko testo Ser Drale, znam da su ti namere časne da na svojoj glavi krunu mazim al' biti kralj nosi navike masne a ja pak moram na liniju da pazim. Лидија Миленковић, obi-wan and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 11, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 Vid'o sam se s dotičnom u toku noći da vidim mogu li joj kako pomoći ta plavojka čudne tehnike zna pa sam počeo da dimim i ja. Драшко and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука