obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Da podvucem: ostaje mi jos Vladan (gost, neznanac), Grizli (riznicar), Trifke (kakomuonobeseime - veliki inkvizitor). Podsetite me ako sam jos nekog izostavio... Phoebe је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 2 минута, Phoebe рече Jeste! Obijeva ideja je bolja Phoebe and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 15 минута, Phoebe рече @obi-wan Onda i ja ocu macku, kako ces to resiti nezanima me A kako ces ti putnik sa mackom?... Phoebe је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 6 минута, Снежана рече @obi-wan не може Снежа то да брише и поставља, јесам заповедник стрелаца, али нисам модератор ...dobro, zapamtili smo koja je cija slika, a ja cu kad stignem, ako Bog da, da uradm i jedan zajednicki poster... Nego mi kazi za Acima - neka posebna sorta, ili da biram ja? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 6 минута, obi-wan рече Da podvucem: ostaje mi jos Vladan (gost, neznanac), Grizli (riznicar), Trifke (kakomuonobeseime - veliki inkvizitor). Podsetite me ako sam jos nekog izostavio... Claude Frollo je Trifko, a Vladan nema obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 7 минута, obi-wan рече A kako ces ti putnik sa mackom?... onda meni neku divlju macku,bengalskog tigra,risa, lava,biraj sta oces A vidi kako Grizli lepo promisljeno odabrao ulogu, ne kao ja zaletela se tj zaleteo sam se obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 12 минута, obi-wan рече ...dobro, zapamtili smo koja je cija slika, a ja cu kad stignem, ako Bog da, da uradm i jedan zajednicki poster... Nego mi kazi za Acima - neka posebna sorta, ili da biram ja? Аћим је џек расел obi-wan and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Управо сада, Снежана рече Аћим је џек расел Objasni dedi cero, ne moze deka da te razume... `el to neka lovacka sorta, ili avlijaner? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Управо сада, Phoebe рече Neće zauvek čarobnica biti kad kažu nebesa, promena će se zbiti samo toliko vam mogu kazati ali prepodobnom mati @Ayla će se zvati ( starac odlazi u šumu da bere pečurke) Već zamišljam sebe ko prepodobnu mati, i pitam se samo, jesam li joj vična? Prepustiću, ipak, nekom drugom čast, Ipak sam čarobnica, ničem drugo slična. Управо сада, Лидија Миленковић рече ( Присети се нечег и застаде забринута ) Како да повратим нежност гласу своме зарђале гласне жице ми танке годинама празнина у крилу моме годинама не певам успаванке. ( засијаше јој се очи, испунише се надом ) О ,@Ayla , милошћу Божјом, ти можеш им помоћи песме нежне да испреду док у наручју њишем по ноћи и појем милом маленом чеду. ( Журно отрча низ ходник да потражи Ајлу ) Drago moje biće, nemoj mi se brinut, skupa ćemo pazit i njegovat čedo, ne sumnjaj u sebe, i glas koji imaš, jer srce je tvoje veliko ko nebo. Лидија Миленковић, obi-wan, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 @obi-wan Hoćemo te slike metati za avatar dok traje pozorište u kući ? Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 4 минута, Phoebe рече @obi-wan Hoćemo te slike metati za avatar dok traje pozorište u kući ? Pa kako ko `oce, ne bi ja to nekim nametao... Phoebe је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Фебруар 10, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Samo da se javim i pozdravim Obijevu aktivnost. Sedim sa ženskim delom porodice u nekom kafiću ...citam i smejem se. Лидија Миленковић and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 1 минут, Ayla рече Prepustiću, ipak, nekom drugom čast, Ti se protivis nebeskoj volji zeno drska blagodat ti je mrska Oooooo / ne previse iznenadjen, Trpimir odlazi Лидија Миленковић and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 42 минута, Phoebe рече @obi-wan Lady Godivica je kovačeva kći, nema ime @Lady Godiva пре 41 минута, obi-wan рече Eto vidis, zamalo da je propustim... znaci, slika i ime... Може ли овако нешто? Волим ове огромне капуљаче и носим их, да не препознају, док се смуцам наоколо и шурујем против власти. Лидија Миленковић, obi-wan and Снежана је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 - Svega mi!... Evo mog vojvode... (okrece se strazarima, zabezeknutog pogleda) sta gledas, more?!?! Mir-nooooooo!!!!! (i sam vrlo svecano otpozdravlja, a zatim odlazi zadovoljan) Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука